Arama sonuçları: *

1. Daemonis

Yeni Başlayanlar için Platform Önerisi?

teşekkürler
  2. Daemonis

Yeni Başlayanlar için Platform Önerisi?

Arkadaşlar merhaba. Hem yayın hem de içerik üretmek istiyorum. Yayın platformu olarak tiktok kullanıyordum fakat izleyici kitlesi hiç sabit değil bir anda 100 izleyici iken su içene kadar 30a düşebiliyor. Ben de yeni bir yer arıyorum. Kick mi yoksa Twitch mi yoksa YT mu? Herhangi bir oyunu...
  3. Daemonis

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

redragon k565r-1 rudra dan geçmek mantıklı mı reis
  4. Daemonis

ödeme kısmında 921tl diyor doğru mu
  5. Daemonis

redragon k565r-1 rudra den geçmek mantıklı mı
  6. Daemonis

hangi renk mantıklı? redragon k565r-1 rudra kullanıyorum buna geçeceğim mantıklı mı
  7. Daemonis

rx7900 mü? 4070 süper mi?

Inno3d 4070 Super kullanıyorum memnunum
  8. Daemonis

Albion Online Balık yardım

Home atmaktan kastın nedir reis beyliğe katılmak mı? ve istediğimde oradan theftford tp atabilir miyim theftforddan da oraya. Şimdi bu yolu gitmeyi düşünüyüorum https://hizliresim.com/no3dnvr
  9. Daemonis

Arthur rest'e ışınlanıp oradan oraya gidemez miyim? Anlatımın için teşekkür ederim bu arada. https://hizliresim.com/j8irpuz
  10. Daemonis

Reis zaten kırmızı bölgede oynuyorum ölünce itemler gidiyor bi para kalıyor. Yani para kalıyorsa black zone benim için sıkıntı değil bi balıkçılık kıyafetleri giyteceğim. Theftfort portalı ile ışınlandım black zone'a fakat gideceğim bölge çok uzak diğer şehirlerinkine de ışınlanamıyorum mantığı...
  11. Daemonis

T7 balıkçıyım. Carleon Callmanda balık tutuyorum. T8 VIII Bölgeye gitmek istiyorum. Fakat nasıl ışınlanacağımı anlamadım. Youtubeden video izlediğimde adamlar hep orada başlatmışlar videoyu. T7 balık ile balıkları direkt satmak mı mantıklı pişirip satmak vs.. Yardımınız için teşekkürler...
  12. Daemonis

MAX 17000TL laptop önerisi

Arkadaşlar merhaba üniversite için kuzenime laptop alacağız. Orta halli bir kaç oyun oynayacak ve normal okul bilgisayarı. Teşekkürler. Max bütçedir lütfen 1 2 arttır demeyin.
  13. Daemonis

16.000tl'ye Kadar laptop önerisi.

Arkadaşlar merhaba. Üniversite için kuzenime alacağız. Ufak tefek oyunları da oynatırsa süper olur. f/p arıyorum
  14. Daemonis

🔥İndirim Dark Guardian Pro 4x12cm ARGB LED Fanlı USB 3.0 Bilgisayar Kasası 1899₺ HB

Sadece ön panel plastik ve mesh olduğu için hemen kırılacak hissi veriyor ama çok kez bastırrarak yerini değiştirdim kırılmadı.
  15. Daemonis

🔥İndirim Dark Guardian Pro 4x12cm ARGB LED Fanlı USB 3.0 Bilgisayar Kasası 1899₺ HB

Attığınız ürünün siyahı var çok memnunum.
  16. Daemonis

Çözüldü✓ SSD Ayrılmamış kısım birleştirme

Çözüm:
  17. Daemonis

Windows kurulu
  18. Daemonis

1724677066
  19. Daemonis

Basılmıyor