Arama sonuçları: *

1. E

Yardım 850w psu ile 5090 kullanilir mi?

Suanda asus rog thor 2 850w psu ile 14700kf-4070 ti kullaniyorum guc tuketimi 400-450w arasinda sizce 5090 alip undervolt edersem ayni psu islemci ile kullanmaya devam edebilir miyim?
  2. E

Hicbir yazilim psu yu tanimiyor lutfen yardim edin

Evet hocam rgb controller a takili
  3. E

Hicbir yazilim psu yu tanimiyor lutfen yardim edin

Herkese merhabalar. Kasa ve sivi sogutma fanlari anakarta bagli ve aura sync ile anakartin rengini degistirerek onlarin rengini de senkronize olarak degistirebiliyorum. Ayni islev guc kaynagimda da var ve ayni rgb coklayiciya takili olmalarina ragmen anakart psu yu tanimiyor ve hicbir sekilde...
  4. E

Anakart psu yu tanimiyor lutfen yardim edin

Herkese merhabalar. Kasa ve sivi sogutma fanlari anakarta bagli ve aura sync ile anakartin rengini degistirerek onlarin rengini de senkronize olarak degistirebiliyorum. Ayni islev guc kaynagimda da var ve ayni rgb coklayiciya takili olmalarina ragmen anakart psu yu tanimiyor ve hicbir sekilde...
  5. E

Hicbir yazilim psu rgb sini tanimiyor lutfen yardimci olun

6. E

Yurt disindan ayda 5 urun limiti nasil isliyor?

Benim satin aldigim site tc kimlik istemiyor bu ay adima gelen 5 kargo var ben ayni adreste ailemden birinin ismi ile siparis versem 5 urun limitim daha mi oluyor? Tc kimlik olmadan bu ay kac urun aldigimi nereden kontrol ediyorlar benim ismime sahip onlarca kisi olabilir adrese baksalar bir...
  7. E

Yardım Yurt disindan ayda 5 urun limiti nasil calisiyor?

Benim satin aldigim site tc kimlik istemiyor bu ay adima gelen 5 kargo var ben ayni adreste ailemden birinin ismi ile siparis versem 5 urun limitim daha mi oluyor? Tc kimlik olmadan bu ay kac urun aldigimi nereden kontrol ediyorlar benim ismime sahip onlarca kisi olabilir adrese baksalar bir...
  8. E

H610m d d4 14700kf sorun yasar miyim?

Islemci degistirirken anakart degistirmezsem ne olur? Asus h610m d d4 anakart kullaniyorum 12400f ile 14700kf ye gecersem ne gibi sorunlar yasarim veya yasar miyim?(14. Nesil bios guncellemesi almis)
  9. E

14700kf h610m-d sorun yasar miyim?

Islemci degistirirken anakart degistirmezsem ne olur? Asus h610m d d4 anakart kullaniyorum 12400f ile 14700kf ye gecersem ne gibi sorunlar yasarim veya yasar miyim?(14. Nesil bios guncellemesi almis)
  10. E

Babamın üstüne olan yurtdışı iphone u kullanmak

Babam gecen sene bulgaristandan iphone aldi onun pasaportuna kayitli benim hattim annemin uzerine kayitli onu babamin uzerine alsam telefona kendi hattimi takip kullanabilir miyim? 1692804649 Telefon kayitli bu arada
  11. E

ana hesaptaki oyunları yan hesapta oynamak

merhabalar tamamen kendime ait icinde bir suru dijital oyun bulunan ps hesabım var yeni hesaba gecmek istiyorum ama ana hesabı konsolda tutsam ana hesaptaki oyunları yan hesaptan oynayabilir miyim ve yan hesabıma kupa kazanabilir miyim
  12. E

12400f den 13700f e geçilir mi?

Anladim tesekkur ederim
  13. E

Kasaya 120mm den fazlasini sigdirma imkanim yok 120mm zar zor sigdi sizce ne gibi bir problemle karsilasabilirim veya k alip underclock yapmam mi gerekiyor gerci anakartim uyumlu degil galiba
  14. E

Tesekkurler
  15. E

4k oyun oynuyorum 12400f emulator kullanirken yetersiz kaliyor 13700f e gecilir mi? Suan asus ryuo 120mm(kasam mid tower uste sigmiyor egzoz fani sokup taktim) sivi sogutucu kullaniyorum oyun oynarken sicaklik 65 dereceyi gecmiyor ayni sivi sogutucuyu 13700f icin de kullanabilir miyim?
  16. E

aynı model 8x2 den 16x2 ye gecmek

aynen mhz ve cl degerleri aynı xpg spectrix 8x2 den 16x2 ye gececegim
  17. E

aynı model 8x2 den 16x2 ye gecmek

aynı marka model ramin 8x2lerini sokup 16x2 taksam herhangi bir ayar yapmadan kullanmaya devam edebilir miyim
  18. E

suanda ADATA XPG Spectrix D41 DDR4 3200 MHz CL16 Ram den 2 adet kullanıyorum

8x2 yetersiz kalıyor 16x2 gecmek istiyorum ama mhz cl degerleri kafamı karıstırıyor bana aynı model ram in 16x2 olanının hangi modelinden almam gerektigini soyler misiniz 1682029531 hazır 3200 mhz cl 16 calısıyorken 3600 18 cl yerine tekrardan 3200 16 almam daha mı mantıklı olur
  19. E

4070 ti 4k oyun icin 12400f den 13700f ye gecmek

arada birden fazla mobil oyunu emulator ile acıyorum gunluk gorev vb yaparken 3. den sonra kasmaya baslıyor ozellikle arkada operadan muzik acıksa zaten 14. nesilde yeni soket olacagı icin er gec 13. nesile gecmek tek secenegim
  20. E

4070 ti 4k oyun icin 12400f den 13700f ye gecmek

mantıklı olur mu ayrıca takarken eskiyi sokup yeniyi taksam direkt calısır mı son olarak 12400f yi asus ryuo 120mm sıvı sogutma ile kullanıyorum cok memnunum spiderman vb oynarken cekirdekler 50 dereceyi gecmiyor aynı sıvı sogutmayı 13700f ile de kullanabilir miyim 4k oynadıgım icin fazla yuk...
Geri