Arama sonuçları: *

1. I

20 V adaptöre 19.5 v adaptör alma

chicony adaptörüm ıslandığı için bozuldu adaptörüm 20 v 7.5a 150w yeni baktığım 19.5v 7.74a 150w chicony adaptör sıkıntı yaşatır mı geminiya sorduğumda yaşatmaz dedi ama bilen arkadaşlar varsa
  2. I

LAPTOP GARANTİDEN ORJİNAL ADAPTÖR İSTEME

değerler tutuyo uç uymuyo uç uyuyo değerler tutmuyo eğer servis çok yüksek fiyat çekmezse ondan alıcam herhalde yoksa ne dandik ne orjinal ortalama bişeye mecbur kalıcam
  3. I

Piyasada neredeyse yok değerler tutuyo ucu tutmuyor 1761407820 Yeni laptopa dandik ürün almak istemiyırum hali hazırda kaliteli narkalarda satılta değil pars power diye birşeye denk geldim o nasıldır acaba?
  4. I

Erazer laptop adaptörü su içinde kaldı mecbıren yenisini almam lazım piyasada satışı yok muadilide yok hepsi dandik markalar teknik servisten istesem bana fahiş bir fiyat çıkarırmı?
  5. I

Laptop Adaptörü Islandı

Laptop yarıya kadar suya battı içinden su damlıyo kurutup kuruduktan sonra sıkıntı olurmu erazer laptobun adaptörü
  6. I

Oyunlarda %1 low çok düşük

yeni laptop erazer p60i i5 13420h 32 gb ram 4060 75w var sniper ghost warriorda mesela 115 fps se % 1 low 50 60 arası geziyor diğer oyunlardada oran olarak hemen hemen aynı nasıl çözebilirim ?
  7. I

Laptop İçin kablosuz mouse önerisi

agalar çok bütçe ayırmak istemiyorum emanet olarak https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-xiaomi-mi-dual-mode-silent-edition-bluetooth-siyah-kablosuz-lazer-fiyati,1095833544.html bunu kullanıyorum gayet düzgün 1k ya kadar çıkarım bunla oyun oynadım beni üzmedi çok da detaycı değilim wirelles...
  8. I

Erazer Deputy P60 4060 alınır mı?

Normalde 5050 5060 bekliyorum ama üniversite için kullanacağım fırsat geldi çok da üst laptop götürmek istemiyorum i5 12450 h var 100watt bide 13.nesil var oda 75 w 4060 a sahip öneririmisiniz
  9. I

🔥İndirim HP Victus 16-R0066NT 44500Tl

Bütçesi kısıtlı olan insanlara tahmini 1 yıl sonra kullanılmayacak hale gelebilecek bi laptop önermeyi nasıl olumluyosun
  10. I

Paylaşma ozaman
  11. I

Geforce now çok paket kaybı var

hocam fiber mi vdsl falanmı
  12. I

knk sen paylaşıyosun bilmeyen adam gelir alır sonra sorun yaşar hall sensör problemi var bunun bari belirt sorunlu olduğunu
  13. I

Geforce now çok paket kaybı var

hocam altypaınız nedir bide neyle bağlandınız
  14. I

2K Monitör zorunlu mu

mümkünse 2k al ya da şimdi 1080 düşük seviye monitör al belirli bi zaman sonra 2k monitöre geç 1080 i de yan monitör yap
  15. I

5050 LAPTOP SIZINTI

Tek + mfg. Bide 8 gb kesinleşti galiba
  16. I

5050 LAPTOP SIZINTI

Dümenden geziyodum denk geldim fiyatları bence öylesine koymamışlardır muhtemelen üretimde sadece duyurulmayı bekliyolar 5050 versiyon 50k denk geliyor muhtemelen oturuncs 40k da gezer
  17. I

Yardım Güncel olarak en yüksek ram tüketen oyun kaç GB tüketiyor ?

16 gb ramlik pc le 32 gb ramli pc de ram kullanımı farklı olur fazladan bütçeniz varsa 64 alın ama diğer parçalarda önemli en az 7 -8 yıl kullancam diyosanız 64 alabilirsiniz
  18. I

Ayt Matematik Denemesiz Olur Mu?

hedefim maksimum 25 beni kurtarcak 20
  19. I

konu bazlı görücem ösym ayarında her konuda ama hiç bi yayın toplu bi şekilde ösym ayarını tutturamıyo bence ösym nin sorularına baktığımda anlaşılıyo 6 7 senedir çıkan konuyu sormayan deneme var
  20. I

Konuları biliyorum ama denemelerde ösym ayarından çıkartıyolar gibi hissediyorum zor yapmak için yapıyolar gibi ösym tarzı soruları her konuda 20 30 tane olmak üzere hazmedip(Ezber değil ) denemeyi minimum tutup girilir mi ? mesela 5 yıldır tipik gelen trigionometri büyüklük sorusunu adamlar...
Geri