attıgın sistem gayet iyi, sadece anakartı asus b650 varsa yapıp alabilirsin. 1 ay önce 5090 vardı 10 gün önce 5080 vardı muhabbetlerinin bir anlamı yok, sınırlı sayıda koyup 1 saate tükenen ürünler kıstas olamaz.
bende buradan atk battle axe pro kol aldım joystick yandan ezilmiş tuslardan gıcır gıcır sesler geliyor. kol iyi ama defolu ürünü yollamıslar bana. iade süreci baslattım en ufak bir zorluk çıkarırlarsa kolu almayıp thh + yasal haklarımı kullanacağım hic üsenmem acelem yok yedek 2 gamepad...
https://www.gaming.gen.tr/urun/671750/gulikit-kk3-max-white-smartrigger-hall-effect-destekli-kablosuz-gamepad-ns39/
az daha para ayarlarsan bakabilirsiniz premium bir gamepad. veya battle axe var oda üst düzey sayılır. gamesir şaşırtmamış yine..
sacma olan tam olarak nedir? 2 tane gamesir supernova aldık ikisininde yay sesleri çıkıyor ve 2. ay tuslar iceri kacmaya basladı. sacma olan senin gibi eğitime kapalı okudugunu görmezden gelip ben bildim delisi boş adamlar.
1767641978
kesinlikle malzeme kalitesi daha premium. yapay zeka...
8bit kullanmadım hocam, dışarıdan baktığıma göre Premium duruyordu ama ne alırsanız alın gamesir asla almayın. ben bu kadar kalitesiz kol ilk defa görüyorum.
supernova en iyisi yazdıklarına bakma. bende öyle sanıyordum kol 2. ay pert oldu. l2 tusunda yay sesi var ve a tusu lastiği yırtıldı. net söylüyorum gamesir alan pisman olur. 8bit falan alın marka daha sağlam duruyor.