Arama sonuçları: *

1. A

DSR ile Doğal çözünürlük arasında ne fark var ?

DSR ile Doğal çözünürlük arasında ne fark var ? yararları ve zararları nelerdir ? sadece grafik olarak deil..
  2. A

Yurt dışında RTX 4090 Fiyatları Düşer mi ?

ne zaman düzelir acaba ? kablo sorunu nvidia bununla ilgili bir duyuru yaptımı ?
  3. A

kablo sıkıntı sı olduğunun farkındayım. ama ben fiyatlar için sordum
  4. A

Yurt dışında rtx 4090 fiyatları düşermi ? Şuanki Fiyatlar 1900 dolar ortalama yurt dışında Zaman Geçtikçe Fiyatlar Düşermi ? stok arttıkça felan bilgilendirirseniz çok sevinirim :) ben rtx 4090 almayı düşünüyorum fakat fiyatların biraz daha düşmesini bekliyorum. Sizce ne kadar beklemeliyim ?
  5. A

1080P Monitorde 8K DSR Açmak Mümkünmü ?

örn youtubedaki bazı youtuberlar videosunu çekiyo 16k çözünürlük eski oyunları açıyolar. 8k monitorlemi açıolar ? benim demek istediğim 16k çözünürlük için nasıl bir monitora sahip olmamız lazım
  6. A

dsr yapay çözünürlük yapıyor oyüzden diyorum
  7. A

yo ben oluomu merak ediyorum.
  8. A

peki peki 4k monitorde 16k dsr açmak mümkünmü
  9. A

1080P Monitorde 8K DSR Açmak Mümkünmü ? DSR Kullanarak:. yada 4k monitorde 16k DSR Açmak
  10. A

İngiltere den RTX 4090 Almak Mantıklımı ?

fiyatı nasıl olur (tahmini) dolar olarak
  11. A

rtx 3090 ilk çıktığında fiyatları ne kadardı ?

rtx 3090 çıktıktan ilk 3 ay sonra fiyatları ne kadardı _? hatırlayanlar varmı ?
  12. A

İngiltere den RTX 4090 Almak Mantıklımı ?

İngilitereden rtx 4090 ekran kartı almak mantıklımı ? Yoksa Şuanki ucuz fiyatlarla rtx 3090 Ti almakmı ? Yoksa Fiyat Düşüşü Olduğunda Rtx 4090 için Beklemelimiyiz ? Mesela Ne Kadar Beklemeliyiz ? 2-ay 3ay Yoksa 5090 çıkana kadar ucuz fiyat bulamayız mı ? yurt dışı ingilitere için soruyorum...
Top Bottom