Arama sonuçları: *

1. E

CoD Mobile Emulatör Hesap Bağlayamıyorum

Arkadaşlar merhaba, ben telefonumda CoD Mobile oynuyorum uzun süredir ve bayağı bir geliştim. Hesabım Facebook'a bağlı ve Facebook ile girebiliyorum. Emülatöre (Gameloop'a) girip hesabımı açacakken Facebook sekmesine mail ve şifreyi yazıp giriş yap diyorum ama güvenliğiniz için bilinmeyen...
  2. E

Osuskins Sitesinde İndirme Hızı Çok Yavaş

Arkadaşlar bir süredir osu! oynuyorum ve kendime skin indirmek istedim. En popüler ve kullanışlı site osuskins.net olduğu için oraya girdim ve istediğim skini indirmek için butona bastım. Sorun şu ki indirme ilk saniyeler çok normal hızda 5-10 saniyede gösterirken 960-969kb arasında 0 byte per...
  3. E

Steam DLC Keyini Verip Oyun Keyini Vermedi

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 saat önce Battlefield Bad Company 2 aldım Steam üzerinden. Bir de DLC aldım. (Specact Kit DLC'si). Sorun şu ki oyunu online oymak için aldım ve multiplayer kısmına girip hesap açtığımda benden serial key istiyor. Bana sadece DLC keyi verildi. CD Keys kısmına da...
  4. E

Rog Spatha Kablolu Mod Valorant Sıkıntısı

Arkadaşlar Rog Spatha kablosuz modda çalışırken en ufak bir sıkıntı yapmıyor. Ama kablo takıp Valorant'ı açınca (sadece Valorant'ta oluyor) ne sağ tık, ne sol tık, ne orta buton çalışıyor. Sadece atama makrolar çalışıyor ve çalışması için kablosuza geri almam gerekiyor. Kablolu daha hızlı tepki...
  5. E

Dolonghi Kahve Makinesi Kireç Çözme Sonrası İyi Süzmemeye Başladı

Arkadaşlar geçen günlerde Delonghi marka bir filtre kahve makinesi aldım. Gayet kahveyi güzel yapıyordu ama bir süre sonra kireç ışığı yanıp sönmeye başladı. Biz de filtre kahveler için olan kireç çözücüyü alıp kullandık. Makinen içinde kendi yıkanabilir metal filtresi var. O önceden çok iyi...
  6. E

ekran kartı önerisi lazım

Bence rtx ile kendini yorma. Gtx kart alırsan o fiyata rtx karttan daha çok performans verir.
  7. E

LG G2 IMEI sorunu

Telefon yeniyese bana da oluyordu öyle şeyler. Zamanla geçti...
Geri