Arama sonuçları: *

1. S

🔥İndirim Altınyıldız Erkek Sweatshirt Polar 194 TL (Siyah/Haki Renkler) (S ve M Bedenler)

bunlar bir elektirkleniyor var ya dehşetül vahşet.
  2. S

❌İndirim Bitti! Kodak X300s 1tb Pcı-Express 3.0 M.2 Nvme SSD 4699₺

kesinlikle katılıyorum.
  3. S

🔥İndirim Eyüp Sabri Tuncer Limon Kolonyası Bidon (1 Lt) 3lü Alımda 169₺

ben sürekli kullanıyorum iş yerimde. 3 tane daha aldım teşekkürler..
  4. S

Fiziğimde Tipimde Kötü Ne Yapabilirim

yapay şeyler işe yaramaz. 24 yaşında falan kel kalmıştım. hiç bir zaman saç ektirmeyi düşünmedim. şuanki halimden çok memnunum öyle diyim :) dediğim gibi spor seni mental olarak toplayacak tek şey. ondan sonra bu düşüncelerin değişecek zaten. daha fazla vakit kaybetmeden bir an önce yazıl ve...
  5. S

kardeşim sen sadece mental olarak kötü hissediyorsun bence kendini. yerinde oturarak hiç bir şey düzelmez. Sadece GYM'e başla, her şey düzelecek. Olay sadece iyi bir vücuda sahip olmak değil, spora başla 1-2 ay dişini sıkıp aksatmadan git ondan sonra bir daha konuşalım.
  6. S

moral motivasyonunu kendine özgüvenini arttıracak şey spordur. Spora başla değişimi kendinde gör geri kalan şeyleri zamanla halledersin.
  7. S

🔥İndirim NZXT Kraken Plus 240 Rgb White 240 Mm Sıvı Soğutucu 4.999tl

2 fanlı bir sıvı soğutma için NZXT de olsa kesinlikle parasını hakedecek bir sıvı soğutma değil.
  8. S

🔥İndirim Nivea Men Deo 59₺🔥 3x Alimda

satın almadan önce 3 al 2 öde kısmına kullan demeniz gerekiyor. otomatik fiyatı düşmüyor.
  9. S

🔥İndirim Razer Kraken V3 X Usb 1996₺

kulaklığın ses kalitesi iyi fakat malzeme çok kötü arkadaşlar. belli bir süre sonra menteşesinden veya kafa bandından muhakkak kırılıyor bilginiz olsun.
  10. S

Stajda İlk Gün Ne Yapacağım?

Çay yapacan büyük ihtimal :)))
  11. S

❌İndirim Bitti! G.Skill Ripjaws 16 GB 3200 MHZ Cl16 3.000 TL

ben 2 tane aldım zaten hepsiburada 2 taneye izin veriyordu. sipariş onaylandı.
  12. S

iptallik bir şey yok olması gereken fiyat dewamke
  13. S

arkadaşlar bende de 2x8 vardı. şimdi 2 tane 16 aldım. 2x8 i zaten 3 bin tl ye satabiliyorsunuz hemen
  14. S

paylaşan arkadaşa çok teşekkürler. resmen ikinci el fiyatına sıfır aldım hepsiburadadan.
  15. S

Ekran Kartı 2. El Piyasası Kafayı Yemiş Durumda

ben daha önce şöyle bir şey yapmıştım. Piyasada istediğim kartı bulamayınca gidip hazır sistem almıştım. ( ekran kartı öyle ucuza geliyor ya) elimde kalan hazır sistemi de piyasa fiyatından satmıştım hemen. Bu sayede ekran kartını acayip ucuza getirmiştim. Bütçesi olan mantıklı hareket edecek...
  16. S

🔥İndirim 176tl 💥Gillette Sensor3 Tıraş Makinesi Plus 6 Bıçak

Kelim ve kafam için normalde Proglide kullanıyorum. Fakat onun bıçakları artık anasının gözü fiyatında olduğundan bu ürünü fiyatı ekonomik olduğu için deneme amaçlı sipariş verdim. Umarım iş görür. Paylaşan arkadaşa teşekkürler. Malum ülkeminizin ekonomik koşulları. Kemer sıkma politikasına...
  17. S

🔥İndirim AMD R5 7600x - B650m-R - 1tb SSD - 32gb Ram OEM Set 39.784 TL

ram iyi olsaydı çekmiştim ya üzdü biraz
  18. S

RTX 4050 Laptop ile RTX 5060 Ti Sistem Takası Mantıklı mı ?

eğer mobil değilsen oraya buraya gitmiyorsan laptopla yani üniversite okuyorsan yurtta kalıyorsan veya işte okul zamanı sürekli ev okul arası şehir değiştirmiyorsan şahsi fikrim laptop her anlamda pişmanlıktır. Böyle bir takas hata olur derim kendi adıma.
Geri