Arama sonuçları: *

• Users: umix
  • Order by date
  1. umix

Merhaba Kasamı Acil Olarak Satmak İstiyorum

25 eder. 15 eder yazanlara bakma.. sarı sitede mesaj atınca 100 lira için olay çıkarıyorlar, bunlar bedavacı.
  2. umix

Colorful Cvn B650 Gaming Frozen V14 Vs Colorful Battle-Ax B650a-Gha

bunların ikisi de aynı fark 0.
  3. umix

Çözüldü✓ 140 Kg'yim, Hangi Koltuğu Almalıyım?

dostum googleye yazıp kendin bulabilirsin. bu arada spora başla diyen gayet faydalı bir laf etmiş neden uygunsuz işaretlenmiş?
  4. umix

3070 Ti Alınır mı 2026

yerinde olsam almazdım, arada kaç nesil var ayrıca aşırı güç tüketiyor.
  5. umix

🔥İndirim MSI 5060 Ti 16 GB Ventus 3x Oc 30.999₺

msi ventus serisi diğer kartlara göre 7- 8 derece sıcak çalışır. colorful battle serisinden bakın.
  6. umix

İlk Defa İçin Banka Kartı Önerisi

enpara en iyisidir. yıllardır kullanıp pişman olan görmedim.
  7. umix

Aoc Q27g4xf 27 mı Asus Tuf Gaming Vg27aq5a mı ?

Ben ilk olarak asus almıştım. İki gün kullanıp iade ettikten sonra AOC 260 Hz 2K aldım ve gayet memnunum. asus ve msi bence bu işi beceremiyor, ikisinin de monitörleri beni tatmin etmedi.
  8. umix

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

bir oyuna üç dört bin tl isteyen de hırsızdır korsan indiren de fark yok. oyun firmaları kendileri hırsız zaten bir de türkçe dil koymuyorlar.
  9. umix

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

benim de iademi geri almışlardı ama burada çok sayıda şikayet başlığı gördüm. sen çatırt çuturt alıyorsun diye diğer mağdur insanları görmezden gelemezsin.
  10. umix

🔥İndirim Wraith Eva Kablosuz Kulaklık [Ön Sipariş] 2,999.00 TL

nasıl bir algı yaratmışlarsa millet ürün almaktan korkuyor.
  11. umix

Valorant Aim Geliştirme

riot oyunlarını oynayanların kendisine saygısı yoktur, yaş ortalaması 14. marvel rivals oyna daha akıcı ve daha zevkli.
  12. umix

Çözüldü✓ Wraith'ten Mouse Alınır mı? Viper V3 Pro ve Hyperspeed Arasındaki Farklar Nedir?

bu atk mouseler neye göre öneriliyor. global de bir sürü sorunlu konusu var.
  13. umix

AMD Ekran Kartı Karıncalaşma ve Siyah Ekran

birader saf güç olayı bitti artık sene 2006 olsa haklıydın. adamlar bir güncelleme getiriyor 5060 bile 4k oyun açıyor. amd tembel bir firma ve çalışmıyor, senelerdir driver sorunları var.
  14. umix

AMD Ekran Kartı Karıncalaşma ve Siyah Ekran

Bazı arkadaşlar buradaki dürüst insanları fanboy olarak nitelendirip küçük düşürmeye çalışıyor ama amd budur, olup olacağı da bu. sene 2006 değil kas gücü artık işe yaramıyor..
  15. umix

12k Ya Monitör Tavsiyesi

ktc almayın son zamanlar çok şikayet vardı. forumda konusu var bakabilirsiniz.
  16. umix

12k Ya Monitör Tavsiyesi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0F5BTTM66?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  17. umix

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

atk mouseleri hep kronik sorunlu. gamepad desen hepsi çok pahalı, boş indirimler gereksiz.
  18. umix

5060 8gb Vs Arc B580 12gb

intel kartlara bulasılmaz. cok uyguna gelirse anca öyle alınır.
  19. umix

🔥İndirim Furylevel Z1 1222tl * 99tl Kargo

Bu mouse fiyatına göre gayet iyi. Z1 SE olanını aylardır kullanıyorum, çok hafif ve sorunsuz çalışıyor. ayrıca firmanın sahibi beni arayıp ürünle ilgili bilgi verdi, çok ilgili bir adam. atk mouseların globalde bir dünya sorunlu başlığı var, bence bunu alın.
  20. umix

🔥İndirim Ek75rt Manyetik Klavye 1500tl

kağıt üstün de iyi duruyor fiyatı da iyi ama muhattap kim? en önemlisi bu. boşver manyetik falan aynı paraya reddragon fizz pro alın kafanız rahat olsun.
Geri