Arama sonuçları: *

• Users: BL7Ly
  • Order by date
  1. BL7Ly

İnceleme BEAST R75 HE PRO 8K Hz - MANYETİK & KABLOSUZ KLAVYE İNCELEMESİ

klavyeyi bu kir tutma muhabbetinden bir iki gün önce sipariş verdim ve kullanıyorum, farkettim ki klavyenin keycapleri acayip yapışkan ve kir, tozu tutuyor. (bezde boya atması olduğu için karartma yapması normal gibi) klavyenin 8000mah bataryası vardı ama dün fullken kullandım ve bir günde %20...
  2. BL7Ly

EPOMAKER HE75 Tri Klavye alınır mı ?

Hocam HE75 tri'nin 2800 küsür bir fiyatı var yazdığınız diğer klavyeler 3800 bandında nasıl bir alternatif olabilir? Bu fiyat bandında he75 tri alınabilir mi merak ediyorum.
  3. BL7Ly

Çözüldü✓ Güzel mikrofonlu Oyun Kulaklıgı Önerisi 700TL altı

Merhaba Bir Kulaklık Alacagım Ama Mikrofonunun güzel olması gerekiyor Hemde böyle işikli mişikli rgb kafasında bir şey olsun ama işiklar çok önemli degil ses kalitesi ve mikrofonu önemli ama ilk sırada mikrofon
  4. BL7Ly

Çözüldü✓ Ekran Kartı Vram Fazla Kullanırsa Sorun Olurmu?

ekran kartım rx6600 ve 8gb forza horizon 5 oyununda ultra ayarlarda 7700 civarında kullanılıyor sorun çıkarırmı grafikleri düşüreyimmi?
  5. BL7Ly

Çözüldü✓ Bios Güncellemesi ile overclock gidermi

Ben Bi Hazir Sistem alicam ve içinde MSI B450 Gaming Plus MAX isimli anakart var ve bu anakart overclocklu aldığım zaman bios güncellemesi yaparsam overclock ayarı gidermi giderse nasıl geri getirebilirim
Geri