Arama sonuçları: *

1. Mehmet Akif

100-200 TL Mouse önerisi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/hepsiburada-uezerinde-50tl-indirim.369017/ Bu indirimde 200 TL üzeri ilk alisveride 50 TL indirimli var 250 TL ye bütçenizi yükseltebilirsiniz Hepsiburada mobilde geçerli mouse önerim 200 TL alti...
  2. Mehmet Akif

300-400 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

https://forum.donanimarsivi.com/konu/hepsiburada-uezerinde-50tl-indirim.369017/ Gireceğiniz Hepsiburada mobil hesabından ilk alışverişiniz için geçerli Sepetinize eklediğinizde fiyatı görebilirsiniz
  3. Mehmet Akif

300-400 TL Oyuncu Kulaklığı Önerisi

https://www.hepsiburada.com/rampage-rm-k60-drop-plus-all-in-one-usb-71-type-c-ve-35-mm-surround-mikrofonlu-oyuncu-kulakustu-kulaklik-p-HBV00000T4XON?magaza=B%c4%b0OTECH+B%c4%b0LG%c4%b0SAYAR Hepsiburada 50 indirimi ile sepette 370 TL ye geliyor forumda çok övülen Bir kulaklık kendisi ürünün...
  4. Mehmet Akif

Rampage RGW9 Comfort alınır mı?

Aldım gitti 🤣
  5. Mehmet Akif

50 TL indirim den haberim yoktu Sayenizde kulaklığı 218 TL ye sipariş verdim Teşekkürler iyi forumlar
  6. Mehmet Akif

Max 300 TL Gaming Kulaklık Kralı Kim ?

Gamepower Medusa Rampage rgw9 Comfort James Donkey 712 Gamepower mei Ve sizin yorumlarınız Bugün burda bunu kararlaştıralım
  7. Mehmet Akif

Şuanda Hepsiburada fiyatı 270 TL Yakın fiyat bandında daha iyi hangi kulaklık modelleri mevcut mu ?
  8. Mehmet Akif

AC Creed Odyssey ve ingilizce Az Bilmek

Geforce Now üzerinden oynamayı düşünüyorum. Hayatım boyunca oyunları Türkçe yama ile oynadım üşengeçlikten dolayı . Maalesef geforce Now da Türkçe yama yapılamıyor. Oyunun hikayesini anlar mıyım sizce ? ( İngilizcem giriş - orta seviye)
  9. Mehmet Akif

Geforce Now Deneyimim

55 dk bekledim bende ya 😅 1615830545 Sonuçları bekliyorum.
  10. Mehmet Akif

Geforce Now Deneyimim

İnternet Turkcell Superonline 100mb/s 10mb/s. 2m/s gecikme Geforce Now sunucusu gecikmesi 3ms Oynadığım oyun : Fornite sebebi PC ile karşılaştırma yapabilmek Sonuç : 1080p grafikler alınabilecek en son ayar alındı tam yük için DLSS açmadım Kayıp hiç yoktu bende hatta farkı bile anlayamadım...
  11. Mehmet Akif

GeForce Now Deneyimi Pırt

Saat 6 gb denicem internetim Turkcell Superonline 100mb 3ms gecikme . Geforce Now üzerindeki ağ testi ping 4 gösteriyor . Nedeni server in bulunduğum şehirde olması(Ankara) Sonuçları atarım
  12. Mehmet Akif

RYZEN APU SİSTEME GEÇİŞ YAPACAĞIM

Ozaman mantıklı şimdiden hayırlı olsun.
  13. Mehmet Akif

RYZEN APU SİSTEME GEÇİŞ YAPACAĞIM

Arkadaşın dediği gb b350 en az kullanmanız önemli. Dost acı söyler direk soyliyim. Apu sistem şuanda sana ne kadar mantıklı gelsede Vega 8 GTX 750 gücünden daha düşük. Seni oynadığın oyunlarda tatmin eder . Ama o sisteme ilerde takicagin kart rx 570 geçmez darboğaz olur. Rx 570 bu yılı oyunlarda...
  14. Mehmet Akif

Xbox Series S vs Geforce Now

Hocam ekran kartları ikinci el 1650s bile 2600 TL sadece ekran kartı benim sistem 10 yıllık GTX 760 lı X4 955 8 gb ramli (fena değil aslında ) ama sistemi komple değişim gerekiyor. Orta seviye PC olmuş 6500 TL (indirimli hali) . Ve ne yazık ki 6500 TL PC yüksek ayarda en fazla 3 yıl götürüyor...
  15. Mehmet Akif

Geforce Now geri adım atıp 50 TL yaparsa veya ben Turkcell Superonline lıyım. Paketime ek yıllık güzel bir fiyat sunarsa Geforce Now . 2 ay beklicem olmaz ise Xbox Series S
  16. Mehmet Akif

Aylık 50 TL ye düşse geforce Now daha mantıklı hale gelir .
  17. Mehmet Akif

Evde 100 MB / 10mb / 2ms internet var LG 49 inç 4k TV var . Geforce Now Aylık 75 TL 3 yılda 2700 tl Eskimeyen bir sistem Her yerde kullanılabilir İstenilen zamanda iptal edilebilir (sınav haftası iptal et. Tatile veya köye gidersin iptal et gb.) Dezavantajı oyunlara tek tek para vermek...
  18. Mehmet Akif

Geforce Now mantıklı mı ?

Anlaşıldı
  19. Mehmet Akif

100mb 3ms saniye gecikme var bakalım deneme sürümü testini paylaşırım
  20. Mehmet Akif

Demek istediğim sınav haftasıdir direk iptal ederim. PC alsam hakkını veremicem(fiyatlarda uçuk ) teknoloji hızlı eskiyor malum .Geforce Now da kaldirmama durumu yok internet iyi olduğu sürece
Top Bottom