Arama sonuçları: *

1. U

Monitor standı önerisi

Nb f160 olmaz mi hem cift kollu hem en uygunu, demir kisim sikinti cikarir geri iade edemem diye korkuyorum sadece
  2. U

Monitor standı önerisi

Arkadaslar merhaba buyuk bir masa aldim ama demir profil destekli fotolari ekliyorum. 2 adet 27 inc 2k monitorum icin monitor standi ariyorum, yardimci olursaniz sevinirim.
  3. U

🔥İndirim Dreamstar Nova 32 GB TV Box 1.999 TL

İp tv hediyesi nerde yaziyor? , ip tv yillik 1400 tl gercekse bunu almak daha mantikli
  4. U

❌İndirim Bitti! Samsung Galaxy Tab S9 FE 256 GB 10.9" Tablet 12657TL

S9 fe plus icin var mi saglam klavyeli kilif , link atarsaniz sevinirim
  5. U

Xiaomi 14T Pro 12GB Ram 512GB Hafıza 30294TL(İTHALATÇI GARANTİLİ - SATICI PTT)

Bu teli 21 e aldim 1 aydir kullaniyom 120w sarj cihaziyla birlikte 19 dk ful sarj oluyor uzun gidiyor sarji ve cok hizli. Ekran kaliteli ama 2k filan degil. Kamera guzel kasa guzel kaydi 750 tl . Pttden almayin
  6. U

Egitim amacli tablet tavsiyesi

Arkadaslar butce 25 -30 a kadar olabilir. Daha once pdf okuma tecrubesi olanlar varsa, soyle bir dusunce var kafamda yanitlarsaniz sevinirim; orjinal a4 kagitla ayni boyuta yakin bir tabletle sanirim daha rahat okuma yapabilirim. 11 inclik tabletler alirsam pdfi buyutmeyle sonra kucultmeyle...
  7. U

Egitim amacli tablet tavsiyesi

Arkadaslar merhaba Pdf okumak office kullanmak not almak icin bir tablet arayisindayim. Butce sorunum yok ama oyun oynamayacagim icin yuksek fiyatli birsey almama gerek yoktur diye dusunuyorum. Ekraninin buyuk olmasi kalem kalitesinin iyi olmasi ve program yuklemenin sorunsuz olmasi kriterlerim...
  8. U

5600x işlemci için ekran kartı tavsiye

beklemek daha mantıklı belki 4060ti a güncellerim güzel bir fiyat bulursam teşekkür ederim herkese
  9. U

5600x işlemci için ekran kartı tavsiye

arkadaşlar merhaba 5600x işlemci gigabayt b550 gaming xv2 anakart 32 gskıll ram 750w gold psu ekran kartımı 2. el 3060ti aldım palit marka 75-80 arası sıcaklık 27 inç 2k monitor şuana kadar en ufak problemim olmadı ama amd ekran kartları düşünce ekran kartını değiştireyim diyorum darboğaz...
  10. U

Ana Konu [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!

Üye olunmuyor sürekli şifre hatası veriyor
  11. U

Sapphire Radeon RX 7900 GRE Nitro+ (22.230 TL)

5600x bu kartı 2kda besler mi
  12. U

Öneri 13k’ya Realme GT2 Pro alınır mı?

Ben bu telefonun arkasi siyah cam olanini 6 ay kadar kullanip 13 e sattim. + ozellikleri cok fazla kamera iyi ozellikle mikroskop kamera eglenceli, Batarya iyi zaten cok hizli sarz oluyor, ekran 2k boyutlari guzel yani genel olarak optimal bir telefon ama oyle bir eksisi varki illallah ettirdi...
  13. U

Jack & Jones Erkek JCOWIN QUILTED JACKET SMU Ceket 1526 TL

https://ty.gl/zvbozh74qa Burda 1725 tl
  14. U

❌İndirim Bitti! YARI FİYATINA - GRUNDIG GSB 950 280W Bluetooth Soundbar 3799

Arkadaslar yok mu soyle uygun 5+1 ses sistemi
  15. U

📱 Yurtdışı S23 Ultra Alıp Server Kaydı Yaptırdım! YAŞADIKLARIM...

Hayirli olsun ben de dusunuyorum ama elimde imei verecegim eski telefon yok, 6s var bi tane tek imei o da olurmu bilmiyorum. Rica edersem saticinin linkini paylasabilir misin ozelden
  16. U

🔥İndirim HyperX Alloy Origins PBT – Red Switch Klavye 1619TL

Keycapslari var konuda linkini de atmislar onlardan alcan, tr bilgisayara taktiginda turkce karakter oluyor otomatik, iki dakka tuşlari degistir bitti
  17. U

S23 Plus alınır mı düşünceleriniz?

1 ay s23 ultra kullandim (yd) sonra takasla s23 e ( yi )gectim , sarz ekran kamera olarak ultra cok onde ama s23 cok pratik ve telefon cok fazla kullanilmiyorsa yeterli bir bataryaya sahip. Ben s23 u bikac yil kullanmayi dusunuyorum. Tum bunlarla beraber iphone x i ilk ciktiginda 6000 e almistim...
  18. U

🔥İndirim SKYLOONG SK61 %60 1225 TL (Banggood)

arkadaşlar iyi akşamlar ben bu başlıktan gorup klavyeyi aldım yeni kullanmaya başladım sizlere bikaç sorum olacak klavyeyi kablosuz olarak pcye bağlayamadım acaba sadece kablolu mu bu ve türkçe keycapslar için link atabilir misiniz?
  19. U

S23 ultra imei hakkinda

arkadaslar konuyu hortlatiyorum, s23 ultra kalici imei kaydiyla 33 bine geliyor 4 bine kalici imei atcaz dedi , adam tanidik , telefon kvk kayitli gibi oluyor hicbir farki yok dedi , bilenler aydinlatabilir mi mantikli mi?
Geri