Arama sonuçları: *

1. R

Aldığım xbox 9. Nesil controler orijinal mi nasıl anlayacağım.

1800 almıştım Amazon dan. Eve gidince deneyeceğim. Çok teşekkürler.
  2. R

Kutu açınca hafif tozlu geldi anlamadım
  3. R

Bugün elime ulaştı Amazon Almanya dan aldım ürünün orijinal olduğu nasıl anlayabilirim içinden pil çıkmadı 1 aylık gamepes cod çıktı
  4. R

FreeFall MFG SV Taban Mousepad alınır mı

FreeFall MFG SV Taban Mousepad bu ürünü kullanan veya nasıl olduğunu bilen var mı. Ve farklı tavsiye edeceğiniz mousepad yazar mısınınız.
  5. R

Superonline 1mb hız yetmiyor diye paket vermedi

Ben de anlamadım bu sabah normal kullanıyordum zaten.
  6. R

Superonline 1mb hız yetmiyor diye paket vermedi

Merhaba. Bugün tahüd bittiği için yenileme oldu ama 35 mb internet kullanıyordum bu sabaha kadar ama altyapımız 34 kadar olduğunu 1 mb ile geçiş yapamılamadığını söylediler. Şu an 24 mb paket uygulamışlar ve onayımı da almadan. Ne yapmalıyım.
  7. R

TTwitch Obs 480p ayarı

Merhaba obs üzerinden twitch de yayın deniyorum ama 1080 p seçeneği var sadece 480 720 p seçenekler çıkması için ne yapmalıyım
  8. R

1.5 Yıldır Olan Göğüsümdeki Ağrı

Profil resminde sucuk ekmek var pek inanmadım sağlıklı beslendiğine bol su iç :D
  9. R

1.5 Yıldır Olan Göğüsümdeki Ağrı

Bu sorun bende de vardı ve doktorlar pek sorun bulamamıştı. Geçen sene köye gittim ve tesadüfen babannem ile bu durumu anlattım o da bana sağlıklı beslenmediğimi söyledi. Yeşillik ağırlıklı beslendim ıspanak semizotu + tavuk göğüs çorba içerken içine sarımsak doğra özellikle pancar yememi...
  10. R

Valorant da monitör çözünürlüğü yüksek ve değişmiyor

İyi de monitörümün max çözünürlüğü 1920 1080 zaten 24.2 ınç. Sorun yok diyorsanız skıntı yok
  11. R

Valorant da monitör çözünürlüğü yüksek ve değişmiyor

Merhaba valorant da çözünürlük 1920 1080 ama monitör 3840 2160 olarak görünüyor ve sadece bu seçenek var. Bunu nasıl 1920 1080 alabilirim
  12. R

Mouse önerisi fps oyunları için 1.000 TL

Rivals 5 aldım arkadaşlar. Teşekkürler yorumlarınız için. 1681636404 .
  13. R

Yarın gidip Teknosa vs bir mağazadan görüp bakacağım sanırım
  14. R

Severek kullandığım zowie ec markalı mouse dün su dökerek bozdum 4 yıl önce 300 TL almıştım. Genelde valorant oynuyorum 1.000 TL mouse önerebilir misiniz kronik sorunları olmayan kablosuz da olabilir ama gecikme olur diye korkuyorum
  15. R

İstanbul depremi hakkında

Biraz fazla abartıyorsun. İstanbul da milyonlarca insan var hepsi mi gitsin o zaman. Doğal afetlere önlem alabiliriz ama yapacak başka bir şey yok
  16. R

Rgb ayarı nasıl yapacağım

Cooler Master MasterBox TD500 650W 80+ kasam var rgb ayarını nasıl yapacağım
  17. R

Burun ameliyatına giricem narkoz etkisi nasıl?

Ameliyattan korkma sakın. Orada iyileşeceksin daha sağlıklı olacaksın. Beyin kalp çok daha riskli ve zor ameliyatlar var seninki küçük bir operasyon sadece.
  18. R

1080p de Yüksek sekment sistem önerisi

Peki bu önerdiğin sistem için sıvı soğutma almam gerekiyor mu. Günde 4 5 saat oynuyorum 1669053419 27 inç fps oynarken çok büyük geliyor ama.
  19. R

Peki r5 5600 yapsam işlemciyi nasıl olur
  20. R

3070 darboğaz yapmaz mı
Geri