Arama sonuçları: *

1. TheJerry

Vodafone net 20 gündür internet yok

Aga binamda sıkıntı olsa adamlar bizlik bir şey yok dicekler zaten . Adamların yapacağı bir şey var yapmıyorlar yazın ortasında bir anda bina içinde internet kopamazya .
  2. TheJerry

Bu yazıyı okudum ama vodafone aksini söyliyor 30 gün geçse bile bedelsiz iptalin olmadığını söylüyor 1718625151 Daha önce olan port bi anda yok mu oldu ? 5-6 yılıdr kullandığım porta kediler mi girdi djdj
  3. TheJerry

Hayır. Gittiğinden beri dsl yanmıyor
  4. TheJerry

Evet ama yan komşumda internet varken biz vodaone müşterisi olduğumuzdan bizde yok . Port sıkıntısı falan filan diye geçiştiyorlar bizi 1718624849 uzun zamandır kullanıyorduk
  5. TheJerry

vodafone net 20 gündür internetim yok. İnternetin ne zaman geleceiğini sorduğumda 10 gün sonrasını söyleyerek geçiştiriyorlar . İptal etmek istediğimde tahhahütü ödememeden iptal hakkım olmadığını söylüyorlar . Ne yapabilirim bi fikri olan var mı ?
  6. TheJerry

rtx 4050 olan bi fiyat performans laptobu almak istiyorum önerebilir misiniz ?

kaç watt acaba ? 1705605807 fotoğrafa ve sadece videolara bakarak yorum yapmalım arkadaşlar.
  7. TheJerry

GP2Y1010AU0F toz sensörü ESP32 ile çalıştıramadım.

elimde GP2Y1010AU0F ve esp32 var . İnternette olduğu gibi bağlama yaptığımda ve kodumu çalıştırdığımda sabit bir değer alıyorum nedenini bilen var mı ?
  8. TheJerry

Jbl quantum 100 Kulaklığı aldım kendi driveri algılamıyor.JBL QuantumENGINE

Jbl quantum 100 Kulaklığı aldım kendi driveri algılamıyor. Kullanan var mı ? usb ile giriş değil 3.5mm ile . USB dönüştürücü ile de denedim olmadı. 1676670860 JBL QuantumENGINE driverin adı
  9. TheJerry

Çözüldü✓ Babam anakartı mı yaktı ?

Çöz mü dedim ne olmuş olabilir dedim . Hahaha 1675001710 Denenebilir teşekkürler .
  10. TheJerry

Çözüldü✓ Babam anakartı mı yaktı ?

Merhaba iyi günler. Babam kasanın cd yerine hdd takmış . Taktığı kablodan yanık kokusu gelmiş ve pc açılmıyor . Yarın bilgisayarcıya götürcez. Ne olmuş olabilir ?
  11. TheJerry

Çözüldü✓ Ram aldım duel channel olması için ne yapılmalı?

kanka ben takmıyorum bir arkadaş takıyorda tek girişmiş dediğiniz gibi
  12. TheJerry

Çözüldü✓ Ram aldım duel channel olması için ne yapılmalı?

MS-B9071 (U3E1) anakartı kulllanıyor pc MSI , laptop anakartı anladağım kadarıyla hangi slota takmalıyım ??
  13. TheJerry

Çözüldü✓ Ram alacağım bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

attığın linktek firmayi ilk defa duydum güvenilir mi ? 1673735920 bir de herkes 2 raminde cl aynı olması gerektiği söylüyor sıkınıt olmasın ?
  14. TheJerry

aslında laptop değil kasa ama msi yin küçük kasalarından laptop anakartı kullanılmıs sanırım 1673733265 bir de cl değeri düşük olması iyi demişsin ama attığın linkte cl22 ?
  15. TheJerry

Bilgi için sağol dostum . Tek ramlık param var şuanlık . Bendeki ram in yanına 3200 mhz alsam sorun yapar mı ?
  16. TheJerry

https://starmicroinc.net/kingston-8gb-2400mhz-ddr4-pc4-19200-non-ecc-unbuffered-260-pin-dual-rank-1-2v-sodimm-oem-laptop-memory-msi24d4s7s8mb-8/ , 1673731364 Bende ram bu türkiyede satışı yok
  17. TheJerry

Peki 3200 mhz mi almak daha iyi yoksa benim ramle aynı olanı mı ?
  18. TheJerry

Ram alacağım bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? iki sorum olucak. Bilgisayarımda ki ram 8 gb ddr4 2400mhz laptop , almak için altaki rami buldum güvenilir mi bilemedim . https://www.n11.com/urun/kingston-kvr24s17s88-8-gb-ddr4-2400-mhz-cl17-ram-1111142?magaza=elmacik Bakınırken güvenilir...
Geri