Arama sonuçları: *

• Users: Yuuji
  • Order by date
  1. Y

Çözüldü✓ SPSS programı, yüksek lisans laptop öneri

Hocam bütçeden aşağı ama bunu bulmuştum sizce nasıl, teşekkür ederim. https://www.epey.com/laptop/lenovo-v15-g4-83a10096tr-zi706.html
  2. Y

50k Gaming Laptop Öneri

Kardeş bu önerdiğin 14inchlik laptopun bi tık üstü var mıdır ekranı 16inch+ekran kartı 4070 olan mesela teşekkür ederim .
  3. Y

Apple markası dışında onerebilceginiz var mı teşekkür ederim
  4. Y

Yüksek lisans için bir laptop almak istiyorum spss programı kullanacağım ve diğer word gibi programlar uzun şarj ömürlü olması ve işletim sistemi güzel bir laptop arıyorum.(Oyun odaklı olMAYCAK) Bütçem 30000
  5. Y

Çözüldü✓ 2K CURVED MONITOR ONERISI

Neden hocam. Konuya hakim değilim de
  6. Y

Çözüldü✓ 2K CURVED MONITOR ONERISI

2k curved bi Monitor ariyorum onerilirenizi bekliyorum. Kalite önemli asus,msi gibi bilinir markalar olursa iyi olur.Oyun odaklı bi Monitor ariyorum.
  7. Y

⚽ TÜRKİYE 3 - 1 GÜRCİSTAN

3-0 Türkiye
  8. Y

Çözüldü✓ Piyasadaki uygun PC toplama onerisi

Sa hayırlı bayramlar arkadaşım pc toplamak istiyor bende bilen ağabeylere danışayım dedim MAX 22k butcem var dedi. Oyun çok oynuyor piyasada uygun fiyatlı bildiğiniz sistemler varsa yazarsanız sevinirim teşekkürler. (Birde donanım arşivi yakın zamanda sistem atacak mi bilen varsa yazabilir mi...
  9. Y

Çözüldü✓ 365 gündür dinmeyen pc açlığımı dindirmem için şifremi bulmamda bana yardım edin

Arkadaşlar hallettim kurtarma sifrelerinden birini şans eseri hatirladim baya uzun sürdü ama deydi herkese tavsiyeleri için teşekkür ederim
  10. Y

Çözüldü✓ 365 gündür dinmeyen pc açlığımı dindirmem için şifremi bulmamda bana yardım edin

Hocam dediğiniz gibi baktım... maalesef her türlü yolu denedim sürekli admin sayfasına atıyor yarin bi bilisimci ağabey var ona soracam o da olmazsa yandık vallahi
  11. Y

Hocam format atmak istemiyorum flash felan gerekiyor şuan o pozsiyonun yok eğer bi hilesi varsa diye son umit buraya yazdim
  12. Y

Merhabalar vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. 365 gündür sınav dolayısıyla açmadığını bilgisayarımı bugün 30dk süren çabayla kurdum fakat hüsrana uğradım parolamı unutmustum klavye ile bakıştık baya çok moralim bozuldu lütfen yardim edin. Shift+kapama tusu istemci iste felan orayı...
  13. Y

En iyi Hava temizleyici onerisi

Hangi modelini onerirsin
  14. Y

En iyi Hava temizleyici onerisi

En kaliteli hava filtrasyon modeli hangisidir bilen kullanan bir arkadaş oneri yapabilirse sevinirim. Temelde alma sebebim alerjiler
  15. Y

Çözüldü✓ Hangi oyuncu klavyesini almalıyım?

Corzar KEO RGB Pro CH-0100010 TR TR Cherry Viola Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Veya Razer BlackWidow V3 Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Genelde fps ve hikaye oyunları oynuyorum. İlk klavyem ve uzun ömürlü olsun istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
  16. Y

Çözüldü✓ Rampage KB-R320 ARDOR Full RGB E-Spor Blue Switch Gaming Q Klavye ALINIR MI?

Alınır mı? Yerine başka ne...
  17. Y

Çözüldü✓ MONITÖR TAVSIYE (sistem topluyorum.)

Hocam bu özelliklere göre fiyati cok uygun değil mi acaba bir sıkıntı yaşar mıyım?(birde senin dediğin curved değil dimi)
  18. Y

Merhaba hocam benim linktekindekiyle farkları kısaca ozetleyebilir misin
  19. Y

Merhabalar sistem topluyorum bugünkü hedefim de en önemli parçalardan ekran var. Biraz araştırmam sonucu bunu buldum...
  20. Y

Çözüldü✓ Pc kurulumu sürücüler windows kurma

Merhaba game garajdan sistem aldım kurulu mu geliyor onu da bilmiyorum. Ilk bilgisayarım olcak bu sürücüler windows felan kurmak lazımmış bilen arkadaşlar yardım edebilir mi teşekkürler.
Geri