Arama sonuçları: *

1. tridyboos

Yardım RDR2 140 gb alan yeter mi

yeme ihtimalinn var ama deneyip gör bence, yemezsen ssd ye atmazsın
  2. tridyboos

Yardım RDR2 140 gb alan yeter mi

hocam rdr gibi büyük bir oyunu hdd ye kurmannızı önnermem
  3. tridyboos

❌İndirim Bitti! Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black ve Robot White GamePad 2.499,00 ₺

bende kullandım ama vakit bulamadığımdan satmıştım keşke satmasaymışım diyorum çok güzel bir ergonomisi var xbox kolunun bence az kullanılmış ikinici elden alın derim
  4. tridyboos

Slx mi İes mi Almalıyım

hergün öyle oluyor 20m a kadar çıkıyor insan :d sonrada kapatıyor uygulamayı :D
  5. tridyboos

Slx mi İes mi Almalıyım

350 ye çıka biliyorsa 400 ü de bulur bence :d
  6. tridyboos

Slx mi İes mi Almalıyım

fiestalarda çok iyi bence hem iyi duruyor hemde az yakıyor sağlamını bulmak lzm tabi yıpranmışsa üzer :d
  7. tridyboos

Yardım Ses Sistemini Tv bağlamak için hangi kablo alınmalı ?

elindeki görüntü kablosu deilmi la
  8. tridyboos

Slx mi İes mi Almalıyım

hocam 400 e de bulunuyor bence bir bakı derim pazarlık fln da var sonuçta
  9. tridyboos

Slx mi İes mi Almalıyım

şu sıralar bakıyorumda audi a3 8p alına bilir bence 1.6 atmosferik hem güzel araba hemde audi yani manuel alırsan daha iyi olur 1.6 atmosferikte hem sağlam hemde lpg en iyi uyumlu motralrdan a3 de hemde parça sorunuda yaşamazsın vag grubunun bir çok arabasınnın parçası oluyor vw gende parça fln...
  10. tridyboos

Leptop için 1tb m2 ssd gerekli

arkadaşın attığını aldık gelicek inş senin attığının fiyatı biraz tuslu ama kaliteli de çok ekstream bir ssd ye gerek yok oyun oynaıcak ztn
  11. tridyboos

Leptop için 1tb m2 ssd gerekli

arkadaşım maaşınıu yeni aldı acil olarak m2 ssd alması gerekiyor leptopu 256gb işe getir götür yapıyor hem oyun hemde ofis programları yüklü olduğu içinn yetersiz gelkiyor bende almışten 1tb al pişman olma dedim iyi bir m2 sst linki ata bilirmisniz f/p kronnik sorunları olmayan
  12. tridyboos

200-250bin tl ye genç için araba önerisi

bu fiyata alıcağın araçalrda aynı :d
  13. tridyboos

katılıyorum
  14. tridyboos

yatırım yapmanı öneririm borsa ben yatım fonlarını öğren küçük paralar ile geleceğini kurtar
  15. tridyboos

toyota nissan honda gibi markalar o zamanalrda kapışma halindelerdi başka hiç bir marka onalr kadar iyi deildi bence çok sağlam motorlar çok güçlü araçlar üretiyorlardı 90 model toyotalaar bana bakarsa çok sağlam arabalar motor bakımından en niyahetinde japon arabaları yalıtım bekleme ilerleyen...
  16. tridyboos

hocam sürekli lpg kullanmak zararlı evet motorun da yağlanması lzm lgp kuru bir yakıt aradaa benzinde kullanmak gerek ama öğrenci adamsın lgp candır japon arabalarında lgp sorunsuz kullanılıyor adamlar motorlarını sağlam yapıyorlar ex kasa hondalara baka bilirsin ama airbag abs fln yok sanırsam...
  17. tridyboos

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-kurt-auto-garage-air-corolla-tertemiz-1222257851/detay https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-f-y-motorsdan-manuel-hb-masrafsiz-ex-1222691624/detay bu tarz araçlara bakabilirsin bence
  18. tridyboos

kral bu fiyatlarda araçlarda haliyle yüksek km olucak 250-300k civarı bir km değerine sahip olucak parçaları değişenli olucak boyalı olucak fln bunlara takılma bence sonuçta 250k fiyat bandından bahsediyoruz sana tavsiyem motoru uzun ömürlü sağlam araçlara yönel komforu bu fiaytlarda arama...
  19. tridyboos

arduinomu forza horizon 5 de kullanamıyorum

çözmüştüm arduinoya tuş bağlamıştım kullnnamsan bile 1 kere tanıtman yeterli öyle bir tuş yapmışdım sonra sökmüştüm tuşları öyle kullanmıştım
  20. tridyboos

Sistemim ne kadar eder acaba

haklısınız ekran kartım düşük ama 12k ya gidiceğini düşünüyorum 5600g işlemci var 3000k ztn 32gb ram var e 1 tane 500gb m2 ss 1 tanede 500gb sata ssd var bunlarla birlikte 12k eder bence tek tek satarsam neadkar eder acaba
Top Bottom