Arama sonuçları: *

1. M

Zotac rtx 5070 gaming solid oc 9 taksit

Sıkıntı olmaz diyorsan direkt alıyorum eyvallah.
  2. M

Yardım Zotac ekran kartı hangi satıcıdan aldığımız fark eder mi?

Geridönüş ne oldu? bende o satıcıdan almayı düşünüyorum.
  3. M

Zotac rtx 5070 gaming solid oc 9 taksit

Arkadaşlar elimde 5700x3d işlemci b450 ma pro max anakart var şuan ddr5 e geçiş yapmayacağım ilerleyen süreçte geçmeyi düşünüyorum. Amd ekran kartı almayacağım. İleriye dönük olması için 5070 almak istiyorum bendeki işlemci ve anakart ile kullanırken 1080p de sıkıntı yaşar mıyım? Zotac solid oc...
  4. M

B450M-A PRO MAX R5 5600 ile uyumlu mu ?

5700x3d ile kullanıyorum
  5. M

LG OLED65B46 Alınır mı?

Salona bakıyorum az da olsa oda güneş alıyor. Bu modeli de gördüm ama fiyatı taksit konusunda sıkıntı çıkartıyor. Bilindik markalardan satın almak istiyorum.
  6. M

LG OLED65B46 Alınır mı?

65 inç bakıyorum
  7. M

LG OLED65B46 Alınır mı?

Merhaba bu televizyonu almayı düşünüyorum önerir misiniz? 75000 e kadar başka televizyon önerilerine de açığım.
  8. M

❌İndirim Bitti! Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Başta mesaj attım 'güncel kampanyalarımıza OİM (https://onlineislemler.turktelekom.com.tr) üzerinden göz atabilir ve size en uygun teklifimizi değerlendirebilirsiniz' diye geri dönüş aldım. Daha müşteri hizmetlerini aradım. Talep oluşturuldu ve daha sonra beni geri aradılar düşük fiyatlı...
  9. M

Wireless kulaklık önerisi.Kararsız kaldım.

Yani farklı model denemek istiyorsan bir şey diyemem ama hyperx alıp ayrı mikrofon da alınabilir. A6v kullanıyorum memnunum.
  10. M

Wireless kulaklık önerisi.Kararsız kaldım.

Bende nova 7 var. Hyperx cloud 3 wireless kullandım tercih ederim hem daha ucuz.
  11. M

🔥İndirim BenQ Zowie XL2566K - 25.999 TL

https://www.laptop.com.tr/urun/405985/benq-zowie-xl2566k-24-5-inc-360hz-0-5ms-full-hd-freesync-premium-tn-s-switch-gaming-monitor/?ref=akakce&v=1.94.6 burada daha ucuz ama ben amazonda indirim bekliyorum peşin fiyatına 9 taksit oluyor.
  12. M

ASUS ROG Azoth vs Apex Pro TKL 2023 Wireless

İki klavye arasından hangisini tercih etmeliyim? Ömürlük olsun istiyorum FPS oynuyorum.
  13. M

Güncel en iyi oyun klavyesi sınırsız bütçe

hangi klavyeyi aldınız bende apex pro tkl 2023 wireless ile rog azoth arasında kaldım
  14. M

Steelseries Arctis 7 Nova Bağlantı Sorunu

Bende valorant oynuyorum arctis 9 kulaklığım vardı, oyundayken kulaklığın kendiliğinden bağlantısı kopuyordu.Bilgisayarı ilk açtığımda kulaklığı görmüyordu.6 kere garantiye yolladım 6 kere 0 kulaklık yolladılar hepsinde aynı sorun vardı.En sonunda arctis nova 7 ile değişim yapalım dediler kabul...
  15. M

Steelseries arctis 9 devamlı bozuluyor

2 yıl önce aldığım arctis 9 kulaklığımı oyun oynarken kendiliğinden kapandığı için ve bilgisayarı açtığımda kulaklığı görmediği için garantiye yolladım ve değişim yapıp sıfır ürün yolladılar. Fakat 2. kulaklıkta da aynı sorunlar devam ediyordu tekrar yolladım yine yeni kulaklık yolladılar, ama...
Geri