Arama sonuçları: *

• Users: Riel
  • Order by date
  1. Riel

Çözüldü✓ 30k'ye kadar laptop önerisi(lütfen yardım edin)

Arkadaşlar teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Karar verme aşamasında Acer Nitro 5(2022) ile Asus Tuf Gaming A15 (2022) arasında kalmıştım. İki bilgisayarı da görerek inceledim ve Asus'un ekranı ve kasa kalitesi daha çok hoşuma gitti. Asus aldım siparişim hazırlanıyor. Eğer merak eden...
  2. Riel

Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming A15 vs Acer Nitro 5(RTX3070) Hangisini alırdınız neden?

Arkadaşlar teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Karar verme aşamasında Acer Nitro 5(2022) ile Asus Tuf Gaming A15 (2022) arasında kalmıştım. İki bilgisayarı da görerek inceledim ve Asus'un ekranı ve kasa kalitesi daha çok hoşuma gitti. Asus aldım siparişim hazırlanıyor. Eğer merak eden...
  3. Riel

Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming A15 vs Acer Nitro 5(RTX3070) Hangisini alırdınız neden?

Hocam bu ikisinden birisini almayı düşünüyorum ya o bana fazla gelir. Sağ olun
  4. Riel

Evet 30k ya kadar bütçem var. Bu bütçede daha iyi laptop yok gibi göründü gözüme
  5. Riel

Arkadaş birkaç gündür laptop araştırıyorum Monster alacaktım fakat stokta kalmadığı için bende fiyatlar artmadan almak istediğim için bu bilgisayarlar arasında kaldım siz hangisini neden alırdınız...
  6. Riel

Haftada 1-2 taşıyacağım onun dışında masada duracak 1665089239 Hocam bu modeldeki ekran kartı kaç watt acaba ben araştırdım da bir sonuç bulamadım 1665089337 Hocam güvenilir bir site midir bu site ilk defa görüyorum?
  7. Riel

Üniversitedeyim oyun oynamak için ve şehirlerarası giderken taşımak amacıyla laptop almak istiyorum. Bütçem 30k ya kadar üstüne çıkamam.(Masaüstü al demeyin lütfen) Bu modellerden hangilerini önerirsiniz...
  8. Riel

Çözüldü✓ Monster Huma H5 V3.1 15,6 satın almak mantıklı mıdır?

Merhabalar bu sene üniversiteye geçeceğim ve okuyacağım müzik teknolojileri bölümü için taşınabilir,depolaması yüksek ve işlemci-ram gücü yeterli seviyede 10-12k civarında iş amaçlı (stüdyo uygulamaları kuracağım) bir laptop almak istiyorum. Biraz araştırdığım zaman Monster Huma H5 V3.1 15,6...
  9. Riel

Kasanın tamperli camı kırıldı ne yapabilirim?

Merhaba aynı olay benim de başıma 1 sene önce geldi. Bende de Sharkoon TG4 RGB var. Maalesef hiçbir şekilde cam bulamadım. 1 seneden beri camsız kullanıyorum. Bilgisayarın içi çok tozlu oluyor ama ısınma gibi bir problem olmuyor çünkü tüm sıcaklık kasanın açık olan kısmından dışarı çıkıyor. Eğer...
  10. Riel

Çözüldü✓ 1000-1500TL Arası Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Arkadaşlar merhaba ben kulaklık almayı düşünüyorum bütçem 1000-1500tl başlıkta da bahsettiğim gibi. Genellikle oyun oynuyorum ve müzik yapmakla uğraşıyorum. Basları ve tizleri iyi olan kablosuz(olsa daha iyi olur) oyuncu kulaklığı öneriniz var mı?
  11. Riel

Çözüldü✓ 1000TL bütçe ile alınabilecek stüdyo kalitesinde mikrofon ve ses kartı önerisi

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bütçem 1000tl. Sadece mikrofon ve ses kartı alacağım bu paraya. Sadece vokal kayıt için kullanacağım. Önerileriniz nelerdir?
  12. Riel

Fiyat performans144Hz curved Monitör tavsiyeleri istiyorum

AOC C24G1 kullanıyorum oldukça memnunum 24 inç 144hz 1ms
  13. Riel

Monitör önerisi istiyorum.

Ben AOC'nin C24G1 modelini kullanıyorum gayet memnunum.Hem curved hem 144hz 1ms gayet güzel özellikleri var gidip araştırabilirsin.
  14. Riel

monitör için öneri lütfen

AOC C24G1 kullanıyorum.144hz 1ms 24 inç gayet memnunum.Freesync özelliği var diye biliyorum.Bir göz atabilirsin
  15. Riel

CSGO Hesabı

Hesabında başka oyun yoksa ve seçkin satın almadıysan 50TL civarı eder diye düşünüyorum
  16. Riel

Önemsiz Veya Gereksiz Bilgiler Yazın

Nefes aldığını düşününce nefes alamıyorsun?
  17. Riel

bilgisayarım 2009 senesinin Casper Masaüstü bilgisayarı Ssd takılırmı

Evet takılır.Eski bilgisayarlarda CD okuyucusunu söküp oradan SSD'yi takanlar var.
  18. Riel

Öneri GT 1030 Nasıl bir ekran kartı?

Merhaba buraya kaç lira bütçeniz olduğunu ve sıfır mı yoksa ikinci el mi almak istediğinizi yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz.
  19. Riel

Bilgisayarın ALT GR + ... kombinasyonlarında hiçbirşey yazmaması

Arkadaşlar öncelikle iyi forumlar dilerim.Sıkıntım şu bilgisayarda ALT GR tuşlarıyla yapılan kombinasyonlar yazılmıyor.Mesela kapalı parantez yapacağım ALT GR+8 tuşuna bastığım zaman hiçbir şey yazmıyor.Sorun donanımsal değil.Başka klavye ile de denedim.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  20. Riel

Ev interneti öneri

https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/internet/sayfalar/kapsama-haritasi.aspx Bu linkten bakabilirsiniz.
Geri