Arama sonuçları: *

1. B

Pc oto onarımda kaldı asla çıkmıyor

1716814156 3 ünüde denedim olmadı
  2. B

9 12 pm olanı yüklüyo suan bakalım düzelicekmi
  3. B

Sanmıyorum ya pcı lidini açınca böyle oldu masaüstüne girebilsem kapicamda giremiyorumki
  4. B

asla masaüstüne geçemiyorum anlayan virisi varsa yardım edebilirmi
  5. B

16gb ram 13gb olarak gözüküyor

Hayır hayır ben öylesine attım dün ben rami yükseltmeyi denerken pcı kilidini açtım yeniden başladı pc ondan sonra onarımdan asla çıkamamdım çıkamıyorumda hala
  6. B

Pc masaüstüne geçmiyor onarımda kaldı sıfırlanmıyorda

kullanılabilir rami arttırmaya çalışıyordum sonra bir şey yaptım yeniden başladı pc asla masaüstüne geçmiyor onarımda takılı kaldı onarımdanda sıfırlayamıyorum hata veriyo nr yapıcam
  7. B

dün ben bunu yapmayı denerken bir şey yaptım pc asla masaüstüne geçmiyor onarımda takılı kaldı bunun çözümünü biliyormusun peki
  8. B

Arkadaslar seri yardım edermisiniz pc onarımda takılı kaldı

Kullanılabilir rami yikseltmeye çalışırken bir şey yaptım masaüstüne asla düşmüyor pc sıfırlamadan nasıl çözebilirim
  9. B

kullanılabilir rami nasıl yükselticem arkadaslar yardımcı olurmusunjuz
  10. B

Sıfırlarken mavi ekran yedi hatada takılı kaldı pc açılmıyor

Bu hatayı veriyor yeniden başlatıyorum düzelmiyor ne yapmam gerek yrdımcı olursanız sevinirim
  11. B

gpu octan anlayan varsa yardım edebilirmi

after burnerdan cpu hızını msı kombustor acıp test halındeyken uygulamam cokene kadar yukselltım +164 e kadar gıdıyo +160 yapıyorum masaustunde googleda felan bıre sorun olmuyor ama valorantta oyunlarda ekran da cızgıler cıkıp surucusu hatası dıyıp oyundan atıyor nasıl düzgün bir oc yapıcam
  12. B

RYZEN 5 3600 TAM YÜKTE 93 DERECE

Özelden foto atamıyorum
  13. B

kanka oc yapma seyı cıkmıyor nasıl acıcam yt de arattım bulamadım suan icinde sogutucu alamam yanı alana kadar bi ayar ceksem
  14. B

kanka oc yapma seyı cıkmıyor nasıl acıcam yt de arattım bulamadım 1691102456 kanka oc yapma seyı cıkmıyor nasıl acıcam yt de arattım bulamadım
  15. B

ARKADASLAR STOK FAN VAR AMA CINEBENCH FELAN ACINCA CPU 93 94 LERE CIKIYOR NASIL DDUSURCEM OC YAPMAYA VOLTAJLARI ELLEMEYI KORKUYORUM
  16. B

arkadaslar acıl bakarmısınız oc yaptım

PEKI BISI DDICEM BU AYARLARI YAPTIKTTAN SONRA FURMARKTA MASAUSTUNDE FELAN SORUN OLMUYORDA VALORANTA GIRINCE EKRAN DELIRIP EKRAN KARTI SÜRÜCÜSÜ COKTÜ DİYİP ATIYOR SEBEBİ NEDİR
  17. B

Pc toplamak istiyorum sizce alınır mı

cok ıyı sıstem her oyunu oynarsın 1690992311 ama 500gb ssd yetmeyebılır
  18. B

Ekran Kartı Önerisi ryzen5 1600 af

kanka 1660 super cok ıyı gıder rtx 3050 2.elde olabılır 3080 bıle takılır 4k oyun oynarsan :D
  19. B

gpu octan anlayanlar yardım edebılırmı

kombustorda 1080p de 200 190 arası fps alıyorum gpu tdp hersey 100 de 100 ayarlardA BÖYLE MAX 77 DERECE GORUYO CORE CLOCK U 165 YAPINCA UYGULAMADDAN ATIYO MEMORY CLOCK DERECE ETKILEMIYO SANIRIM sıcaklık 80 olana KADAR ZORLIYIMMI YOKSA BOYLE iyi mi? GPU RTX 2060
Top Bottom