Arama sonuçları: *

1. M

Microsoft Store'dan alınan EA Play'i kullanamıyorum

Ms Store'dan Ea PLay aldım ama Ea play oyunlarına giremiyorum, Ea uygulaması ve Xbox uygulamasına aynı hesaptan giriş yaptım. Yardımcı olabilir misiniz?
  2. M

Steam'den indirilen oyunu EA Desktop üzerinde nasıl oynarım?

Steam'den EA Play alıp oradan FIFA23 oynuyordum, steam dolar kuruna geçince EA Play'i direkt ea desktop üzerinden aldım ama tekrardan indirme yapmak istemiyorum. Ea Desktop uygulamasında dosya doğrulama vs. gibi bir seçenek bulamadım oyun dosyalarını EA klasörüne atmama rağmen oyun açılmıyor...
  3. M

1660 Süper hala alınır mı? değermi tüm oyunlar ultrada oynatırmı

DLSS ve nesil farkından dolayı RTX seri kartları daha mantıklı buluyorum, bu fiyata alınmaz
  4. M

Asus rog laptop sizce alınır mı

Dostum neye dayanarak böyle kesin konuşuyorsun? Clevo kasa modellerin zaten sorunlu olduğu bariz bilinen gerçek, ama farklı bir durumdan farklı bir cihazdan konuşuyoruz tartışma çeviriyoruz bu şekilde dayanaksız kesin yargılar hoş değil. Varsa bildiğin ona göre konuşalım, kalıp yargılarla...
  5. M

BF1, FIVEM, rekabetçi oyunlar en son bugün rdr2'de denedim, cihazın altı kapalıyken bile 67 68lerde gidiyor, Whisper mod açıkken 60 61 anca. Henüz 2 haftalık cihaz ama bakımları yapıldığında çok fark edeceğini sanmıyorum, hadi 75 hadi 80. Gayet iyi olduğunu düşünüyorum
  6. M

Linkteki cihaz tongfang modellerinden bir tanesi, 2 haftadır kullanıyorum henüz 70 dereceye ulaşamadım
  7. M

40000 ₺ Laptop Önerisi

Yaklaşık 1 yıldır GameGaraj kullanıyor bir arkadaşım, bir şikayeti olmadı. Marka konusunda şüphelerin varsa diye belirtmek istedim
  8. M

Yardım Lenovo İdeaPad Gaming 3 vs Acer Nitro 5 AN515 Hangisi Alınır ?

https://www.hepsiburada.com/monster-abra-a5-v19-2-5-intel-core-i5-12500h-16gb-ram-500gb-ssd-4gb-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-144hz-oyun-bilgisayari-p-HBCV00002RJF1J?magaza=Monster%20Notebook&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.81.5...
  9. M

Monster Abra A5 V19.2.5 İnceleme

up up
  10. M

Monster Abra A5 V19.2.5 İnceleme

Selamlar dostlar, bugün laptop almak isteyenler için fikir olabileceğini düşündüğüm bir inceleme metni paylaşacağım. Monster Abra A5 v19.2.5: Küsüratsız 19.000TL'ye almıştım, aradan geçen 15 günde 20'ye merdiven dayamış, tatsız bir durum. 1- Kargo & Paketleme & Kutu içeriği 31 Ekim...
  11. M

Yardım Asus TuF A15 alınır mı?

Hocam son olarak gönül rahatlığıyla monster alıyorum o zaman itirazı olan varsa ya şimdi konuşsun ya da ebediyen sussun :D @ZaBalance
  12. M

Lenovo tercih etmeme sebebiniz var mi yoksa hoşunuza gitmediği için mi?
  13. M

3050ti Max Performance'ın mevzusu ne peki? Bir avantaj / dezavantaj söz konusu mu? Bir de son olarak şu cihaz mı yoksa Monster mı diye soracağım...
  14. M

'Monster sorunlu' mevzusu bu kasada büyük oranda ortadan kalktı diyebilir miyiz? Bir de MUX Switch mevzusu bu arkadaşta var mı? Eğer alınır diyorsanız bunu alacağım çünkü kafam ağrıdı artık.. Victus siyah olsa gömerdim ama ne yalan söyleyeyim biraz gönülsüzüm. Monster yerine kesinlikle tercih et...
  15. M

Ne önerirsiniz? Bütçemi biraz zorluyor. Clevo kasa ama çok büyük problemlere yol açar mı şu cihaz? Dünden beri delirmek üzereyim sanki belirgin farklar olmaz diye düşünmeye başladım artık 😂 https://ty.gl/fplihhuz1q Victus zorlayacağım ama eğer olmazsa 20 altı ne alınabilir sence? Acer Nitro...
  16. M

Şuna ne diyorsun? Gamegaraj Slayer 5xl
  17. M

Hocam sorunu nedir?
  18. M

R5 4600h modeli ile ilgili çok bilgi bulamadım ama fiyat güzel ve kriterlerime uyuyor. İşlemci konusunda çok şüpheliyim sadece, alınır mı? https://ty.gl/1272yuobbu
  19. M

Gamegaraj Slayer 5XL alınır mı? + Laptop önerisi

Max 20.000 bütçe ile 16gb ram 3050ti laptop önerisi olan var mı? Bulduğum bazı bilinir markalar var ama Distribütör garantili hep. Gamegaraj Slayer 5 XL düşünüyorum alınır mı? Bugün alacağım dostlar..
  20. M

Laptop önerisi 20 bin TL

Bugün içerisinde bir laptop alacağım, bekleme veya bütçemi artırma şansım pek yok. Almışken de en iyi seçeneği değerlendirmek istiyorum, 16gb ram ve 3050ti kullanan modellerden birini almak istiyorum. Monster'ın bu bütçede sorunlu modelleri olduğundan tercih etmek istemedim. Aşağıda bulduğum...
Geri