Arama sonuçları: *

• Users: umix
  • Order by date
  1. umix

🔥İndirim TCL 27g64 27" Qd Mini Led Va 2k (2560×1440) 180 Hz Oyuncu Monitörü – 12.999 TL

tcl ve miniled kötü cıkma şansı yok bence.
  2. umix

Bu Kasalardan Hangisi Alınır

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DQD82GQP?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 bu kasa çok estetik. siyah bileşenlerin varsa bile panda build yaparsın veya siyahını al.
  3. umix

🔥İndirim 2026 LG Ultragear-25g523b-B-Monitör 4347 TL

Bunun 180hz olan versiyonunu bir ara kullanmıştım görüntü falan o kadar netti ki sattığıma cok pisman olmustum.ondan sonra MSI alınca lg kalitesinden emin oldum ihtiyacı olan kaçırmasın.
  4. umix

🔥İndirim Ktc 24.5'' H25t7 Fhd Ips 200hz 1ms 3,999,00 TL

artık her yerden bir marka çıktığı için fiyatlar inanılmaz düstü. örnek: James Donkey monitörler msi, aoc ve asus gibi markaların yarı fiyatına satılıyor, çok kalite farkı da yok alan yıllarca kullanıyor.
  5. umix

Bilgisyarım Ne Kadar Eder

oğlum arada nokta ve virgül koy. okul okumadın mı sen? adam daha yazmayı bilmiyor, teknoloji forumunda millete akıl veriyor. :D
  6. umix

gülüşe bak :) bu forumun yaş seviyesi ne ara bu kadar düştü..
  7. umix

bu tipleri iyi bilirim. sarı sitede aksama kadar ilanlara salça olup, istediği fiyatı alamayınca ilanın altına saçma sapan seyler yazıp insanları zorbalarlar.
  8. umix

kendinin olsa sarı sitede 30+ k fiyat yazardı. ekran kartlarına zam gelecek bence ucuza verme. özet: buradakiler ne dediyse 10k fazlasına ilan aç.
  9. umix

Çin’De 50 Serisi Ekran Kartlarına Zam

ram olayı gibi olur bu olay, almak isteyen varsa yarını bile beklemesin.
  10. umix

❌İndirim Bitti! MSI B650-A Wıfı 8009 TL

yani bu paralara b850 alınıyor mesela gigabyte eagle b850.
  11. umix

❌İndirim Bitti! MSI B650-A Wıfı 8009 TL

b650 için bu paralar çok değil mi? masaüstü pc de hanginiz wifi kullanıyor merak ettim.
  12. umix

🔥İndirim NZXT H3 Flow Edition 750w 80+ Bronze 4.659,00 TL

görüntüsü hic estetik değil bunu alın psu ihtiyacınız yoksa...
  13. umix

❌İndirim Bitti! NZXT H Series H5 Flow Beyaz Kasa + C750 750w Power 5.367 TL

psu olması avantaj ama sade kasaya ihtiyacı olanlar https://www.amazon.com.tr/dp/B0DQD82GQP?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 bunu tercih etsin.
  14. umix

Redragon K616 Fizz Pro Rgb Red Switch Kablosuz Klavye

redragon fizz pro yedek klavyem. ışıklandırma ve modları baya iyi, bence iyi bir alternatif.
  15. umix

3-4k Kasa Önerisi Akvaryum ve Fanlı

zoko kasalar iyidir. ben bayadır kullanıyorum parasına göre gayet yeterli.
  16. umix

Wraith'den Gammepad Alınırmmı 2 K Bandına Gamepad

atk battle axe pro ya bak stok gelmişse onu al.
  17. umix

❌İndirim Bitti! İncehesap 1tb Nvme M2 SSD Gecenin Yıldızı 23.00'de

bu tip olaylara inanmayın 10 tane satıp bitti ayağı çekiyorlar.
  18. umix

❌İndirim Bitti! İncehesap 1tb Nvme M2 SSD Gecenin Yıldızı 23.00'de

anında bitti bir başka tiyatro daha.
  19. umix

🔥İndirim NZXT Kraken Elite 280 Rgb 3.249 TL

https://www.hepsiburada.com/nzxt-h-series-h6-flow-3x120mm-atx-micro-atx-mini-itx-cc-h61fw-01-beyaz-atx-oyuncu-kasasi-p-HBCV00005XN362?magaza=%C4%B0ncehesap&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Aakakce.md%3Apricecomp&utm_content=agnm%3Ahb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqt...
  20. umix

🔥İndirim NZXT Kraken Elite 280 Rgb 3.249 TL

bunun icin kasa değişilir aga. ekranı cok iyi soğutmasıda muazzam ama buna uygun kasa bilen var mı? not: xpg valor da denedim ama kasayı beğenmedim, başka kasa bakıyorum.
Geri