Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Razer Kraken V4 Pro 12.599tl

tamamen kişisel deneyimden yola çıkarak razer kulaklıkların malzemesi inanılmaz tırt. yan menteşeden kırılıyor, kafa bandından kırılıyor. kafa yastığı kısmı hemen açılıyor. değiştirmek istesen yedek parçası yok. aliexpressten falan alıyorduk eskiden o da kapandı. alana allah sabır versin.
  2. S

Lıan Lı Vector V100mıx Mini Alınır mı??

3-4 gün önce montajladım aşırı iyi kasa. kalitesini çok beğendim. ben fanlı olanını almıştım. kasa çok şık. arka kapak ön cam üst kapak hepsi kolaylıkla açılıyor. 3 fanlı sıvı soğutma ile kullanıcam üst kapak çok rahat açıldığı için radyatörü falanda temizlemesi çok kolay. kasanın kalite aşırı...
  3. S

Ps5 Slim Gta 6'da Performansı Üzer mi + Güvenilir Satıcı Önerisi?

GTA genelde optimizasyon konusunda üzmüyor
  4. S

2026 Yılında RX 5700 XT Alınır mı?

Hurdası çalışanından fazla olan kart. Tam bir mining canavarı. Mining yapılmayanı bulması biraz mucize olur. kart iyi mi ? iyi. ama bütçe varsa ikinci el 4060 çok daha uzun götürür.
  5. S

🔥İndirim Intel U5 235 - RTX 5060 Tı Vatan OEM Paket 42.998tl

Fısss. sıfır özelleştirme seçeneği çünkü.
  6. S

AMD Ryzen 5 7500f / Gıgabyte Geforce RTX 5060 8gb / 16gb Ddr5 / 512gb 40000tl

lexar thor dan 2 adet eklenmiyor sepete ekliyorsun adedi aştın diyor.
  7. S

🔥İndirim Old Spice Wolfthorn Erkek Deodorant Stick 50 Ml 3 Adeti 269,77₺

eyvallah kral. wolfthorne ve bearglove iyidir.
  8. S

Bir AMD Radeon Klasiği :)

Ekran kartının iphone'u Nvidia'dır. (Androidçiler kızmasın)
  9. S

❌İndirim Bitti! Lian Li Lancool 217 Inf Beyaz 3500tl

LIAN LI V100R Siyah almıştım. bugün kasayı toplarken ön camı 1,5 metreye yakın yükseklikten betona düşürdüm. çıplak beton hemde. kırılmadı bile. inanılmazdı. tuzla buz olmasını beklerdim. bundan sonra ölümüne Lian Li :))
  10. S

Anakart Fan2_Pump İğnesi Yamuldu

hiç bir şey olmaz. allahtan o soketlerin yapısı işlemci pini veya anakart üzerindeki işlemci soketlerinden çok daha dayanıklı. düzeltip taktıysan hiç bir şey olmaz.
  11. S

🔥İndirim Gamer.Gen.Tr Pazartesi İndirimleri

FISSSSS olmuş biraz
  12. S

🔥İndirim Nzxt F360 Single-Frame Rgb 360mm Fan ! 1899tl

normal fiyatı akakçe de öyle değil ARGB core ise bu. bir sürü sitede 1926tl veya 1929 tl falan. itopya abartması normal fiyat yazan
  13. S

🔥İndirim MSI Mag Forge M100a 600w Kasa 2.549 TL 3 Taksit

neredeyse psu fiyatına. o yüzden yapıştırdım. lazım falan değil dursun kenarda. üzerinde çay kahve içeriz :kekw:
  14. S

Lıan Lı Vector V100rmıx Mını Kasa İçin 360mm Lcd Ekranlı Sıvı Soğutma Önerisi

7800x3D ile kullanılmak üzere LCD ekranlı sıvı soğutma önerisi istiyorum arkadaşlar. Lian Li Hydro-Shift II LCD-C 360CL Siyah Sıvı Soğutucu almak isterdim ama tuzlu geldi. 6,5-7 ye civarı bütçe var.
  15. S

Çözüldü✓ 7800x3d Vs 9800x3d Secimi

[H3 id='LIAN+LI+VECTOR+V100RMIX+MINI+Tempered+Glass+ARGB+Type-C+Siyah+mATX+Kasabu+kasa+da+kullanacam+hocam.+gnderdiiniz+modellerin+hepsini+beendim.+ARGB+olan+almak+istiyorum+hangisi+iyi+olur+sizce.+hepsinin+de+fiyat+iyi+gibi+6-7+k+aras+ok+iimi+gryor.+ok+teekkrler+neriler+iin.']LIAN LI VECTOR...
  16. S

Çözüldü✓ 7800x3d Vs 9800x3d Secimi

bu fiyatlara yakın LCD li var mı hocam önerebileceğiniz ?
  17. S

Ultra 5 245kf - RTX 5070 - 1 Tb SSD - Ekranlı Kasa Sistem 57.999 TL!

şunun amd versiyonu gelse güzel olurdu ya.
  18. S

Teknik Servis Bilgisayarımdan Gta 5 Oynuyor

oha pardon sen iade etmişsin. ben bir hata var diye servise gönderdin sandım :) gene de bir şey olmaz tabi. steamde tüm yerlerden çıkış yap. zaten o pc yi de başkasına satarken sıfırlarlar muhakkak öyle vermezler yani.
  19. S

Teknik Servis Bilgisayarımdan Gta 5 Oynuyor

endişelerin yersiz kral :) başlığa hönkürdüm ama :kekw: :kekw: :kekw:
  20. S

❌İndirim Bitti! Nzxt T120 Hava Soğutma 300tl

benimki de verildi kargoya alan arkadaşlara hayırlı olsun. sinerjiye de helal olsun :))
Geri