Arama sonuçları: *

1. M

Gta 5 Doku Problemi

"extended texture budget" Sorun genelde bundan kaynaklanıyor. Aşırı yükseltme 2 yada 3 tık açsan yeterli. Diğer grafik ayarlarını düşürebilirsin .
  2. M

Gta 5 Doku Problemi

Grafik ayarlarının olduğu kısmı bi ekran görüntüsü olarak atar mısın. Bir ayarı yükseltince düzeliyordu fakat ismini unuttum. Ekran fotosundan söylerim hangisi olduğunu 1761239787 "extended texture budget" bu ayarı yükseltirsen muhtemelen çözülür. 1761239824 Sistemine göre yükselt yoksa bayağı...
  3. M

İkinci el dualsense kaç paraya alınmalı?

3-4 kez garantisi devam eden dualsense kaç paraya alınmalı? 1744899442 3-4 kez kullanılmış garantisi devam eden dualsense kaç paraya alınmalı?
  4. M

Sistemim ne kadar eder?

Yaklaşık 3-4 yıl önce Abdullah Abi'nin videosundan almıştık. İncehesaptan alındı. Hiç içi açılmadı. Tamir görmedi. Garantileri bitmiştir muhtemelen. 1742476664 Hiçbir sorunu veya arızası yok
  5. M

Sistemim ne kadar eder?

Ekran Kartı: RTX 3050 8GB PNY İşlemci: İntel i3-10100 F Anakart: ASUS PRİM H510M Ram: 8+8 T-Force ram Depolama: 500 gb James Donkey m2 ssd+ 500 gb WD Green sata ssd. Kasa: Gameboosterın bir kasası modelini bilmiyorum. Sizce ne kadar eder?
  6. M

5500-6000 TL arası monitör

Önceki monitörümde 27 inch 1080p idi. Alışkınım o yüzden sıkıntı yok
  7. M

5500-6000 TL arası monitör

27 inch ve ips panel olacak şekilde bu bütçeyle hangi monitörü alabilirim? https://www.gaming.gen.tr/urun/451346/msi-g274f-27-inc-180hz-1ms-full-hd-g-sync-rapid-ips-gaming-monitor/ bununla...
  8. M

PS5 ve pc de kullanabileceğim bir kol arıyorum. Ne almalıyım?

Hem ps5 te hem de pc de kullanabileceğim bir kol arıyorum. 2000 tl bütçem var ne alabilirim?
  9. M

GİGABYTE G24F 2 Kendi kendine kontrol panelini açıp ayar yapıyor.

Kargoda kırılması vs. kargo şirketinin sorumluluğunda olmaz mı aslında?
  10. M

GİGABYTE G24F 2 Kendi kendine kontrol panelini açıp ayar yapıyor.

Bendede GİGABYTE G27F 2 vardı. Geçenlerde ekranında bozulmalar oldu. İtopyadan almıştım. Kutu içeriği tamdı ve yurtiçi kargo ile garantisine yolladım. Sen neden yollayamadın onu anlamadım. Kutusunda eksik mi var?
  11. M

Sizce ne yapmalıyım?

Teşekkür ederim. Şimdi mail gönderdim. MSI MAG 275F 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP Adaptive-Sync FHD Rapid IPS Gaming Monitör | ITOPYA Eğer bu ürünle değişim sağlarlarsa değişim istediğimi. Fakat bu ürünü göndermeyeceklerse para iadesi istediğimi yazdım.
  12. M

Sizce ne yapmalıyım?

Yaklaşık 1.5 yıl önce itopyadan aldığım Gigabyte g27 f2 monitörüm bozulduğu için garantisine yolladım. Değişim iade kararı verdiler. Ürünü 5300 TL'ye almıştım. Ya para iadesi yada önerdikleri ürünü alabilirmişim. Önerilen ürün bu...
  13. M

Valorantı Çok Kötü Oynuyorum

valo aim istiyormukine?
  14. M

Çözüldü✓ AULA F75 Bİ ANDA ÇALIŞMAMAYA BAŞLADI YARDIM!

Fn+esc basılı tutmayı dene bir de
  15. M

Telefon Önerisi (KRİTERLER YAZIYOR)

2. el de alabilirsin. Benim söylediklerim sıfır cihaz için
  16. M

Sarı siteden bulabilirsin hocam. Redmi' nin garantisi olmuyor galiba. Ama yurt dışı cihaz satan kişilerin genelde bir teknoloji dükkanı oluyor bir sıkıntı çıkarsa gidebilirsin. Apple cihazlarda da 1yıl global garantisi var diye biliyorum. Zaten telefonda yazılımsal veya donanımsal bir sıkıntı...
  17. M

Yurtdışı redmi modelleri bakılabilir. Geçen Redmi Note13' ü 6500 TL'ye almıştık. Daha yüksek modellerine bakabilirsin. Yada iphone 13 bakabilirsin.
  18. M

Aula F75 Artık Satılmayacak!

Forumlarda bayraklar yarıya indirildi
  19. M

1000tl mekanik klavye önerisi

hocam normalde 920 TL'ye geliyor temuda. Stok gelmesini bekleyebilirsin.
Geri