Arama sonuçları: *

1. Y

Bilgisayar açılıyor ekran da sinyal yok yazıyor ancak restartdan sonra açılıyor

Merhaba, Bilgisayarıma 4 gün önce win 11 yükledim. Hiç bir sorunum vs yoktu. Bugün bilgisayarımı açmak için power tuşuna bastım. Kasa ışıkları, klavye mouse ışıkları vs yandı. Ancak ekran da sinyal yok yazdı. Ctrl + Alt + Delete tuşlarına basınca kendini resetledi ve görüntü geldi normal...
  2. Y

Çözüldü✓ Kasanın ışıkları fanlar dönüyor ama klavye mouse ışkları yanmıyor ve görüntü yok

Pc de acaba statik elektrik var mı diye test ettim daha önce açılmıyordu daha sonra güç kablosunu vs söktüm güç düğmesine basılı tuttum sistem bi açıldı geri kapandı içindeki elektrik boşaldı daha sonra sistemi normal açtım ve açıldı. Ben normal de sistemin kabloları için 1 tane üçlü...
  3. Y

Çözüldü✓ Kasanın ışıkları fanlar dönüyor ama klavye mouse ışkları yanmıyor ve görüntü yok

Merhaba, sistemim de 1650 ekran kartı vardı. Kuzenim yurtdışından 3050 ekran kartı getirdi. Pazar günü kasayı biraz temizledim işlemciye termal macunu sürdüm ve yeni ekran kartını taktım sistem başta açılmadı. Kasa ışıkları yandı fanlar vs dönüyor ama görüntü gelmedi ayrıca klavye mouse de de...
Geri