Arama sonuçları: *

1. E

Monitörüm 180hz ama 144 veriyor

Tamamdır kanka cok sağol, sipariş ettim deniyip yazıcam buraya
  2. E

Malesef en fazla 144hz verdi monitör 2k olduğu için
  3. E

Çok teşekkürler kral sağolasın ilgilendiğin için
  4. E

Sizin kullandığınız cihazdan alsam sorunsuz şekilde 2k 180hz alabilir miyim. Kullandığım leptop lenovo legion 5 15ACH6H
  5. E

Monitöre typce den görüntü alabilir miyim

leptobumda dp girişi olmadıgı için hdmi ile 144 hz alıyorum en fazla. Monitörüm 180 hz. 180 alabilmem için ne yapmam lazım
  6. E

Thunderbolt yazıyor attıgınız cihazı alsam görüntü alırmıyım
  7. E

Leptobumda dp girişi yok

Merhaba. Bilgisayarım lenovo legion 5. Leptobumda dp girişi yok. 180hz 2k monitör aldım ama dp girişi olmadığı için 144hz alıyorum en fazla. Hdmi dp ye dönüştüren dönüştürücü alsam 180hz alabilir miyim bi tavsiyeniz varmı
  8. E

Typce girişi var ama 1.4 mü bilmiyorum nasıl anlayabilirim, veya display portu hdmi dönüştürücü ile kullansam olur mu
  9. E

Dp girişi yok , iade mi edeyim ohalde
  10. E

Bilgisayarım leptop oldugu için dp girişi yok, eski monitörüme de aynı kablo ile bagladıgımda 165hz alıyodum ama bu monitörde alamıyorum
  11. E

Merhaba arkadaşlar. Eski monitörüm 165hzydi ve 165i veriyordu hatta overlock ile 180 alıyordum. Yeni monitör aldım 180hz ama aynı kablo şuan 144hz veriyor hdmi ile, hdmi desteklemese öncekinde de vermezdi. Lenovo legion R27QE 180hz monitör
  12. E

Bu sistem alınır mı sizce

https://www.incehesap.com/runadia-4060-oyuncu-biligsayari-fiyati-69564/ Bu sistem alınır mı? sizce darboğaz vs yapar mı işlemcisi nasıl
  13. E

İtopya monitör iadesi serüveni

Son durum nedir, aynı monitörü bende alacagım itopyadan, alayım mı sence
  14. E

Monitör Önerir misiniz Lütfen

Merhaba arkdaşlar. 5-5.5 gibi bütçem var 165hz 24inc monitör almak istiyorum, günlerdir bakıyorum ama tek yorum bile kafamı karıştırıyor yardımcı olabilir misiniz , oyuncu için monitör önerir misiniz. Şöyle bi monitöre bakıyorum yalnız şikayeti felan da var, Hp omen stokda bulamadım, cok...
  15. E

ASUS ROG vs LENOVO LEGİON5

Tamamdır kral, rog da mux swtich var mı
  16. E

Tamamdır hocam cok sağolun
  17. E

Ayıplı mal iadesini yapmıyor diye bi kaç forumda şikayet duydum alayım mı sizce
  18. E

Hocam Asus alacağım ama satıcı gpn teknoloji biraz tedirginim çok şikayet var
  19. E

Niye
  20. E

Arkadaşlar bu gün son gün yardımcı olun lütfen. Benim için en önemli şey Sogutması, leptopun ısınmaması bunlardan hangisini önerirsiniz. ROG mu LEGİON mu? https://ty.gl/3i4ter8cth ------------------------------------- Fırsat: Lenovo Legion 5 Dizüstü Bilgisayar, 15.6" inç FHD, AMD Ryzen 5...
Geri