Arama sonuçları: *

1. Rafale

Windows yükseltirsem office programları gider mi

Benim orjinal windows 10 bir laptopum var orjinal office programları da var şimdi ben windows 11 iso yüklersem bu office programları gider mi yoksa kalır mı
  2. Rafale

THM Adlı Dosyaları Nasıl Açabilirim

eskilerden çekilne video/fotoğraflar buldum, ama ne yazık ki açamadım biraz araştırdım ama bulamadım yardımcı olur musunuz acaba bu dosyaları hangi programla açabilirim?
  3. Rafale

Flight simulator için joyistick öneri

https://www.amazon.com.tr/dp/B08YQZDLGV/?coliid=I31BXR3UJ2BK10&colid=ZC0QVLQ4N3S9&psc=1&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it Microsoft Flight Simulator bunu almayı düşünüyorum iş görür mü?
  4. Rafale

Bilgisayarı her açtığımda rastgele bi reklam sitesi açılıyo

ikisini de yaptim daha rahat olmak icin format attim😅
  5. Rafale

bu zaten ikinci taramam 1713602069 ilk taramam bu şekildi
  6. Rafale

tamamdır sağol valla rahatladım çünkü sıfırlamakla hiç uğraşmak istemiyodum
  7. Rafale

Bilgisayarı her açtığımda rastgele bi reklam sitesi açılıyodu Malwarebytes ile taradım bulunan kötü amaçlı yazılımları sildim ve pc yi yeniden başlattım sorun çözüldü ama benim kafama takıldı hani acaba gene sıfırlasam mı diye sizce gerekli mi
  8. Rafale

oyun için hdd öneri lazım

kanka peki bu ürün kaliteli midir hani vericeğim paraya değer mi oyunlar için
  9. Rafale

m2
  10. Rafale

Kanka bu pc islerinden cok anlamam da benim anakartta ssd var simdi bunu takabilicek miyim
  11. Rafale

Oyun indirmek icin yeterli mi peki bu model
  12. Rafale

oyunlarımı yüklemek için hdd alıcam da bi şeyler önerir misiniz ben...
  13. Rafale

oyunu hdd ye kursam sıkıntı olur mu

microsoft flight simulator oyununu hdd ye yüklemeyi üdşünüyorum herhangi bir fps kayı yaşar mıyım veya başka bir hata?
  14. Rafale

Forza horizon oyun kilitlendi

forza horizon 5 e girmeye çalışırken oyun kilitlendi hatası (0x0) veriyo çözümü
  15. Rafale

Windows 11 Sıfırlama Acil Yardım

hayır ssd
  16. Rafale

Windows 11 Sıfırlama Acil Yardım

Merahabalar, bilgisayarımı sıfırlıyordum ama 20 dk dir %1 olarak kaldı sizce sebebi nedir?
  17. Rafale

Pc den video atınca sesi yok oluyor

Öncelikle merhaba, bilgisayarımdan whatsapp uygulamasını açıp bir video gönderdim ve video gittikten sonra videoyu açtığımda videonun sesinin gittiğini gördüm ve atmadan önce sesi de geliyordu yani hiç bir sıkıntı yoktu ama attıktan sonra videonun sesi yok oldu bi çözüm bulabilir miyim?
  18. Rafale

harici harddisk e oyun yüklenir mi

https://www.hepsiburada.com/toshiba-canvio-basic-2-5-1tb-usb-3-2-gen1-harici-harddisk-hdtb410ek3aa-p-BD801879?magaza=Hepsiburada bende böyle bi harddisk var ben buna oyun yüklersem bir sorun veya fps düşüklüğü yaşar mıyım?
  19. Rafale

Harddisk mi almalıyım Ssd mi?

tamamdır teşekkürler
Geri