Arama sonuçları: *

1. sasamblae

Çözüldü✓ Sistem kaç para eder?

satabilirim de vaktim yok 3e 5e bakıcak biride değilim.şuanlık kullanıyorum ilana koymadan önce çevremdeki genclere sorarım almak isteyen olursa birazda ikram bulunarak elden cıkarırım.
  2. sasamblae

dediğiniz doğru katılıyorum acelem olmadığı için favorilere alanlara göre yavaş yavaş fiyatı aşağı çekerim ya da ihtiyacı olan ciddi genç bir arkadaşa uyguna veririm elden cıkarırım. beni tatmin etmemeye basladı keyif almadıgım için kelepir bile bırakabilirim
  3. sasamblae

sana mı sorucam hangi font hangi renk yazıcagımı işini yap kişisel zevk ve renklere karışma işin bu değil.
  4. sasamblae

içimden gecen cevreden birine gidicekse tanıdık 35e kadar dusucem. ama internet ilanım 40 olucak. tek tek satmakla ugrasmıcam vaktim olmadıgı ıcın
  5. sasamblae

ne alaka olum ? forum bitmiş bu kadar basit senin gibi 5k mesaj atıp işe yaramayan adamlarla dolu. gittir git baska yerde kas spamını. konuyla alakalı fikrin varsa belirt yönlendir yoksa boş yapma konumda.
  6. sasamblae

değer biçemedim henüz acelemde yok.
  7. sasamblae

forum bitmiş
  8. sasamblae

❌İndirim Bitti! Türk Telekom uygun fiyatlı tarifeler için son 2 gün

bu kampanya ne zaman kadar 28gün kaldı taahhutun bıtmesıne
  9. sasamblae

kac para eder 1744365652 5080li sisteme gecicem 4k için oled monitor falan yapıcam.sistemden sıkıldım
  10. sasamblae

Msi Rtx 3080 Gaming X Trio 10 Gb ASUS TUF GAMING Z790 DDR4 Samsung 980 PRO 1TB + Western Digital 1TB WD Mavİ 2X Kingston BEAST DDR4 3600MHZ 8GB RAM Intel Core i5-13600KF Phanteks Eclipse G500A, Mid Tower ARCTIC Liquid Freezer II - 360 RGBSİZ DÜZ SİYAH GÜÇ KAYNAĞI XIGMATEK 850w full...
  11. sasamblae

Göğüs gelişimi hakkinda

yumurtayı azalt alerji yapmıs.
  12. sasamblae

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

yaptığım iş ile ilgili intel kullanılmak zorunda.bütçe 100k ya kadar cıkarım ama 70-85 den cıkmaya değerse cıkarım hocam.
  13. sasamblae

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

70-85k arası toplama bir sistem onerir misin minumum 5070 olsun.mönitor klavye mouse var sadece kasa olucak.intel işlemci mecburi
  14. sasamblae

💪Spor salonu tercihim sizce hangisi olmalı (Anket)

yok ton soruyorum sence aww
  15. sasamblae

💪Spor salonu tercihim sizce hangisi olmalı (Anket)

4x8 kac bench atıyon
  16. sasamblae

Yardım Temizlik için bu mouse'u nasıl açıcam?

mouse niye temızlenır ki ?
  17. sasamblae

Uzay montaj için power switch

tornavida ile kısa devre yap ne para vericen
  18. sasamblae

15K Telefon Önerisi

telefonda kac taksit oluyor
  19. sasamblae

Viper v3 pro mu superlight 2 mi ?

8k dongle cıkıyor mu ıcınden
  20. sasamblae

Yardım Modemime ebeveyn kontrolu açılmıs

babanın telide al olum o zaman herseyı bız mı soyleyelım sen evde rahat zorno ızlıcen dıye herseyı bız mı ypalım
Geri