Arama sonuçları: *

• Users: umix
  • Order by date
  1. umix

Yardım Sizce Bu Dolandırıcılık mı?

lg alınmaz. rahat rahatt oyun oynayıp ossururken tedirgin olursun. adamlar cihaz kapalıyken bile diğer cihazlarınızı takip ediyormuş wifi üzerinden.
  2. umix

Sistemim Neden Gerekli FPS İ Vermiyor?

bu siteler eski verilerle kafadan atarak hesap yapıyor, üstteki arkadaş haklı. 40 tane güncelleme geldi 240 fps aldıgım oyunda 300 fps alıyorum artık bosver bunları sen.
  3. umix

Yardım DLSS Açınca Görüntünün Rezil Görünmesi

hocam hic ugrasmadan ddu kurup komple kaldırıp sıfırdan kursana.
  4. umix

❌İndirim Bitti! Aula F75 Hafif İndirim 2.7k(İtopya İtopik Saatler)

adam haklı böyle dandik markaları basımıza msi asus yaptılar. yok attack shark yok aula hepsi temunun sayesinde foruma giren fason ve dandik ürünler. tabi bu forumda cok toksik bir kitle var, aldığı ürünü öyle bir savunuyorlar ki kılıclarla toplarla geliyorlar. aynen kanka sen aldın ya en...
  5. umix

Bellek Krizi 2028'de Bitecek mi?

adamlar zam muhabbeti ortada yokken 1000 2000 liradan 3 depo ram stokladı, büyük firmaları bilirsiniz 3 senelik malı doldurup depoya koyarlar, şimdi tanesini 15 bine satıyorlar olan yine kullancılara oldu. vatan mesela 3/1 fiyatına ram satmıştı bilen bilir ondan bile kar ettiler.
  6. umix

🔥İndirim İncehesap 30.09.2026 Günün Bombası

James Donkey anahtarlık h.o
  7. umix

❌İndirim Bitti! Asus Prıme B850m-K 6.5k İtopya İtopik Saatler(16.00-22.00)

zaten fiyatı max 6900 olan ürüne 9426 yazıp indirim varmış gibi göstermek aynen itopya google icat edilmedi daha.. hep aynısını yapıyor bu site. Cevap
  8. umix

2 Sistemden Hangisini Seçmeliyim?

daha sonra yavas yavas yükseltirim dersen 4070li sistemi almalısın.
  9. umix

Çözüldü✓ Asus Aqwmg 2k OLED Alınır mı?

msi x28 hocam
  10. umix

bende hic yok şansıma güzel ürün geldi. 1 2 saat sonra pm at resim atim.
  11. umix

ips glow gibi düsün. aynı marka aynı model 2 monitör alıyorsun birisi cam gibi diğerinin her yeri böyle.
  12. umix

evet hocam ama 3. nesil qd oledlerin çoğunda bu korumalar var zaten.
  13. umix

🔥İndirim Qcy Heroad V200 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 999 TL!

alınır mı beyler fiyatı baya iyi ilk defa yapay zekanın bir ürün hakkında kötü konustuğunu gördüm teşekkürler.
  14. umix

🔥İndirim Pny Geforce RTX 5070 Ti 16gb Oc 71009tl 9 Taksit

la millet bunu yarı fiyatına almıştı acaba ne düsünüyorlar şimdi.
  15. umix

hocam yeni nesillerde korumalar gayet yeterli ama oled olduğu icin yinede dikkat etmek lazım. parlaklığı max 50 yapın eskisi gibi üstüne düsmene gerek yok , zaten monitör kendini koruyor tabloya bakın. 4-5 saat oyununu oynarsın yani korkmana gerek yok.
  16. umix

sen ona bakma hocam her konuya aynı linkleri atıp aynı cevapları veriyor. millet alıp senelerdir keyfine bakıyor, böyle ufak seylere bu forum dısında takılan yok. 4 ve 5. nesil oledler min 40k olur ve çıkmasına daha çok var. başlıktaki model gayet yeterli ama yerinde olsam...
  17. umix

Çözüldü✓ OLED mi Almalıyım Miniled mi

woled ve qd oled paneli yan yana 15 dk civari geçen hafta mağazada uzun uzun inceledim. ayrıca evimde miniled tv ve qd oled monitörüm var. senin gibi hakaret edip gecenin köründe boş beleş çene çalan adam kanıt isterse resimlerinide atarım, senin bir yerlerin tatmin olur belki görünce...
  18. umix

beyler hic bosunuza kendinizi kandırmayın. yok oledler mor veriyor yok yanıyor yok güneşe çıkınca zortluyor. paranız varsa alıp keyfinize bakın bosverin bu boş lafları. oled alacaklara asla woled panel önermiyorum madem oled aldın dibine kadar görsel şöleni yaşayacaksın.
  19. umix

dipnot: bu arkadaş haklı, cok canlı olduğu için gözleri yoruyor oled. parlaklığı 30 yaptım hala düz ips panellerin %100 seviyesinden canlı duruyor, bunlarıda göz önünde bulundurun. ama oled ekranla oyun oynadıgınızı anlıyorsunuz bence imkanı olan bunun tadına varmalı.
  20. umix

aldığın model konudaki x24 modeliyse 10 numara monitördür. malzeme kalitesi iyi ve her qd oled gibi renkleride seni tatmin eder.
Geri