Arama sonuçları: *

1. H

Laptop tan bip bip sesi gelmesi

Yeni fark ettim. Laptop un kapağını kapatınca ve kulağımı bilgisayarın altına yakınlaştırınca uzaklardan biryerlerden biiip biiip diye bir ses geliyor. Laptop kapagini açınca da bu ses cızırtıya dönüşüyor. Sebebi nedir?
  2. H

WhatsApp resmi uygulaması kullanın hatası.

Yaklaşık 5-6 aydır kullanamıyorum whatsapp uygulamasını. Resmi uygulama kullanım diyor. Play Store'dan indirmeme rağmen. Numaramı farklı telefona giriyorum oluyor. Kendi telefonuma başka numara giriyorum oluyor. Ama ben numaramı kendi telefonuma girince olmuyor. Sinirim bozuldu. Nasıl düzeltilir?
  3. H

Engelli güvercin buldum ne yapabilirim?

Eskiden vardı fakat şuan depremden dolayı yok :/
  4. H

Engelli güvercin buldum ne yapabilirim?

Çarşıda yerde bir güvercin buldum. Yerde sürünerek arabalardan kaçıyordu. Üzüldüm ve eve getirdim. 2 ayağı da sakat. Kuyruğu da yamuk duruyor. Şimdilik bir çamaşır sepetine koydum altına bez serdim, önüne su koydum. Şehriye filan verdim. Şehrimizde veteriner de yok. Ne yer ne yemez ne zararlı...
  5. H

kullanılabilir ram düşük?

benim laptopun rami 8 gb. fakat kullanılarilir 4 gösteriyor. Ramim mi bozuk?
  6. H

grafik kartım mı bozuk

Peki oynamaya devam etsem bir şey olur mu
  7. H

Yardım Oyunlar dalgalanıyor.

Benim laptop um var. Oyun açınca şeffaf bir çizgi beliriyor ekranı 2 ye ayırıyor. Oyun yukarı aşağı hareket edince dalgalanıyor gibi oluyor. Birde ekran açılınca elektrik kaçağı gibi hafiiif bir ses geliyor. Grafik kartı mı bozuk:( 1702998067 Aga niye kimse cevap vermiyor:(
  8. H

Android Benim telefonun play protect sertifikası yok!!!

Apk yüklenemedi hatası alıyorum
  9. H

Android Benim telefonun play protect sertifikası yok!!!

5-6 ay kadar önce kaçak redmi 9a aldım. İmei çaktırmadım daha. Play protect sertifikası olmadığı için pes ve netflix yükleyemiyorum. Yardım!!!!
  10. H

fc24 standart mı ultimate sürüm mü almalıyım ?

para varsa ultimate al
  11. H

grafik kartım mı bozuk

benim bir laptop var. İçerisinde radeon graphics diye bir kart mıdır her neyse ondan var. Bilgisayar neredeyse 1.5 yıllık fln. Ama ben yeni aydınlanıyorum. Şimdi benim bilgisayardan bir cızırtı sesi geliyordu ekranı açınca. Ama hafif böyle elektrik kaçağı sesi gibi. Çok takmadım fandandır fln...
  12. H

grafik kartım mı bozuk

benim bir laptop var. İçerisinde radeon graphics diye bir kart mıdır her neyse ondan var. Bilgisayar neredeyse 1.5 yıllık fln. Ama ben yeni aydınlanıyorum. Şimdi benim bilgisayardan bir cızırtı sesi geliyordu ekranı açınca. Ama hafif böyle elektrik kaçağı sesi gibi. Çok takmadım fandandır fln...
  13. H

Telefonum oyun kaldırmıyor?

Benim bir Redmi 9a'm var. Bu telefonu uygun olduğu için 4-5 ay önce fiyatı uygun olduğu için aldık. Telefon fena değil. Fakat sonradan bir sıkıntı gördüm. Annemin telefonu daha eski olmasına rağmen (general mobile gm8) PES iniyor fakat benim telefonuma android sistemi düşük gerekçesiyle...
  14. H

King of fighters oyununu bilen var mı

Arkadaşlar ben 7 8 yaşındayken babam aha buldum sonunda deyip king of fighters diye eski bir oyun göstermişti. Çocukluğunun oyunuymuş. Sonra bende inceledim oynadım fln çok sevdim. 90 lardan bir oyun ve serisi devam ediyor. Oynayan veya bilen varmı merak ettim çünkü yaşıtlarımdan kimse bilmiyor...
  15. H

Hoparlörden ses gelmiyor 9a

Hocam bende redmi9a telefonundan var. Hoparlörden ses gelmiyor ama bozuk değil. Yeniden başlstmak gerekiyor. Önceden fazla takmıyodum ama sıklaştı bu durum. Nasıl düzelir bilgisi olan varsa yardım ederseniz sevinirim. Sesi açık.
  16. H

Yardım Fanları dururken titriyor

Ses çıkarmadığı sürece bişey olmaz ama çok ses çıkarıyorsa bi bak
  17. H

Telefonda ses gelmiyor yaw

Selamun aleyküm. Redmi 9a cihazım var. Arada bir sesi gidiyor. Yeniden başlatınca düzeliyor nedendir çözümü var mıdır?
  18. H

Belderia bisikletim biraz sıkıntılı anlayanlar varsa :)

Zincir atmasa dahi boşa dönüyor
  19. H

Belderia bisikletim biraz sıkıntılı anlayanlar varsa :)

Selamun Aleyküm. 1 ay kadar önce a101 den belderia pexma maximum çift amatisör 21 vites bir bisiklet aldım. Kurduk fln. Gayet iyiydi kaliteliydi. Daha sonra pedal boşa dönmeye başladı. Ama geri geri ayağımla gittiğimde topluyordu. Sonra zincir atıp sıkışmaya başladı. Ve sürülmez oldu. Sürekli...
Geri