Arama sonuçları: *

1. B

Mortal Kombat 1 Yanıt Vermiyor

Merhaba arkadaşlar yeni mortal kombat 1 aldım fakat oyuna girdiğimde yanıt vermiyor diyerek oyun açılmıyor ve siyah ekranda kalıyor yardımcı olabilecek var mıdır laptop üzerinden oynadığım için mi oldu acaba. SİSTEM GEREKSİNİMLERİ -16 gb ram -i5 12500h -RTX 3050 Tİ
  2. B

RTX3050 Tİ DYİNG LİGHT 2 OYNATIR MI

Eyvallah sağol reis
  3. B

RTX3050 Tİ DYİNG LİGHT 2 OYNATIR MI

RTX3050Tİ 16GB RAM İ5 12500H LAPTOP dyinglight 2 oynatır mı beyler oyunu indirimde aldım fakat youtubede izlediğimde sıkıntı yok ama bazıları sıkıntı yarattığını söylemiş içimde şüphe oldu sormak istedim
  4. B

Elden ring rtx3050ti da açar mı

pardon reis 1675736147 eyvallah kral sağol
  5. B

rtx3050ti 16gb ram i5 12500h işlemci elden ring oyantırmı beyler alıcam ama aklımda bu soru var az buz para değil
  6. B

rtx3050ti 16gb ram i5 12500h elden ring oynatır mı beyler oyun 600tl boş yere vermeyelim
  7. B

Asus Rog Strix G15 Alınır mı?

ekstra bi ssd takabilir miyim buna peki ileride
  8. B

monsterın da bu fiyatlarda bu özelliklerde var monster nasıl dersin
  9. B

ne oyunları oynuyorsun kanka valo falan rahat oynatıyor mu 144hz nin hakkını alabiliyor musun
  10. B

22k ya kadar laptop arıyorum yardımcı olur musunuz

22k ya kadar laptop arıyorum yardımcı olur musunuz
  11. B

ne alabilirim yardımcı olur musun
  12. B

düşündüğüm laptop bu yardımcı olursanız çok sevinirim bütçem max 22k birde bunların seri numaraları ama aynı özellikleri farklı olanlar var onlarda fiyat 1k falan daha pahalı sebebi nedir acaba...
  13. B

Monster laptop önerir misiniz

aynen aga üni için alıyorum taşınabilir olması güzel bir şey yoksa masaüstü tabii ki daha iyi toplanır 1666645648 aga iyi diyenlerde var senin gibi diyenlerde genel laptop sorunları değil mi zaten ısınmaları altına soğutucu koyulduğunda daha iyi olabilir gibi 1666645778 attığım linkdeki ekran...
  14. B

ne önerirsin peki agam link falan atabilir misin
  15. B

Merhabalar herkese aklım çok karışık max çıkabileceğim fiyat atacağım linkdeki fiyat kadardır bu bilgisayar hoşuma gitti gibi ama herşeyi öven de gömen de çok yardımcı olursanız veya başka bi öneriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim...
Geri