Arama sonuçları: *

1. C

🔥İndirim 1.2KG Cheddar Soslu Kaju 🔥600₺

migrostan arada alıp tükettiğim ürün bunu denedim normalde tuzlu yememe rağmen bana aşırı tuzlu geldi ve zoraki yedim karamelize soğanlısını tavsiye ederim
  2. C

BUZDOLABI AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİSİ

tekli olanı direkt prize takıp sonra da üçlüyü takarsak ve örneğin 2000w ısıtıcı ve 1000w kasada problem yaratır mı ?
  3. C

Tt altyapısında türknet kullanmak

vallahi bilmiyorum tesadüfi bir şey olmuş olabilir issler arasındaki fark yönlendirmelerde diğer issler ek olarak kendi sunucuları+ tt sunucuları üzerinden yurtdışına paket çıkardığı için tt de 15 ms başka issde 20 ms şeklinde türknet de dahil buna kendim de türknet kullanıyorum sen geçiş...
  4. C

❌İndirim Bitti! Silinsin

o paraya yurt dışı snapdragon elite işlemcili poco f8 pro dahi alınabilir ama oneplus konforu verir mi bilinmez yazılım çok önemli ve xiaomi bu konuda geride
  5. C

Tt altyapısında türknet kullanmak

işin gerçeği zaten altyapı ttnet olduğu için isslerdeki fark routinglerde ve bunda da en iyisi yine türk telekom olumlu olarak bir şeyin değişme ihtimalini ben göremiyorum
  6. C

❌İndirim Bitti! Silinsin

vay be oneplus androidlerin bir zamanlar en iyisiydi şimdi durum ne bilmiyorum telefon fiyat performans olarak eh yani çok da iyi değil direkt olarak bundan bayağı iyi olan ve ucuz olan poco x7 pro felan var eminim daha fazla da telefon vardır oneplus hiçbir zaman fiyat performans telefonu...
  7. C

Android Redmi 13 pro plus hala Hyper OS 1 kullanıyor Hyper OS 3 nasıl indiririm

mifirm sitesinden aratarak cihaz ile ilgili çıkan offical romları görebilirsiniz fastboot olarak atabilirsiniz. cihazın eşsiz adı "zircon" arama yaparken işlerinizi kolaylaştırır
  8. C

Anakart işlemciye uyum sağlar mı

rahatlıkla kullanırsın
  9. C

Çözüldü✓ X-Lite11 (Kırpılmış Windows 11) Ekran Kaydedici Yok

vallahi cs de direkt olarak %5 gibi bir fps artışı var izlemelerine rağmen bunları sağlayabiliyorlarsa helal olsun :D
  10. C

Steam pazar açılmıyor - Türknet (Başka şehirde gözüken ip adres)

sorun bir hafta önce türk telekomda felan da varmış şuanlık sadece türknette görünüyor ve arada gidip geliyormuş yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi beklemek dışında tek çözüm farklı farklı ipler almak olabilir modem resetleyip resetleyip deneyebilirsiniz
  11. C

bende de aynı problem var hem burada hem başka bir forumda sadece türknetlilerde bu problem görülmüş başka bir forumda bir kullanıcı 1 hafta önce talep oluşturmuş ve çözülmeye çalışıldığı söylenmiş
  12. C

ben adanadayım daha önce farklı illerde çıkıyordu ip adresim şuanda diyarbakırda çıkıyor statik ip almış olsam adanada çıkardı büyük ihtimalle
  13. C

ip adresinin nerede gözüktüğünün bir önemi yok ip havuzundan rastgele ipler sağlanıyor sana modemine reset atarak yeni ip alabilirsin, başka forumda gördüm bu durumdan şikayetçi olan çok kişi var ve hepside türknetli türkneti sıkıştırıyorlardır düzeltirler diye düşünüyorum
  14. C

problemin goodbyedpi kaynaklı olduğu belirtilmiş konuda goodbyedpi kullanmayıp pazara erişemeyen var mı ?
  15. C

ben de türknetliyim ve girilmiyor bende de
  16. C

Çözüldü✓ X-Lite11 (Kırpılmış Windows 11) Ekran Kaydedici Yok

kendim 2020 den beri atlas os kullanıyorum bugüne kadar herhangi bir problem yaşamadım ve kesinlikle rekabetçi oyun oynayanlar için tavsiye ediyorum açık kaynak kodlu olması şartı ile çünkü input lag ve %1 lerde fark yaratıyor 1771252487 böyle işlere girmek istemeyenler için chris titus tech...
  17. C

I5 14400F + RTX 5070 sistem 57.998,60 TL

rekabetçi oyun oynayan adam maks 25 inchte kalacağı için tabii ki 1080p oynar 240 hz ve üzeri monitoru olan adamlar bu ayarda ve çok daha güçlü işlemci ile sistem toplayabilir 1771189879 ayrıca 2k lowda bile bottleneck bu sistem
  18. C

I5 14400F + RTX 5070 sistem 57.998,60 TL

yürüyen bottleneck sistem 2k oynamayacaklar almasın
  19. C

I5 14400f çok ısınıyor

cpu 70 derece görünüyor gayet yeterli %lik olarak kullanımları da görsek daha iyi olur ama bu oyun içindeki ekran görüntüsünde de bir problem yok oyun içerisinde 70 derece gayet iyidir 200 fps oynadığın bir oyunda daha da serinletmek için iyi bir termal macun yeterlidir 90 dereceye kadar...
  20. C

I5 14400f çok ısınıyor

cpu clock,usage temp cpu voltage, gpu usage ve temp cpu fan temp ve usageları bir de frametime ve fps yeterli olur
Geri