Arama sonuçları: *

1. G

100 MBPS İSS önerisi ve Türk telekom abonelik iptali

1 Yıl geçtiğinde cayma bedeli yine de oluyor mu üstelik eski internetim benim adsl di bu altyapı fiber aynı değil diye biliyorum
  2. G

100 MBPS İSS önerisi ve Türk telekom abonelik iptali

Merhabalar arkadaşlar daha yeni alt yapıımız geldi ve 100 mbps alabiliyorum ama türk telekom da daha bitmemiş bir aboneliğim var müdürlüğün bana söylediğine göre 6 ay geçtikten sonra aboneliğinizi iptal edebiliyoruz konuyu bilen birisi bana yardımcı olabilir mi bu sorularda. 1- 100 MBPS...
  3. G

Türk Telekom Gri Kutu

her binanın içinde fiber kablolama var kastettiğin şey modem kurlumu mu acaba ?
  4. G

Türk Telekom Gri Kutu

Benim bilidiğim türknet türk telekomun alt yapısını kullanıyo hatta bununla birlikte fiyatlara zam yaptı bunun içinde artık kendi alt yapısınını döşemeye başladı
  5. G

Türk Telekom Gri Kutu

TT müdürlüğünden, yarın gidip olayı izah edeceğim. Teşekkürler Cevap verdiğin için.
  6. G

Türk Telekom Gri Kutu

1- Fotoğraf göknet 2- Fotoğraf TürkNet
  7. G

Türk Telekom Gri Kutu

Cevap verdiğiniz için teşekkürler müşteri hizmetlerini aradığımda her hangi bir alt yapınız gözükmüyor deyip kapatıyorlar.
  8. G

Türk Telekom Gri Kutu

Merhaba arkadaşlar. Ben haziran ayında altyapı başvurusu yapmıştım daha sonra eylül aynının sonlarına doğru apartmanın altına turuncu kablo geldiğini gördüm şimdi ise de gri bir tane kutu getirmişler bu işlerden anlayana biri ve yardımcı olabilecek biri var mı bazı sorularım var cevaplarsanız...
Top Bottom