Arama sonuçları: *

1. H

6900XT ALACAĞIM AMA HANGİ VERSİYON?

Sapphire aldım arkadaşlar. Teşekkürler.
  2. H

Neden kanka
  3. H

Merhaba arkadaşlar, RX 6900xt alacağım ama hangi versiyonunu alacağım emin değilim yardımcı olur musunuz? SAPPHIRE NITRO PLUS SE ASROCK PHANTOM XFX SPEEDSTER
  4. H

TOPLAMA BİLGİSAYARIM HAKKINDA YORUMLARINIZ

Yani bütün beklentileri karşılıyor bu bütçe için bence alınabilir bir anakart 1762866070 Segotep markasını Abdullah abi övdüğü için güvenip aldım o yüzden sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum alan arkadaş da yorum da powerın bu kadar iyi çıktığını düşünmemiştim demiş. Soğutucu ise çok elzem değil...
  5. H

Arkadaşlar güncel bilgili arkadaşlar cevap verirse Sevinirim kimse cevap vermiyor :(
  6. H

Merhaba dostlarım, Gelen hazır sistemlere baktığımda parçalar beni tatmin etmediğinden kendim bir bilgisayar topladım ve siparişleri verdim. Ayrıntıları aşağıda görebilirsiniz. Sizce nasıl? Ryzen 5 7500f MSI PRO A620M-E AM5 DDR5 6000MHZ Dark Freezer X125 Fixed Rgb Fanlı Kule Tipi Soğutucu...
  7. H

ATTACK SHARK X3 SUPERLIGHT

Merhaba arkadaşlar, Bütçem 2000 tl aşağıdaki mouse alınır mı? Başka önerileriniz varsa açığım. https://www.amazon.com.tr/dp/B0CCRNG4BD?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
  8. H

Yardım İkisi Arasındaki Fark Nedir ? (Stell Series Rival 3)

bütçem 2000 tl bana mouse önerir misiniz? attack shark x3 superlight nasıldır?
  9. H

6900xt Furmark testi

Arkadaşlar, güncelleme geçiyorum. Arkadaşla 9 bine anlaştık. 9 bine bakımları yapıldı termal macun yenilendi diyor. İçi açılmış. Sizce riske girilirmi?
  10. H

6900xt Furmark testi

Merhaba Dostlar, İkinci el bir sistem toplayacağım. Ekran kartı olarak 6900xt düşünüyorum. Bir arkadaşla konuştuk, furmark testi gördüğünüz gibi. Bu kart 10 bin TL'ye alınır mı? Ayriyeten işlemci de 7500f kullanacağım anakart tavsiyeniz var mıdır?
  11. H

ARKADAŞLAR TOPLAMA İÇİN YARDIM

Arkadaşlar aşağıdaki sistem sizce nasıl? AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz MSI PRO A620M-B AMD A620 AM5 DDR5 6800MHz SAPPHIRE Radeon RX 6800 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı GOODRAM 16GB (1x16GB) IRDM DDR5 6000MHz KIOXIA Exceria PLUS G3 1TB NVMe Gen4 M.2 SSD R:5000MB/s UZAY MONTAJ
Geri