Arama sonuçları: *

• Users: umix
  • Order by date
  1. umix

Pc alacağım yardımcı olun lütfen teşekkürler

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-ti-a620m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html sadece anakartı yükseltin b650 yapın
  2. umix

🔥İndirim FAZEON X24F165S 23.8" 165Hz 5ms Ips Monitör 2.999,00 TL

bu fiyata gamepad yok artık ghosting olsa ne olur bedava.
  3. umix

Rtx 1060 3 GB var buna nasıl bir sistem kurabilirim

bizim fırsatcı ve terbiye almamış satıcılar icin sıradan bir durum.
  4. umix

10 k 15 k civarı 2.el sistem dizmek istiyorum

bunun aynısı yap. 5090 kartı olanda aynı oyunları oynayacak sende fark yok.
  5. umix

Rtx 1060 3 GB var buna nasıl bir sistem kurabilirim

donanımarsivi youtube kanalına girip son videosuna bak oradaki sistemin aynısını yapabilirsin.
  6. umix

Pc alacağım yardımcı olun lütfen teşekkürler

attıgın sistem gayet iyi, sadece anakartı asus b650 varsa yapıp alabilirsin. 1 ay önce 5090 vardı 10 gün önce 5080 vardı muhabbetlerinin bir anlamı yok, sınırlı sayıda koyup 1 saate tükenen ürünler kıstas olamaz.
  7. umix

Wraithesports.com rezilliği , THH kararına uyulmaması

bende buradan atk battle axe pro kol aldım joystick yandan ezilmiş tuslardan gıcır gıcır sesler geliyor. kol iyi ama defolu ürünü yollamıslar bana. iade süreci baslattım en ufak bir zorluk çıkarırlarsa kolu almayıp thh + yasal haklarımı kullanacağım hic üsenmem acelem yok yedek 2 gamepad...
  8. umix

❌İndirim Bitti! AOC Q25G4SR 24" 2K 300 Hz 12.064 TL

manası yok yani 2k 27 olmalı bence tam ayarı budur. ha parası olana hayırlı olsun herkesin kendi zevki.
  9. umix

❌İndirim Bitti! AOC Q25G4SR 24" 2K 300 Hz 12.064 TL

24 2k olmaz bence. 27 olanı var onu alın çok kaliteli monitör.
  10. umix

Yardım 5060 ti 16gb için monitor

ben trendyol üzerinden aldım satıcıda sinerji ben sorun yasamadım.
  11. umix

🔥İndirim CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2x16GB) 6400MHz DDR5 C36 - 19.249

bekleyin eskisi kadar ram satışı yok´ mecbur indirmek zorundalar az kaldı.
  12. umix

Yardım 5060 ti 16gb için monitor

ilk arkadaşın attığı aoc u aynı ekran kartıyla kullanıyorum gayet memnunum tavsiye ederim.
  13. umix

🔥İndirim Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

az daha ayarlayın bunu alın mekanik her yeri https://wraithesports.com/products/atk-battle-axe-oyun-kolu
  14. umix

Öneri 1300tl+Kargo 8Bitdo pro ultimate mantıklı mı?(2.El)

Kol ucuz eğer orijinal ve sıkıntısız gelirse güzel fiyata güzel bir kol almışsın. Olurda iptal olursa battle axe atk al su an fiyatına göre baya iyi.
  15. umix

2500TL GAMEPAD ÖNERİSİ

https://wraithesports.com/products/atk-battle-axe-oyun-kolu az daha koyup bu gamepadi alın. o kadar araştırdım kötü yorum görmedim hic.
  16. umix

2500 tl gamepad önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/671750/gulikit-kk3-max-white-smartrigger-hall-effect-destekli-kablosuz-gamepad-ns39/ az daha para ayarlarsan bakabilirsiniz premium bir gamepad. veya battle axe var oda üst düzey sayılır. gamesir şaşırtmamış yine..
  17. umix

Çözüldü✓ Pc için dualsense 5 mi xbox 9. Nesil kol mu almalıyım

sacma olan tam olarak nedir? 2 tane gamesir supernova aldık ikisininde yay sesleri çıkıyor ve 2. ay tuslar iceri kacmaya basladı. sacma olan senin gibi eğitime kapalı okudugunu görmezden gelip ben bildim delisi boş adamlar. 1767641978 kesinlikle malzeme kalitesi daha premium. yapay zeka...
  18. umix

Çözüldü✓ Pc için dualsense 5 mi xbox 9. Nesil kol mu almalıyım

pc icin xbox kolu derdim ama hall effeckti yok 8bitdo hall efektli modellere bak. sakın gamesir falan alma malzeme kalitesi cakma kollar gibi.
  19. umix

Çözüldü✓ Gamepad önerisi kaliteli, ergonomik olması önemli.

8bit kullanmadım hocam, dışarıdan baktığıma göre Premium duruyordu ama ne alırsanız alın gamesir asla almayın. ben bu kadar kalitesiz kol ilk defa görüyorum.
  20. umix

Çözüldü✓ Gamepad önerisi kaliteli, ergonomik olması önemli.

supernova en iyisi yazdıklarına bakma. bende öyle sanıyordum kol 2. ay pert oldu. l2 tusunda yay sesi var ve a tusu lastiği yırtıldı. net söylüyorum gamesir alan pisman olur. 8bit falan alın marka daha sağlam duruyor.
Geri