Arama sonuçları: *

1. RebeLKilleR

🔥İndirim Clearmen 600 ml Kuponla Adet 138ya geliyor

Hocam aynı durumdayım. Aşırı yağlı bir saç ve cildim var. Çok şey denedim ama çözüm yok. En iyi çözümüm her gün duş almak... Her sabah duş alırım istisnasız bir şekilde. Günün akşamına tekrar yağlı duruma dönüyorum maalesef. 2 şekilde azalma gördüm ama asla tam bitmedi, şöyle: 1) Yıllar önce...
  2. RebeLKilleR

🔥İndirim Clearmen 600 ml Kuponla Adet 138ya geliyor

600 ml 1 çeşit var ya malesef. Yağlanma karşıtı olan serisinin olsa 1 koli alacağım...
  3. RebeLKilleR

🔥İndirim S25 Fe 31999₺ -Samsung eğitim indirimi-

Anladım hocam, sorun yok. Cihazların hepsi Samsung Türkiye Garantili. Yukarda arkadaşın da bahsettiği gibi, satıcı farkı. Ürün ve teknik destek aynı. Sıkıntı yok yani. :)
  4. RebeLKilleR

Elbette, mantıklı hocam. Sadece 30.000 TL küsür bir üründe 3000-5000 TL indirim göremeyince insan bir düşünüyor. :)
  5. RebeLKilleR

Akakçe'den bakınca Samsung Türkiye Garantili cihazlar 32.800 TL'den başlıyor olarak görünüyor. Sadece satıcı değişmiş oluyor bu fiyata. Emin olamadım.
  6. RebeLKilleR

Karr Office Çift Motorlu Elektrikli Yükseklik Ayarlı Masa 180x80 14.650 TL

Aynı ölçülerde kullanıyorum. Yorumları alabilirim. Gerçekten çok güzel... Ben gereksiz artistlik için almışım ama olsun. :D Taksitle aldığım için fiyat biraz arttı bende ama olsun, fiyat gayet güzel. Çok büyük bir indirim olmasa da yine de indirimi var. Yok diyemem.
  7. RebeLKilleR

❌İndirim Bitti! (Stok bitti) Lian Li Evrensel Dikey GPU Kiti VG4-4-V2X 2.499 TL

Araba alma niyetindeyim. Almamalıyım, paramı gereksiz harcamamalıyım. :'( Başka param yok. :'( Lian Li Lancool III / Asus ROG Strix RTX 4070 Ti Super
  8. RebeLKilleR

🔥İndirim Adata Legend 900 Pro 1 TB SSD 3.059 TL

SSD Tier List'i de paylaşır mısın?
  9. RebeLKilleR

Öneri Yüksek kapasiteli ve çıkışlı Powerbank önerisi

Merhabalar arkadaşlar, iyi forumlar. Çok yakın bir arkadaşım için yüksek kapasiteli, yüksek watt çıkışlı, bol portlu, premium bir powerbank önerisine ihtiyacım var. Bütçe sınırı koymuyorum. Bu arkadaşım elektrik-elektronik ve araba işlerinden anladığı ve bolca kamp yapmayı sevdiği için farklı...
  10. RebeLKilleR

❌İndirim Bitti! Huawei MatePad 11.5 2025 7.099 TL

Web'e Özel Sepette 2.000 TL İndirim 7.099 TL ibaresi mevcut bende. Görünmeyen varsa hesap açıp giriş yapsın, görünüyor. "Üyelikli alışverişlerde geçerlidir." ibaresi sebebiyle göremiyor olabilirsiniz.
  11. RebeLKilleR

🔥İndirim Fairy Mucize Makine Kapsül | %100 Para İadesi Kampanyası | Getir

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu linkten almak çok daha mantıklı. Ayrıca bir sürü ürün denedim bulaşık için, AÇIK ARA FARKLA Fairy Platinum bence en iyisi. Bunu da deneyeceğim. Finish'in ne kadar iyisini de kötüsünü de kullansam beğenemedim...
  12. RebeLKilleR

❌İndirim Bitti! ThermalGrizzly (Polartherm X-10 ~ 40g) 480₺

Şahsi fikrim almamak. Bende 2 sistem var, birisinde 5800x diğerinde 9800x3d var, Arctic sıvı soğutma aldığım için ve kutusundan MX-6 çıktığı için MX-6 kullandım. Şuanda sıfır sıkıntı, sıcaklık değerlerim ideal. Tahmini 1 buçuk seneye yakın süre sonra değiştirmeyi planlıyorum. Anlık olarak daha...
  13. RebeLKilleR

Redmi Pad SE 8.7" Tablet (4 GB / 64 GB) 2.999 TL

Puan kullanımı belirli ülkelerde kısıtlı ve bunların arasında Türkiye'de var maalesef. Ben kullanamıyorum, nasıl kullandınız acaba? Yardımcı olur musunuz? Ben puanlarla kupon oluşturmak istediğimde sadece 100 TL'lik kupon oluşturuyor ve o da sadece ekosistem ürünleri kategorisi altında saat...
  14. RebeLKilleR

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Kullanıyorum ikisini de. Arctic LF3 - 420mm, ancak sığdı ama söyleyeyim, zorla! :D Ön paneldeki 3 fan braketi çapraz duruyor. Ama çok çok çok çok iyi kasa. Hava akışı muazzam.
  15. RebeLKilleR

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Arkadaşlar merhabalar. Kasa için bakınıyorum. Lian Li Lancool III kasa kullanıyorum. 2.bilgisayarım için de Lian Li Lancool 216 ya da Lian Li Lancool 207 Digital bakıyorum ama incehesap fiyatları şimdiden arttırdı, indirim yapıp normal fiyata satacakmış gibi bir his var içimde. Çünkü takip...
  16. RebeLKilleR

🔥İndirim Havit Happy Hour 26/08 İndirimleri

15 watt'lık Apple ekosistemi için olan şarj istasyonu hakkında neler düşünüyorsunuz?
  17. RebeLKilleR

🔥İndirim G.Skill TZ5 Royal Neo Silver RGB 32 GB 6000 MHz CL26 DDR5 Ram Bellek 🔥11174 TL🔥

Sorması ayıp değilse neden 25 tane? Satıcı mısınız?
  18. RebeLKilleR

🔥İndirim 🔥🔥 Lancool 207 Digital Siyah 🔥🔥

Keşke eski fiyatına yakın bile olsa anında alırım. Buna gözümü dikmiş durumdaydım ama galiba 207 Digital'ı birazdan sipariş vereceğim gibi görünüyor... Edit: Eyvah eyvah, yine kaçırdım, 5500 TL olmuş. :( Acil lazım bana bundan. :(
  19. RebeLKilleR

🔥İndirim ASUS TUF GAMING VG27AQML1A 260 Hz 12.149 TL

Zamanında 15.000 TL'ye aldım. Anlık olarak kullandığım monitördür. Her özelliği mevcut, fiyat efsane şuan. Al geç, uzatma kıvamında. :)
  20. RebeLKilleR

❌İndirim Bitti! Acer Nitro V 15 -> RTX 4060 - i7 13620H - 16 GB 1024 GB -> 19797TL (Teknosa)

Arkadaşlar. Bilgisayar konusunda ne kadar profesyonel olursanız olun alışveriş bambaşka bir dünya maalesef. Ekran kartı ve işlemciye bakarak tabii ki cihaz alınmaz ama burada en az 15.000 TL kârla bir ürün satın alındığı görülüyor. En basit tanımla...
Geri