Arama sonuçları: *

1. A

Anti virüs programı tavsiye

Bu tavsiyeyi aklımda bulundurucam saol
  2. A

Benimde aklımda format var ama dediğim gibi internetim pek iyi bir internet değil atarsam tekrar indirmem gereken yüzlerce GB lik oyun var ondan dolayı atmak istemiyorum
  3. A

Bu Kaspersky a baktım pek çok paketi mevcut ben tek cihaz için kullanıcam standart planı uygunmudur?
  4. A

Bundan sonra korsan oyun indirmeyi düşünmüyorum ama pekde iyi bir internete sahip değilim eğer PC ye format atarsam tekrar indirmem gereken yüzlerce GB lik oyun olur ondan dolayı pekte format atmaya hevesli degilim
  5. A

Merhabalar zamanında malesefki korsan oyun oynadım ama şimdi korsan oynadığım oyunları satın alabilecek duruma geldim ama zamanında yüklediğim korsan oyunlardan dolayı PC imde virüs olduğunu düşünüyorum bu virüslerden kurtulmak için hangi uygulamayı önerirsiniz. Paralı olması sorun değil ama...
  6. A

Steam yaz indirimlerin de alına bilecek oyun tavsiyesi arıyorum

Çok teşekkür ederim tavsiyeler için bunlara göz aticam
  7. A

Teşekkürler indirime girdiklerini bilmiyodum hemen bakicam
  8. A

Bütçem fazla yüksek değil geçen doom eternal aldım bunun gibi alabilcegim güzel bir indirimde olan oyun arıyorum
  9. A

Kitap yazma hevesim var

Merhabalar ben kitap yazma hevesinde olan biriyim yanlış anlaşılma olmasın Wattpad tarzı bir kitap değil uzun süredir üstünde düşündüğüm bir uzunca senaryo var içinde kendi oluşturdurduğum bir dünya var kendi olusturdugum dünyanın yaratılışından başlayan uzunca bir roman yazmak istiyorum ama...
  10. A

MK 1 konsol calismiyor

PC den MK 1 satın aldım 2 adet ucuz PS kolum var normalde diğer oyunlarda 2 kol birlikte oynaya biliyorum ama nedense Mk1 de x360 programında 2 konsolunda adı ayni gözüktüğü için yada bilmediğim bir nedenden ötürü iki kolu birden calistiramiyorum yardım eder misiniz
  11. A

Öneri 5.000-6.000 TL'ye monitör önerisi

Senin attiklarin daha iyi gözüktü bana ve daha iyi test vidyolari koymuşsun senin attiklarin daha iyi 1750274206 Bu zaten benim onerdigim ilk monitör?
  12. A

25-35k Arası laptop önerisi

Şuanda excalibur g870 rtx 4050 li modelini kullanıyorum fan dışında memnunum ve tavsiyem rtx 4050 li bir laptop bulman rtx 3050 çokta iyi bir kart degil 1750273924 https://ty.gl/3qgrk96jewcnn bu laptopu yeni bir konu açıp diğerlerine sor bence ama bana iyi gözüktü
  13. A

25-35k Arası laptop önerisi

Unide kullancaksan ve yurtda kalicaksan masaüstü kullanmanı tavsiye etmem 2 sene KYK kaldım ve kendi laptobumu sürekli taşımam gerekti ve bu fiyatlarda tavsiyem rtx 4050 li ve 1 TB ssd bir laptop bulman 1750262408 Kendim rtx 4050 li laptopum var çoğu oyunu sorunsuz şekilde oynadım ve ozelikle...
  14. A

Öneri 5.000-6.000 TL'ye monitör önerisi

https://ty.gl/l5ob7o3rdpyo3 Bu monitörü incele istersen 1750261955 https://ty.gl/mr4p2ghh427ec Buda var 1750262047 Bunları incele begenirsen alırsın ama ben kesin al diye bir şey demiyorum sadece incelemen için tavsiye veriyorum bu monitörleri baskalarinada sor bence
  15. A

Üniversitede dd gecermi

Pardon mesguldum gormedim itfaye bende
  16. A

Üniversitede dd gecermi

Saol bölüm neydi senin
  17. A

Üniversitede dd gecermi

Kbu üni öğrencisiyim son senemdeyim ve sadece tek bir dersim dd oda sonuçlandırma da kaldı gözüküyor internetten baktığımda dd DC sorumlu geçer diye gözüküyordu yardım edebilecek varmi
  18. A

Brf Tüfek nişangah sıkışması

Merheba brf marka şarjörlü av tüfeğimiz var arka nisangahi yerleştirmeye çalışırken rayına sıkıştı ve hareket etmiyor yardım edermisisniz
  19. A

GTA 5 görev gelmiyor

GTA 5 yüzde 72 deyim ama hiç bir karaktere görev gelmiyor ne yapmaliyim
Geri