Arama sonuçları: *

1. N

telefon değişince steam mobil kimlik doğrulayıcısı devredışı olurmu

yakın zamanda telefon değiştirmeyi düşünüyorum telefonumda mobil kimlik doğrulayıcı var steama diğer telefona aktarınca 15 gün bekleme süresi tekrardan olcakmı ?
  2. N

Steam giriş yapamama sıkıntısı

Arkadaşım hesabına giriş yapamıyor ismi ve pp fotosu değişmiş steam guard ve mobil kimlik doğrulayıcısı aktif
  3. N

Sistem Kaç Para Eder

2. el yazdığını görmedim 2. else fiyat 8,9k ya iner
  4. N

Sistem Kaç Para Eder

10-11K arası bir şey tahminim
  5. N

Rust drop kaç ayda bir oluyor ?

Sanırım önümüzdeki 2 gün rust item dağıtacaklarmış twitch yayın izleyenlere bu etkinlik kaç ayda bir yada yılda bir oluyo ?
  6. N

Steam envantere girememe hatası

Steamda 3-5 kişinin envanterine bakmıştım sonra çıkıp kendi envanterime bakacaktım envanter açılmadı Yakın zamanda birden fazla talepte bulundunuz. Lütfen bekleyin ve talebinizi daha sonra tekrar yineleyin. hatasını verdi 2,3 saattir böyle düzelmedi halen
  7. N

cheat engine güvenilir midir?

silebildinizmi ?
  8. N

Bilinmeyen RAV antivirüs

Rav antivirüs diye bi program var silinmiyor interneti kastırıyo sanırım virüs diye düşünüyorum nasıl silecem silinmiyorda
  9. N

RAV adında bilinmeyen uygulama

x64 ui ve rsEngine gibi isimlerle başlayan dosyalar var başka bişe yok
  10. N

dostum dediğini yaptım ama denetim masasında o uygulama görünmüyor
  11. N

o nedir ?
  12. N

Bir uygulama indirdikten sonra RAV Antivirüs ve RAV VPN adında 2 tane uygulama indirmiş arkada çalışıyor olarak görünüyo nasıl silebilirim silmek istediğimde çalıştığı için silinmiyor
  13. N

$500.000 paranız var ne yaparsınız?

yerdim.
  14. N

Ekran kartı %99 kullanıyor

şimdi paylaşacam oyuna bi gireyim bide sıkıntı kullanma derece falan değil benim için, drop giriyordu nedenini anlamadım 1667602796 şuanda kullanımı 90-95-99 arasında gidip geliyor 64 derece sıcaklığı oyun oynarken bu değerler
  15. N

şuan 66 derece 1667601608 oyunu kapatınca kullanım 0 a düşüyor 45 dereceye iniyor. Birde şeyi anlamadım 1,5 aydır oynuyorum ve ilk defa kasmayla karşılaştım o yüzden yazdım buraya
  16. N

E footbal 2023 oynarken drop girmeye başladı görev yöneticisine baktığımda %99 kullanıyordu neden drop girdiğinide anlamadım gtx 1650 super
  17. N

Steam Kütüphane'de olmayan oyunun itemi envantere gelirmi?

koleksiyon olarak değil trade ile rust itemi alacam envantere
  18. N

Fiyat performans oyuncu koltuğu önerisi

Yakın zamanda oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum 2.5 bin civarında kaliteli önereceğiniz koltuk varmıdır ?
  19. N

Steam Kütüphane'de olmayan oyunun itemi envantere gelirmi?

Trade ile rust itemi alacaktım envantere, envantere gelmesi için kütüphanede rust olması gerekiyormu ?
Geri