Arama sonuçları: *

1. A

Hangi Monitörü Almalıyım? (AOC, Lenovo, GIGABYTE)

hocam aocun o paraya değer mi sizce? Birde n11 satıcısına çok güvenemedim internette tek stok onlarda gözüküyor 1685060109 Lenovonun tasarımı çok kaba geliyor sadece biraz daha iyi olsaysı gözüm kapalı onu alırdım
  2. A

Hangi Monitörü Almalıyım? (AOC, Lenovo, GIGABYTE)

Arkadaşlar merhaba, Aşağıdaki 3 monitör arasında kaldım. AOC ve GIGABYTE çok pahalı geldi bana ama kararsız kaldım. 1 hafta önce bu fiyatlar düşüktü birden çok arttırmışlar. Aradaki fiyat farkına değer mi sizce? Ekstradan bunların yerine tuf serisinden öneriniz var mı...
  3. A

NOVA-WHITE3060Ti vs ULTIMA-3060Ti Hangisi daha iyi?

İki tipteki oyunları da oynuyorum. O durumda hangisini tercih etmek lazım :D
  4. A

NOVA-WHITE3060TI Alinir mi?

Merhaba kasayı aldınız mı? Aldıysanız memnun musunuz? Ben de bundan almayı düşünüyorum.
  5. A

NOVA-WHITE3060Ti vs ULTIMA-3060Ti Hangisi daha iyi?

Arkadaşlar merhaba gaming gentr de satılan iki sistem var. Aşağıda paylaşıyorum. Ben i5'li olanı almak istiyorum ama sizce nasıl? Bu fiyatlarda daha iyi bir sistem yapılabilir mi? NOVA-WHITE3060Ti...
  6. A

Asus Rog vs Asus Tuf vs Acer Nitro

Bunlar arasından asus rogu mu önerirsin peki? Soğutması hakkında bir bilgin var mı?
  7. A

Asus Rog vs Asus Tuf vs Acer Nitro

Merhaba 20-30K arası gaming laptop bakıyorum. Aşağıdaki laptoplardan hangisini önerirsiniz ya da başka tavsiyesi olan var mı? 3070 100 wat mı 3060 150 watt mı daha iyi olur acaba kararsız kaldım. Asus rog için ekran kartını tam güçte kullanamadığına dair yabancı forumlarda yorumlar var sanırım...
  8. A

20-30K Gaming Laptop Önerisi

Merhaba 20-30K arası gaming laptop arıyorum. Aşağıdaki laptop nasıl alınır mı? Daha iyi önerisi olan var mı? Rtx 3060’lı laptop düşünüyorum. Asus Tuf Gaming A15...
Geri