Arama sonuçları: *

1. CloseR

❌İndirim Bitti! The last of us ellie 3d baskı sepette 150 tl

Bu Ellie ise bende Joel'um...
  2. CloseR

🔥İndirim Krem Renk Kadın Pantolon (Eşofman Tarzında) 99 TL!

ürün çıkmıyor linkten ?
  3. CloseR

🔥İndirim CORSAIR ICUE 4000X RGB BEYAZ KASA (FANSIZ ve OUTLET) 2999TL!

Fanları söküp fiyatdan düşmüşler bence hocam :D
  4. CloseR

Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB 49.499TL

o kadar yaşarsa tabi :D 1768686556 akakçedeki şu yorum çok doğru bu arada
  5. CloseR

Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB 49.499TL

512 yi bu fiyata satmışlardı buna 50 verilmez bence.
  6. CloseR

🔥İndirim Kiğılı Şişme Mont 2 Adet Alımda Tane 874 TL

2 ürün alınca fiyat bende x2 oluyor
  7. CloseR

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB ACFRE00109A İşlemci Sıvı Soğutucu 3.372TL

beyazı yokmu ya bunun yada boyasak olurmu :)
  8. CloseR

🔥İndirim 1 ALANA 1 HEDİYE ÇETİNKAYA !

Alan arkadaşlara geçmiş olsun en az 1 ay sipariş beklersiniz, aramak isterseniz müşteri hizmetlerine ulaşamazsınız. Yaşadım biliyorum bu firmadan uzak durun, iade ücretimi 2 ay sonra bankaya harcama itirazı dilekçesi ile geri almıştım...
  9. CloseR

🔥İndirim Eczacıbaşı C vitamini 6 ayın en dibi

Roka veya Kapya Biber tüketin onlarda daha fazla C vitamini var portakala göre
  10. CloseR

❌İndirim Bitti! Gorgonx Euryale 6 Bakır Borulu RGB 120mm Soğutucu 689₺ yeni hesapla 500₺

adamın biri tavuk şişi ile 12 cm fan taktım yazmış yorumlarda :D
  11. CloseR

🔥İndirim Defacto Deri Ceket 🔥899₺

Aynen almayın suni deri ürünleri bendeki ceket 1 yılı doldurmadan hep soyulmaya başladı pul pul dökülüyor :) deFacto dan almıştım bende uygun diye, paraya kıyıp gerçek deri ürünleri tercih etmek gerek
  12. CloseR

🔥İndirim ASUS AirVision M1 1100 nits 95% DCI-P3 Micro OLED Akıllı Gözlük

Bu kadar yakından bakmak gözler için kötü değilmi :unsure: Ayrıca gözlük bana heavy rain oyununda ki dedektifi hatırlattı oynayanlar bilir :)
  13. CloseR

🔥İndirim Çoklu Priz Beyaz 9'lu 199 TL

ups tavsiyesi varmı hocam bizimde kesinti oluyor çok, ya ssd bozulacak birgün yada başka bir şey :D
  14. CloseR

🔥İndirim Rampage PhaseChange Thermal padler Vatan'ın stokta - 135 TL

arctic mx6 var bende bunu kullansam dahamı iyi sonuç veriyor şimdi bu meret ?
  15. CloseR

🔥İndirim Migros pizzalar sanal markette 120TL

5 karışık 5 jambonlu sipariş verdim gelsin bakalım arada yeriz :cool:
  16. CloseR

🔥İndirim Nike %50 indirimli ürünler

2023 nisan da kendi sitesinden aldığım air jordon ayakkabıyı halen daha kullanıyorum, üstelik günlük iş ayakkabısı olarak halende sapa sağlam..
  17. CloseR

🔥İndirim Samsung 32" 4K 240Hz Quantum Mini-LED HDR2000 monitör 29000₺🔥(VDFRKSZ 9 taksit)

4 aydır kullanıyorum bir sıkıntım yok, oled den başka ekran kulanamam zaten artık, tv alınacaksa monitör olarak hz yüksek ve input lagı düşük model bulmak gerek..
  18. CloseR

🔥İndirim Samsung 32" 4K 240Hz Quantum Mini-LED HDR2000 monitör 29000₺🔥(VDFRKSZ 9 taksit)

Bende 48" acer CG48 oled monitör var alırken aşırı büyük olurmu çekinmiştim ama o kadar keyifli oluyor ki, oyunlarda ve filmlerde anlatılmaz yaşanır :cool:
  19. CloseR

🔥İndirim Ugreen CAT6 Flat Kablo 10 Metre 351 TL

fiyat iyide rengi çok kötüymüş, süpürgelik üzerinde çok kötü sırıtır :D
Geri