Arama sonuçları: *

1. Burak sagdc

RAM Fiyatları artıyor PlayStation Zamlandı sırada ne var ?

aynen öyle maalesef türkiyede bekledikçe ucuzlayan değil pahalanan bir piyasa var paran varsa alıp geçmek en mantıklısı çoğu zaman bekleyen daha çok üzülüyor zaten 1774814269 insan sadece kendini düşününce sorun çözülmüyor diğer insanların da alabilmesi lazım ama fiyatlar bu şekilde devam...
  2. Burak sagdc

RAM Fiyatları artıyor PlayStation Zamlandı sırada ne var ?

teknolojiye ulaşmak her geçen gün zorlaşıyor açıkçası ram fiyatları zaten yükselmişti şimdi playstationa da zam gelince insan ister istemez düşünüyor şimdi mi alsam yoksa beklesem mi diye ama asıl düşündüren kısım şu bu daha başlangıç olabilir mi çünkü gidişata bakınca olay sadece ram ya da...
  3. Burak sagdc

Oyun Monitörü Tavsiyesi lazım ?

hocam 2k olması lazım
  4. Burak sagdc

ikisinide oynuyorum ama görüntü netliği istiyorum genel anlamda 1769973529 şuan monitörden genel anlamda memnunmusun hocam
  5. Burak sagdc

Merhaba arkadaşlar, 30 000 TL’ye kadar oyun için monitör almayı planlıyorum. Çevremdekiler çoğunlukla OLED al diyor ama emin olamıyorum 😅. Bu bütçede hangi monitör daha mantıklı olur? Samsung Odyssey G6 27'' 0.03 ms OLED 2K Pivot 360 Hz BU MARKAYI ÖNERDİLER birde size sormak istedim FORUMDA...
  6. Burak sagdc

Çözüldü✓ OYUNDA NUMARAMI BULDULAR TEHDİT EDİLDİM

uzun süreç konuşmalar vesayre de elde tutulur bişey yok gibi geçmiş olsun
  7. Burak sagdc

Çözüldü✓ Kulak içi kulaklık önerisi *

Simgot süpermix 4 stok bulamak zor oldu ama 1 yer buldum aldım cevap için teşekkürler
  8. Burak sagdc

Çözüldü✓ Kulak içi kulaklık önerisi *

kulak üstü kulaklıklardan kulak içi modele geçmeyi düşünüyorum çünkü uzun oyun seanslarında kulak üstü modeller artık yoruyor. Özellikle Escape from Tarkov ve Arena Breakout gibi oyunlarda oynuyorum Oyuna odaklı ses olsun istiyorum Bütçe: 8.000–10.000 TL arası Bu bütçeye ve oyun tarzıma en...
  9. Burak sagdc

GIGABYTE Radeon RX 9070 XT Gaming aldım

hala kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım
  10. Burak sagdc

Kasa fanları bir anda durdu

bayadır sıkıntı yoktu hocam son iki gündür var
  11. Burak sagdc

Kasa fanları bir anda durdu

bilgisayarı açtım gezinirken fanların hepsi durdu sıvı soğutma harıç ledleri de yanıyor fanlar dönmüyor ama kapatıp açıyorum dönüyor bir zaman sonra duruyor yine neden oluyor
  12. Burak sagdc

Kask önerisi alabilirmiyim

Hocam agv K serilerine bakabilirsiniz bende K 6 s var memnunum ama bütçenizin çok üstünde
  13. Burak sagdc

❌İndirim Bitti! Hepsiburada 1250/250 İNDİRİM KODU 🔥YUNUS250 KOş🔥

dostum indirim kodu bitmiş indirim bitti dermisin
  14. Burak sagdc

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

ben yedim sayelerinde :D: olmayacak şeyi oluyor diye gösteriyorlar
  15. Burak sagdc

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

hocam nasıl üst üste bastın da aldın ya bana böyle dedi :D -izin verilen maksimum deneme sayısını aştınız; lütfen 2 saat sonra tekrar deneyin.
  16. Burak sagdc

🔥İndirim Kingston 1TB 6000Mb/s Nvme 2300TL 🔥1000TL Kod İle Amazon'da

ödeme sayfası çöktü zaten bende bir ara promosyon sekmesini açarken hataya giriyordu.... sazan avına çıkmış amazorrr
  17. Burak sagdc

🔥İndirim Kingston 1TB 6000Mb/s Nvme 2300TL 🔥1000TL Kod İle Amazon'da

süresi doldu diyor dostum saat gelir gelmez denedim hemen hemen her üründe aynı sorun
  18. Burak sagdc

❌İndirim Bitti! 11.11 VATAN KAMPANYASI OEM PC'LER

Konusu var hocam
  19. Burak sagdc

🔥İndirim 🔥Asus TUF Gaming VG249Q5A 200 HZ 0.3 MS Monitör ( 5.799 TL )🔥

https://www.hepsiburada.com/marvel-infinity-saga-bro-thor-thor-funko-pop-1542-pm-HBC0000A593X1
Geri