Arama sonuçları: *

• Users: HjRO
  • Order by date
  1. HjRO

Öneri Project zomboid gökdelen kordinatları!

gökdelenden aşağıya varma mücadelesi yapabiliyorsun gökdelen çok katlı ve hem aşırı yoğun zombi nüfusuyla hem de açlık vs. gibi zorluklarla uğraşıyorsun olayı bu. 1774284284 bu zaten grafikleri için oynanacak tarzda bir hayatta kalma değil tam sandbox ve modlarla kendi keyfine göre ayarlayıp...
  2. HjRO

Öneri Project zomboid gökdelen kordinatları!

Zomboid oynuyorsunuz ve gökdelenlerde doğmak mı istiyorsunuz? internetteki forumlarda verilen kordinatların çoğu yanlış, oyunun en yüksek binasının kordinatları ise tam olarak şöyle: 12783 1521 26 gökdelende doğma modu var ama multide çalışmıyor. multiplayerde buraya gelmek için oyun başı...
  3. HjRO

Evil bank manager başarım save dosyası

bunu da tamamlarsam full başarım yapacağım, hazır save dosyası olan var mı?
  4. HjRO

War thunder kapalı beta aldım, nereden giriliyor?

kapalı betayı verdi bana, ama oyuna girince nereden oynayacağımı bulamadım. ana menüde hiçbir şekilde bulamadım, nereden giriliyor bu piyade oynadığımız sunucuya?
  5. HjRO

Dark freezer x127 tavsiye etmem

anakartım a520m-a pro, bu kule tipi soğutucuyu r5 5600 ve şu fiyat performans olan termal macunla birlikte aldım. işlemciyi taktım, sonra sıra soğutucuya geldi, ve ilk sorun da burada başladı. bloğa yan ayaklarını takarken ayakların metalinin hafif yamuk olması sebebi ile vida deliği ile...
  6. HjRO

Öneri The Walking Dead: The Telltale Definitive Hakkında Yardım [ ÇÖZÜLDÜ ]

tüm sezonlar ve tüm dlc ler var
  7. HjRO

Yardım Ramlarimden biri çalışmıyor(sanırım)

ben de öyle yaptım. pc yi temizledim ggenel olarak. Sanırım ramim bozuk. Çünkü sadece o şüpheli rami taktığımda pc açılmamıştı fanları dönüp ışığı yanıp kapanmıştı. Şu an ram görünüyor sistemde. ama kullanamıyor. Yani full 8 gb dolu duruyor pc boştayken.
  8. HjRO

Yardım Ramlarimden biri çalışmıyor(sanırım)

Bilgisayar kapanmıştı açılmıyordu ben de ramlerden birini çıkarıp pc açtığımda açılıyordu. Ramlerin yerlerini değiştirdim şimdi de ramlarin ikisini de görüyor ama şöyle bir sorun var: sadece bir ram kullanılabiliyor. Biostan ramlarti tekrar configure ettim sonuç aynı.
  9. HjRO

Oyun tarihindeki en üzücü sahne sizce ne

+900 dinar 😎👍
  10. HjRO

İlk Defa Müzik Yaptım Sizce Nasıl?

kanıt yok ama ben de yapay zeka müzik yaptım anlaşılıyor hatta ben de atayım dur. https://suno.com/song/75ec3fe8-6833-4b04-8a53-cbe04eab64b4
  11. HjRO

İlk Defa Müzik Yaptım Sizce Nasıl?

Suno ile yapılmış. Yine güzel.
  12. HjRO

Çözüldü✓ 1k paraya mikrofonsuz oyuncu kulaklığı alacağım.

Kartta 1134 tl var. kargo parasıyla birlikte max bütçe bu. mikrofonsuz olsun isterdim ama 1k ya mikrofonsuz kulaklık yok gibi. Ben göremedim veya. Mecbur mikrofonlu olacak sanırım...
  13. HjRO

Bu monitör alınır mı

ben hepsiburada dan aldım bir sıkıntı olmadı.
  14. HjRO

Yardım 1080p 144-165Hz Monitör önerisi

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-r25i-30-67b7gacbtk-24-5-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-fiyati,393944493.html ben bundan aldım aylar önce. güzel monitör gosting falan yok hiç. ama bendekinde 2 tane ölü piksel var. seninkinde de olur demiyorum yani olabilir ama zaten çoğu monitörde...
  15. HjRO

Bu manyak bir şey abi: Suno AI ile Şarkı Yapın

Bu yapay zekayla istediğim şekilde phonk yapmak imkansız bildiğin. İstediğim saniyede istediğim şeyi istediğim ses tonuyla nasıl söyleteceğimi çözemedim. Komut vermek için yazdıklarımı parantez içine almama rağmen şarkı sözü sanıp söylüyor mesela. verse 2 sonunda klimaks olmasını belirtiyorum...
  16. HjRO

Yardım ekran kartının bir fanı dönmüyor

o ne demek?
  17. HjRO

Yardım ekran kartının bir fanı dönmüyor

Ekran kartının macunu değiştirdim taktım bir fanı dönmüyor artık. parmağımla çevirdim düzelmedi tekrar içini açıp pinlerini çıkarttım taktım yine düzelmedi. yük altına girince de dönmüyor diğer fanı daha güçlü çalışmaya başlıyor ama bozulanda tık yok. 3 gündür böyle kullanıyorum performansta...
  18. HjRO

Donanim Arşivi'ni̇n paylastiğı moni̇tör alınır mı?

ben 5600 e almıştım baya güzel ama benimkinde 2 tane ölü pixel var tek sıkıntısı o oldu. onun dışında güzel
  19. HjRO

Yardım 6K Monitör Önerir misiniz?

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-lenovo-legion-r25i-30-67b7gacbtk-24-5-0-5-ms-full-hd-pivot-ips-fiyati,393944493.html
Geri