Arama sonuçları: *

• Users: umix
  • Order by date
  1. umix

Yardım MSİ THH’ye vereceğim.

MSI anakart ve monitör almıştım, ikisi de sorun çıkardı. İşlerim vardı, uğraşamadığım için iki ürün de elimde kaldı. MSI globalde iyi bir marka olabilir ama Türkiye’de rezalet ötesi. Ayrıca abartıldığı kadar ürünleri kaliteli değil. Bu marka neye göre övülüyor anlamadım. Monitörleri vasat...
  2. umix

32 GB CL30 Ram + NZXT Kraken Elite Paketi 25.000 TL

az kaldı bu ramleri 8 k gibi rakamlara koyacaklar, son tokatlar.
  3. umix

❌İndirim Bitti! Oled 14500tl (ÜRÜN GÖRSELİ YANLIŞTIR KONU HATALI)

konu hatalı olmasa bile bu fiyata satılan oled ips gibidir.
  4. umix

Çözüldü✓ 8 gb rtx 5060 ti almak mantıklı mı? 2k monitörüm var

16 gb olanla aralarında dağlar kadar fark var, sanki farklı 2 seri gibi. 8 gb alınır oyunda oynatır ama tavsiyem 16 gb olanını al.
  5. umix

🔥İndirim Turkcell Mağazalarında 5555 adet 5G telefon %50 indirimle satılacak!

personel ve akrabalarına hayırlı olsun güzel günlerde kullansınlar.
  6. umix

❌İndirim Bitti! Getir'de Ülker Çubuk Kraker 1 TL

bende diyorum ne eksik. sabah kalktım şu teknoloji forumuna girim cubuk kraker arayım dedim thanksss.
  7. umix

TCL TELEVİZYON SATARKEN BİZE NEDEN FAHİŞ-KAZIK FİYAT UYGULUYOR ?

Kim ne derse desin, TCL TV’ler fiyat/performans olarak parasının hakkını veren ürünler; çoğu da premium sertifikalı. Mesela şu 55Q6C efsane modelinin LG’deki karşılığı neredeyse iki katı fiyat demek.
  8. umix

Yurtdışında Ram fiyatları düşüyor

Vatan geçen boşuna mı bedava dağıttı? Bilgisayar piyasası böyledir; paraya ihtiyaçları olunca YouTube’daki kanallara “zam geliyor” diye servis haber yaptırırlar, 5-6 ay ne koparırsak sonra da düşer. Bizim bazı youtuber’lar “kötü haber, acı haber” başlıklı video attılar; ondan iki gün sonra...
  9. umix

🔥İndirim Vatan MSI Soğutma İndirimleri

monitör ve soğutucu alacaksanız bu markadan uzak durun.
  10. umix

Yardım Sarı siteden laptop satıcam yardımcı olur musunuz?

Bak, gerekirse çöpe at; yine de param güvende satışı yapma. Adam içini açıp parça alsa, ispatlayamazsın.
  11. umix

Çözüldü✓ MSİ Değişimi kabul etmelimiyim?

monitör de msi görünce kacın, beceremiyorlar bu işi.
  12. umix

Çözüldü✓ Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

Anakart rehberini de böyle nokta ve virgülsüz mü yapacaktın?
  13. umix

Çözüldü✓ Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

amd kartlar risklidir, hep diyoruz. Risk derken kartların aslında genel yapısı değil; şirket sürücü (driver) konusunda koca bir sıfır.
  14. umix

Xfx sorunsuz rx580 ne kadara gider

tamam birader şovun bittiyse uzaklas, ne çene varmış.. dırdırdır konunun 10 mesajı senden gelmiş.
  15. umix

75inç televizyon önerisi

oled tv’ler kadar olmasa da ona yakın siyahlar sunuyor; normal LED’e göre daha kaliteli. Ayrıca OLED gibi yanma derdi de yok.
  16. umix

75inç televizyon önerisi

en önemli 2 kriter 1. miniled 2. 144 hz. listelerken bunları filtrele.
  17. umix

55-65 inç miniled 4k Televizyon önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0FBVZ34SY?ref_=ppx_hzod_image_dt_b_fed_asin_title_0_0&th=1 şu güzelliği al arkana bile bakma fazlada araştırma hepsi birbirine benziyor. ses teknolojisi 144 hz olması ve en önemlisi miniled olması efsane ürün.
  18. umix

DONANIM HABER TV TAVSİYELERİ SAYFASI GERÇEKLERİ

hocam onu gördüm ama aradaki 2 k fiyatı amazon güvencesine verdiğini düsün. mesela 3 ay sonra bir şey olsa amazon iade bile alabilir öyle bir yer.
  19. umix

MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim 12GB (OUTLET) - 28.904 TL

sıfırdan kart alacaklar eski serilere bakmayın artık.
  20. umix

Çözüldü✓ Arc B580 mi yoksa rtx 4060 veya 3070 mi

intel kartlara cok hevesim vardı 2 kerede denedim ama malesef yapamadılar. ya donuyor ya fanlar coşmaya baslıyor, beceremediler.
Geri