Arama sonuçları: *

• Users: spam
  • Order by date
  1. S

Yardım Apu sistem için kasa ve güç kaynağı önerisi istiyorum.

Merhaba, ryzen 5600g işlemciye uygun küçük bir kasa ve psu almak istiyorum bu arada anakart microatx ve kule tipi soğutucusu da var. maksimum toplamda 1500 TL'ye kadar önerebileceğiniz kasa ve psu var mı? 1668322994 kasa boyuları küçük olabilirse daha iyi olur tabi
  2. S

Yardım aldığım işlemci

konu gerilere düşünce öne çıksın diye yazdım
  3. S

Yardım aldığım işlemci

güncelleme
  4. S

Yardım aldığım işlemci

işin enteresan tarafı işlemcinin seri numarasını distribütörün sitesinden sorgulatınca 13 gün önce garantisinin başladığını gördüm.
  5. S

Yardım aldığım işlemci

merhabalar, internet sitesinden işlemci almıştım bugün geldi ama iade etmek istiyorum, güvenlik bandını açarak kutusu açtım ama kullanma durumu olmadı geri yerine koydum, iade almakta sıkıntı çıkarmı sizce, sonuçta 14 gün yasal hak var ama, bir de iadeleri hangi kargo firmasıyla alıyolar...
  6. S

Yardım kutusu açılmış işlemci iade alınır mı?

satıcı öyle mahallesi arasındaki bi satıcı değil büyük bi firma da, yani iade almama hakkı var mı diye merak ettim sadece.
  7. S

Yardım kutusu açılmış işlemci iade alınır mı?

merhaba, internet üzerinden amd işlemci aldım, kutusunu açtım herhangi bir sıkıntı problem var mı diye fakat maddi konulardan dolayı masaüstü toplamaktan vazgeçmem gerekiyor. iade etsem alırlar mı ki acaba, dış kutusu dışında hiçbirşey açılıp kullanılmadı. açılan kutusu aynı bu şekilde.
Top Bottom