Arama sonuçları: *

1. cheleby

Cat5e vs cat6 vs cat7 ? hangisini almalıyım?

Tam 1gbps alamazsın zaten. Şuan hızın gayet güzel. Bende 1gbps var 800-900 arası alıyorum. Kablo felan alıp masraf yapma.
  2. cheleby

Depolama için SSD tavsiyesi

Sanırım bunda dram yok
  3. cheleby

Depolama için SSD tavsiyesi

Merhaba. Elimde kc3000 var. Bunu C diski olarak kullanıyorum. Şu günlerde uygun fiyatli depolama olarak kullanacağım uygun fiyatlı,uzmeyen nvm ssd var mı ?
  4. cheleby

🔥İndirim Claw's Spectrum K1 700TL

Kablolu mu bu
  5. cheleby

Yardım MSI B650 Tomahawk wifi anakarta uyumlu RAM ?

Hocam merhaba. Aynı anakarta sahibim ve 1 hafta önce sistemi kendim toplayip kurdum ve şuan bir sorun yaşamadım çok şükür. Benim kullandığım ram MSI anakartin qvl listesinde yoktu ama alacağım Ramin özelliklerinde tomahawk anakartta denendiği ve düzgün çalıştığı belirtilmişti. Baktıginiz listede...
  6. cheleby

Çözüldü✓ Ekran kartı fanı sürekli çalışıyor

Hocam şuan sorun yok. Ben bir üstündeki yerden bahsediyorum. Orasida mi açık olmalı ?
  7. cheleby

Otomatik ayarlama var üst kısımda,hız aşımı vs diyor. Overclock mu oluyor bu ve bunu açmalı mıyım?
  8. cheleby

Merhabalar Kartım gigabyte gaming oc 4070 super anakartim MSI b650 tomahawk. 1 hafta oldu sistemi kuralı. Ekran kartım belli bir yüke bindiğinde fanlarını çalıştırması gerekmiyor mu ?
  9. cheleby

Kule tipi soğutma montajı

Ozaman biraz gevseteyim.
  10. cheleby

Ben bayağı sıktım, hafif ağırlaştı dönmesi ama hala sıksam döner vida. Aşırı sıkmak soğutmaya bir zararı olur mu ?
  11. cheleby

Merhabalar. Frost commander montaji yaptım fakat aklıma takılan bir nokta var.2 adet vidayı nekadar sıkmak gerekiyor ?
  12. cheleby

FROST COMMANDER SIVI SOĞUTMAYI AĞLATTI

Arkadaşlar soğutucunun vidasını nekadar sıkmak gerekiyor ? Ben sıktıkça gidiyor.
  13. cheleby

Sadece depolama için SSD tavsiyesi

Arkadaşlar kc3000 var elimde ve bunu sadece C diski olarak kullanacağım. D diski olarak kullanabileceğim uygun fiyatlı bir nvm SSD tavsiye eder misiniz ?
  14. cheleby

2000 TL Kingston NV3 1TB M.2 6000-4000MB (bonus 200 tl puan veriyor)

Bunu alıp D diski olarak kullanmak mantıklı gibi duruyor.
  15. cheleby

2000 TL Kingston NV3 1TB M.2 6000-4000MB (bonus 200 tl puan veriyor)

Kc3000 mi iyi bu ürün mü iyi
  16. cheleby

Acer Nitro 16 Açılmıyor İade Edeyim mi? Bi akıl verin

Servis olayı doğru. Eğer 14 gün gecmediyse iade edebilirsin.
  17. cheleby

4070 süper satıcı firma acil yardim

Windforce soğutması iyi değil. Ama bunu almasam galax 4070 süper alırdım. Soğutması da iyidir.
  18. cheleby

Yok, 4070 super gaming 4070ti olan winforce modeliydi.
  19. cheleby

Bende galax ekran kartı bekliyordum taksit için. Dün bir anda gigabyte gaming ekran kartı indirime girdi taksitli aldım. Olmadı indirim kovala
  20. cheleby

Arkadaşlar beta gaming in ama gaming sitesinde 2 yıl birebir değişim var betada bu olay yok. Eğer nakit paran var ise direk gaming sitesinden al
Geri