Arama sonuçları: *

1. schwul

gamepad fifa23de çalışmıyor

https://tr.aliexpress.com/item/1005006058145378.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.21ef3d12PgjiQK&gatewayAdapt=glo2tur#nav-specification abim bu gamepadi almış dunglı taktım felan denemek için fifa23 girdim calismadi driverı varmı veya başka bir çözümü varmıdır
  2. schwul

Hangi 125CC motor daha iyi veya sizin önerileriniz

Tahmini aralık ayında motor almayı düşünüyoruz aklımda rksnin 3 farklı modeli rk125s, tnt125 pro ve 125r var bunlardan hangisini alsam daha memnun kalırım veya bunun dışında 125 cc seviyesinde başka bir öneriniz varmı ?
  3. schwul

Çözüldü✓ Ekran gelmiyor sorun nedir

arkadaşlar ramlerimin bağlantı kısmını faber castel mavi silgi ile sildim taktım bi sorun yok ekran geliyor 1707422405 ramin altın ıfaber castel mavi silgiyle sil 1. slota tak sadece sonra bir daha dene
  4. schwul

Çözüldü✓ Ekran gelmiyor sorun nedir

Kasa açıliyor fanlar felan dönuyoe ışık felanda okey klavye mouse ışıklarıda var fakat ekran yok display pprt kablosunu degistirdim ondada sıkıntı yok ekran kartındada sıkıntı yok bilgisayarciya islemci fani taktirmaya gitmistim eve geldim işte fan çalışiyor ramleri tak çıkar yaptım bi ara ekran...
  5. schwul

max 600tl işlemci soğutucu

r5 5600 işlemcim var önerilerinizi bekliyorum
  6. schwul

g435 kulaklığım açılmıyor

az önce oyun oynuyordum bir anda kulaklık kapandı ve şarjı bitmiştir diye düşündüm sonra şarja taktım geri açmaya çalıştım açılmıyor hiçbir şekilde ışık yanmıyor veya ses gelmiyor lütfen yardımcı olun
  7. schwul

Hangi bisikleti almalıyım ?

Mosso Wildfire Hidrolik Fren 29 Jant Carraro Force 950 Hidrolik Fren Kron XC 150 29 Jant Aralarında kaldım hangisini almalyım hangisi daha kalitelidir ve hangisinde daha kolay teker yaparım ve merdiven tararım
  8. schwul

bu xbox 360 konsolu orijinalmi ?

https://www.hepsiburada.com/microsoft-xbox360-common-controller-usb-kablosz-pm-gametknk006jpmicjr bilgisayarım için oyun kolu almayı düşünüyorum 8. nesil mantıksız geldi böyle bir fiyat varken sizce alınır mı? ve bu ürün orjinalmi
  9. schwul

nasıl gigafiber altyapıya sahip olurum

100mbps kullanmam için ne yapmalıyım
  10. schwul

bu niye var ozaman ben anlamadım
  11. schwul

steamden oyun felan indirmeye çalışıyorum saniyede 5mb indiriyor
  12. schwul

merhaba ben şuan fiber kullanıyorum en fazla 100mbpsye kadar buda bana yetmediği için gigafibere geçmek istiyorum türknet kullanıyorum izleyeceğim yolları söylermisiniz kocaelide oturuyorum
  13. schwul

Birden Çok Xbox Kolu Pc bağlanırmı

merhaba ben xbox kolu almayı düşünüyorum bilgisayarım için ve bilgisayarda bluetooth yok onun için dungle alıcam ama aklımda bir soru var 2 tane alınca ikisinide bilgisayara bağlıyabilirmiyim
  14. schwul

Steam Yaz İndirimlerinden Oyun Tavsiyesi

Ekran Kartım Rx6600 İşlemcim r5 5600 rahatlıkla her oyunu oynarım önerdiğiniz oyunlar varmı fps oyunu olur hikayeli oyun olur pahali ucuz farketmez
  15. schwul

rog falchion wireless vs apex 9 mini

abi max 2700 klavye önerirmisin tkl mini felan rog'a zam gelmiş ya senin dediklerinden birini alıcağım yada apex 9 mini
  16. schwul

mini veya tkl klavye önerisi

merhabalar klavye alıcağımda mini veya tkl 2500 bütçe var dahada yukarı çıkamam
  17. schwul

🔥Dolar 26.03 TL oldu🔥

umarım ironidir
Geri