Arama sonuçları: *

• Users: ronly
  • Order by date
  1. ronly

Yüksek hızlı internete rağmen indirmelerim çok yavaş sebebi nedir

indirme hızım bu şekilde fakat valorant bu şekilde iniyor görev yöneticisinden riot client ile alakalı herşeyi yükseğe çektim riot clienti yönetici olarak başlattım ne yaparsam yapayım sorunum düzelmedi steamdede aynı şekilde bir şey indirirken 30mb indirmeyi geçmiyor STEAM :
  2. ronly

VALORANT BİLGİSAYARIMI KİLİTLİYOR

kanka bende açılıyor sorunu yaşayan amcam amcamın bilgisayarında böyle bir sorun var
  3. ronly

sorun yaşanılan bilgisayar 24h2 nasıl 25h2 ye yükseltebilir yada 23h2 ye düşürebilir
  4. ronly

Bu sisteme en ideal monitör nedir?

ne tarzda oyun oynayacağınıza ve bütçenize bağlı birkaç öneride bulunabilirim
  5. ronly

o kısımda nereye bakmam gerek
  6. ronly

herhangi bir hata kodu vermeden direkt oyundan atıyor
  7. ronly

lütfen yardımcı olabilecek kişileri etiketlermisiniz..
  8. ronly

yakın bir zamanda adres değişikliğinde bulundum önceki adresimde telekom 100mb internet kullanıyordum yeni adresimde ise superonline 1gbps e gectim hazır internetim hızlıykende bilgisayara sağlam bir format attım her şey sıfırdan olsun daha sağlıklı olur diye fakat defalarca formatlamama riot...
  9. ronly

Yardım GUC KAYNAGIM YANDI PSU ONERISI

3000tl butcem var biraz asabilir problem yok benim aklima bu yatti onerirmisiniz sizce nasil bir psu sesi performansi yariyolda birakma durumu vs https://www.itopya.com/corsair-cx750-750w-80-bronze-120mm-fanli-psu_u25427 Onerilerinize acigim..
  10. ronly

RTX 5060Ti ve Ryzen 5 5600 Darboğaz Oranı

nvidianın dlss ve rtx menüsü çok gözümü boyuyor o yüzden nvidia fanboyum hocam biraz 😂 rx serisi çok karışık geliyor bana hiç kullanmadığım içinde olabilir bilmiyorum
  11. ronly

RTX 5060Ti ve Ryzen 5 5600 Darboğaz Oranı

Öncelikle Sistemim : Ryzen 5 5600 Rtx 30608Gb 3tb Ssd 16gb Ram B450M-K Anakart bu sisteme kendi kartımı satıp üstüne ekleyip Rtx 5060ti 16gb alsam gerekli olurmu ve darboğaz olurmu bilginizi almak istedim
  12. ronly

Ekranda çizgiler çıkıyor lütfen yardım edin

model nedir hocam monitörüm asus rog strix xg259cms 310hz 300hz de kullanırken bu sorunu yaşıyordum 240 a çektim şuan bir sorun gözükmüyor
  13. ronly

monitörümü yıl başında vatan bilgisayardan aldım asus rog strix xg259cms modeli garantisi var
  14. ronly

kısa sürede yeni bir display port kablosu alacağım teşekkürler
  15. ronly

yapmayın hocam 240hz e çektim sorunum çözüldü anlamsız bir şekilde 300hzde yapıyor sadece
  16. ronly

Wallpaper Engine dan yapılıyor adı : white girl and dragon - by diovanni
  17. ronly

240hz e düşürüp deniyorum olmazsa yeni kablo alacağım 1749836172 240hz e çektim ve sorunum çözüldü 1749836185 ama asıl sorun şu 300hz de niye bunu yapıyor
  18. ronly

300hzde kullanıyorum 2 adet dp girişi var çıkarıp diğer girişede takmıştım ama bi fayda elde edemedim hz düşürmeyi denemek istiyorum ama 300hz monitörü boşuna almakta cidden can sıkıcı.. hz düşürme dışında başka bir önerinşz var ise onuda uygulayabilirim ama hz düşürmeyide deniyorum şuanda
  19. ronly

videoda eklediğim gibi ekranda böyle çizgiler çıkıyor ve gidiyor sebebi nedir https://www.kapwing.com/videos/684c5c0fdd0c8c448e988419 nereden video atacağımı bilmediğim için burdan attım
  20. ronly

🔥İndirim Enermax ETS-T50A-BK Kule Tipi Soğutucu Bedava + 250 TL Cashback

bu ürün ne kadara gelir ve kampanyaya nasıl katılabilirim yardımcı olcak varmı?
Geri