Arama sonuçları: *

1. wonderwall

Harddiskim yüzünden drop yiyorum.

Evet SSD alacağım fakat bi anda olmaya başladı. Beş gün öncesine kadar böyle problemler yaşamıyordum. Baya bir oyun sildim fakat hala aynı problem var; format şart mıdır?
  2. wonderwall

Harddiskim yüzünden drop yiyorum.

CS:GO gibi basit oyunlarda bile anlık fps drop yaşıyorum ve aşırı rahatsız ediyor. Eğer benchmarkta problem varsa format atsam düzelir mi? SSD alacağım fakat alana kadar idare etsin istiyorum. HDTUNE BENCHMARK:
  3. wonderwall

Valorant 2. el bilgisayar donanım banı

Çok oynamak istiyorsan spoofera para ödeyip açtırabilirsin banını.
  4. wonderwall

Ortalama 1500₺'ye kulaklık önerisi

Dün akşam almıştım bu arada, şu an hepsiburada da 1.600tl olmuş yine.
  5. wonderwall

Oradan aldım ama ne siparişlerim kısmında gözüküyor, ne de bilgilendirme maili geldi. Siparişlerim kısmı geçici bakımdaymış ama mail neden gelmedi çözemedim.
  6. wonderwall

Teşekkür ederim. Bir saat boyunca BlackShark V2'yi almaya çalıştım fakat HepsiBurada telefonuma 1 saat boyunca denememe rağmen kod gönderemedi. Hevesim kaçtı, almayacağım kulaklık.
  7. wonderwall

Cloud 2'yi mi Blackshark V2'yi mi önerirsiniz?
  8. wonderwall

Uğurlu olsun, umarım iyi günler geçirirsin yeni kulaklığınla
  9. wonderwall

Tükenmiş...
  10. wonderwall

Ortalama 1500₺ bütçem var, bu bütçe azcık aşılabilir. Oyunlar dahil iyi ses verebilecek, şarkı dinlerken mutlu edebilecek ve mikrofonu da kaliteli bir şey arıyorum. Aklınızda fikir varsa alabilirim. Teşekkür ederim.
  11. wonderwall

Vivaldi tarayıcısında araç çubuğunu gizleyemiyorum

Yarım saattir arıyorum fakat şunu gizlemeyi bir türlü beceremedim. Yardımcı olur musunuz?
  12. wonderwall

HDD'imde sebepsiz yavaşlama.

Evet ama bu kadar kötü değildi ki.
  13. wonderwall

SEAGATE'nin 1TB'lik olan bir harddiski. 2017-2018 gibi aldığım için tam harddiski atamıyorum.
  14. wonderwall

Arkada discord, opera gx vs açıktı ve discorddan yayın izliyordum; bir önemi var mı bilmiyorum ama söyleyeyim.
  15. wonderwall

Peki şuradan neye seçeyim?
  16. wonderwall

Açıkçası düşünmedim çünkü gerek duymuyordum; evet SSD'ye göre HDD yavaş ama bilgisayar kendine gelene kadar vaktimi başka bir şeye ayırıyordum fakat bu son sıralar kendine gelene kadar yemek hazırlıyorum. 1666975277 Hemen yapıyorum. 1666975378 Sizce buradan hangi ayarları seçmeliyim?
  17. wonderwall

Bilgisayarım çok yavaş açılmaya başladı, format attım (windows üzerinden, usbsiz) ama hala aynı. Yeterince HDD'imde boş yer olmasına rağmen bilgisayarın açılıp kendine gelmesi çok uzun sürüyor, yaklaşık süre belirtmem gerekirse 10-15 dakika kadar sürüyor. Önceden böyle değildi, hatta son...
Geri