Merhaba FiveM oynarken herhangi bir sunucuda ekran kartı kullanımı %55'i geçmiyor ,bu sorunun sebebi nedir?
sistemim
ASUS TUF 3 GTX 1660 SÜPER 6 GB
RYZEN 5 2600
16 GB RAM DDR4
SSD
MSİ A320M-A PRO
termal pedleri hiç değişmedim sanırım pedlerde 1mm lik ama termal macum olarak mx4 kullanmıştım 1 ay önce şimdi oda bitti yeni bir termal macun mu lazım ?
Asus rog strix Rx 570 ekran kartım ısınıyor. Termal macununu yeniledim, kasa kapağını açtım, 80 dereceye kadar çıkıyor bu ısı bana biraz fazla geldi. sonra sabit kalıyor. kart boşta iken 25 derecede çalışıyor bu kadar ısınması normal mi sizce ?
Merhaba Asus Rog Strix Rx 570 4GB Modeli Bir Ekran Kartı kullanmaktayım ama oyunlar oynarken ekran kartı 77-83 derece arasında bir sıcaklık ile çalışıyor sizce bu ısı değeri normalmi Amd bir ekran kartı için
Eğer normal Değilse ne yapmalıyım ?
Merhaba yeni aldığım anakart olan MSI A320M A-PRO anakart ile OC menüsünde CPU ratio adında bir ayar buldum bu ayarı arttırdığımda işlemcinin frekansı yükseldiğini gördüm ama tam olarak denemedim. Sizce OC olur mu işlemci 4.1 GHz yapmayı düşünüyorum.
Merhaba 3-5 gün önce Ram leri Oc li olarak 2800 mhz sorunsuz bir şekilde kullanabiliyordum. kasa değiştirdikten sonra ramleri 2800 mhz yerine 2133 kullanabiliyorum eğer bios dan 2800 yaparsam bilgisayar kendini 2 kere aç kapa yapıp ayarları default a alıyor
Bu sorunu nasıl çözebilirim
Anakart...