Arama sonuçları: *

1. Error Sans

PC oyun oynarken kapanıyor

yük altında işlemci 70-86 arası ekran kartı 45
  2. Error Sans

PC oyun oynarken kapanıyor

Eskiden oyunları sorunsuz oynardım ama son 1 aydır GTA 5, mad Max gibi oyunları oynayamıyorum 10 dakika oynadıktan sonra PC resetleniyor. Sistem. RX 580 8G. i5-9400F 16 GB RAM. Prime H310M-F r2.0 AC 220 400watt PSU.
  3. Error Sans

Xbox Avrupa ve Orta Doğudan çekilecek mi

konsol çıktığında her firmaya geliştirici kit gönderiliyor önden optimize etmişlerdir diye düşünüyorum
  4. Error Sans

Rockstar sitesinde series x ve s'e gelecek yazıyor geç gelme söz konusu olamaz zaten pc'ye geç çıkacak ayrıca neredeyse 2 milyar dolar harcanan bir oyundan kar etmeleri gerek bunuda tek bir platformdan yapamazlar
  5. Error Sans

Ben ps 5 almayıda düşündüm ama ps xbox gibi değil 1 abonelik alıp keyfine bakamıyorsun her aboneliğin farklı farklı özelliği var süreklide zam geliyor bende halizaırda game pass olduğu için ve gta 6 oynamak için almayı düşünüyorum
  6. Error Sans

Çekilme olayı yalansa alıyorum o zaman
  7. Error Sans

GamePass abonesi olduğum ve xbox'ın performansı daha iyi olduğu için almayı düşünüyorum ama temmuzda xbox avrupa ve orta doğudan çekilecek haberleri çıkmıştı haber gerçek mi değil mi araştırdım ama temmuz ayı dışında bu haberler konuşulmamış bende xbox almayı düşünüyorum xbox çekilirse konsol...
  8. Error Sans

İlk 5 Transformers filmi hakkında sorularınızı sorun cevaplamaya çalışacağım

Mal olduğu için çakmadı güzelim kızı elinden kaçırdı
  9. Error Sans

Haklıydı Megatron sadece güç istiyordu eğer megatron haklı olsaydı Cybetrtronun kaynaklarını zehirlemezdi
  10. Error Sans

İkinci yada üçüncü filmde zaman atlaması yaparlarsa kesin gelir hocam 😄
  11. Error Sans

Transformers Bayverse filmlerinde cevabını merak ettiğiniz kafanıza şeyleri sorabilirsiniz cevaplamaya çalışacağım
  12. Error Sans

video dosyası oynatılamıyor hata kodu 232011

Dizi Gotham site sezonlukdizi
  13. Error Sans

video dosyası oynatılamıyor hata kodu 232011

Dizi izliyordum durduk yere bu hatayı verdi çözümü nedir?
  14. Error Sans

Herkes ciddi anlamda zengin mi

Taksitle alabilirsin peşin vermek zorunda değilsin ayrıca eldekini satıp üstüne para koyup alanlar var konu açıp almayanda var ben başka forumlarda şu pc nasıl bu kasa alınır mı gibi bir sürü konu açtım ama o pclerin hiçbirini almadım
  15. Error Sans

Bu dövme yapılır mı?

Chat gptye göre dövmede ölümcül kişi gibisinden bir şey yazıyor anlamını beğendiysen yaptır
  16. Error Sans

BİRİ ŞUNU NASIL ÇÖZÜCCEĞİMİ SÖYLERMİ ACABA

Media Player yüklü mü?
  17. Error Sans

Oyun oynarken işlemci sıcaklığı 94 derece oluyor

Değiştirmedim bilgisayarı bir yıl önce 2.el aldım yarın değiştirteceğim macunu
  18. Error Sans

hala 3060 alınır mı?

3060 bence yeterli olur ama her oyunu 8k sıfır kasma ile oynayacağım diyorsan alma
  19. Error Sans

Oyun oynarken işlemci sıcaklığı 94 derece oluyor

İşlemci boşta 40-50 arası dolaşıyor oyun oynarken 60 bir süre sonrada 90 ve üstüne çıkıyor işlemcim i5 9400f
  20. Error Sans

Sizce youtube videom nasıl?

Sizce video nasıl
Geri