Arama sonuçları: *

1. M

Steam hesabı leveli nasıl yükselir?

Merhaba, ilk 10 level steamin görevlerini tamamlayarak alabilirsiniz. Eğer ki 10'dan daha fazla level kasmanın yolunu istiyorsanız bu siteden en ucuz koleksiyonları alıp craftlayabilirsiniz. Unutmayın aynı koleksiyondan 5 kez craftlayabilirsiniz. İlk leveller arasındaki xp farkı çok olmadığı...
  2. M

Öneri Yeni Generasyon GPU Beklemeyin

RTX 4060 tahmini - 3060'tan %20 daha iyi. ≈ 3070 - 3060'tan az elektrik, 150~180W civarı - %10 daha yüksek fiyat. ≈ 3060 Ti - DLSS 3, NVENC - 2023 Haziran Eğer böyleyse, RTX 4060'ı beklemesiz saçma.
  3. M

Oyun oynamaktan sıkıldım

portal oyna half life oyna CS 1.6 oyna
  4. M

30.000 TL laptop + monitör aramaktayız

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-58-intel-core-i7-12700h-16-gb-512-gb-ssd-rtx-3060-6-gb-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nh-qfmey-003-p-HBCV00002SND6K
  5. M

Markasız laptop alınır mı?

kisaca kacirmayin derim f/p markasiz konusda dedigim gibi tum dunya genelinde buyuk siparis alan bir markadir tongfang isinmaz sorunda pek cikartmaz
  6. M

Markasız laptop alınır mı?

Selam, Tongfang ve clevo gibi laptop ureticileri kendi markasini basmiyor. ulkemizde casper ve monster bu ureticlerden aliyor bu gordugunuz cihaz tonfang ve gayet iyidir clevo dell ve bazi msi modellerinden uzak durun isinma ve software problemleri verdiginiz paranin karsiligini alamazsiniz
  7. M

4090a yetmeyen elektrik

hocam sorun benim değil ilginç geldi paylaşmak istedim forumda yeniyim sadece sorun paylaşılıyorsa kaldırabilirim
  8. M

4090a yetmeyen elektrik

9. M

COD MW2 KAÇ FPS ALIRIM?

dostum bu nasıl soru
  10. M

250tl 2. El uzay sistem Alınır mı? :)

kasa hediyem olsun
  11. M

Bu laptopu almakta kararsız kaldım

Dell clevo flaan almayın
  12. M

🔥İndirim Erkek Pamuklu 7 Tane Uzun Çorap 55TL

hocam bulardan var mıdor
  13. M

Millenicom engelli indirimi uyguluyor mu

lütfen altyapı olup olmadığını kontrol et turknet kullanırken youtubea giremiyordum haber sitesinin logosu geliyordu devamı yoktu
  14. M

anakart işlemci uyumluluğu

am4 uyumludur
  15. M

20-25K Arası Laptop Önerisi

@berke.
Geri