Arama sonuçları: *

1. O

Yardım Kasa fanları RGB kapatamıyorum

Merhabala, kasanın rgbsini kapatamıyorum. Kasaya nasıl müdahalede bulunabilirim. Fanlardaki bu şeffaf kabloları kesmek işe yarar mı ;) 1693657580
  2. O

Öneri 20 bin tl'ye kadar f/p laptop önerisi

Dostlar 20k'ya kadar sıfır laptop arıyoruz. Genel olarak ofiste kullanılacak ama oyun da açsın istiyoruz. Bu skalada önerebileceğiniz laptop var mı?
  3. O

Yardım KASA FAN AYDINLATMALARI NASIL KAPATILIR

Merhabalar, yeni almış olduğum da-c4 sistemim elime ulaştı. Kasa olarak: Everest FLAT MESH Rainbow Fanlı ATX Oyuncu Kasası Kasa üzerinde aydınlatma düğmesi bulunmamakta. Ben bu aydınlatmaları manuel olarak kapatabilir miyim?
  4. O

Boot Device Hatası

Hocam normalde Hocam biosu açamıyorum. F1 F10 del her tuşu denedim
  5. O

Boot Device Hatası

Donanım arşivi C4 sistemim geldi. Pcyi açtığımda bu ekran geliyor. BIOS'a giremiyorum ne yapmalıyım yardım lütfen
  6. O

Yardım Rust alınır mı? Steam

hayatsızsan ve senin gibi birkaç arkadaşın varsa alınır :)
  7. O

Yardım SIFIR KUTULU XL2411K MONİTÖR ALINIR MI? 2800TL

k modeli hocam. yeni seriden.
  8. O

hocam dyac full'e alınca fps oyunlarında bayağı bir etkisi oluyor mu? ips ekran kadar olmasa da diğer tn ekranlara nazaran kaliteli bir paneli var mı
  9. O

3500tl ilandaydı. 3000tl konuşmuştuk. aynı ilde ama uzak. garanti olsun diye elden teslim alacağım. yol parasını da düşelim dedim. ölü piksel vs durum yok.
  10. O

MERHABA dostlar. Genelde fps oyunları oynamaktayım. hiç kullanılmamış kapalı kutu bu monitör alınır mı? dyac teknolojisi için almayı düşünüyorum. alacağım fiyat 2800tl
  11. O

Öneri F/P Mekanik Klavye Tavsiyesi Arıyorum

farketmez hocam. tkl de olur 60 da
  12. O

Öneri F/P Mekanik Klavye Tavsiyesi Arıyorum

Merhaba hayırlı bayramlar dostlar. 1000tl'ye kadar mekanik klavye arıyorum. Sıfır veya ikinci el farketmeksizin tavsiye ettiğiniz model nedir?
  13. O

Ana Konu 🖥️DA YENİ SİSTEM YAYINDA 9999'TL🖥️

6650li sistem ho diyelim. Kasımdaki sistemi alıp geçen ay satmıştım maddi sıkışıklıktan. Dün elime güzel para geçmişti. Bilgisayar almak aklımda yoktu ama videoyu görünce 15dk önce yayınlandığını gördüm. Bitmiştir dedim ama kaptık :)
  14. O

Yardım DİZİ FİLM İZLEMELİK IPS EKRAN LAPTOP ÖNERİSİ LÜTFEN

teknoloji cahili biri olarak dizi film izlemelik. google ve youtube'da takılmalık bir laptop arıyorum. sıfır ve ikinci el olarak uygun fiyata marka model ne alabilirim?
  15. O

Yardım 10bin tl'ye kadar akıllı televizyon önerisi

Dostlar televizyon arayışındayım. paneli kaliteli ve kasma donma yapmayacak 10bin'e kadar tv önerisi arıyorum.
  16. O

İphone SE 2020 Ne Kadar Eder?

Saymayı düşünüyorsanız aklınızdaki fiyat nedir?
  17. O

Yardım 5000 TL BÜTÇE İLE SIFIR TELEFON ÖNERİSİ

Arkadaşlar 5000 tl ile sıfır telefon arıyorum. Fiyat performans olarak şuan redmi 10 2022 4600tlye düşmüş. nays ile 250 tl iade alıyorum. 4350ye gelmiş oluyor. sizce alternatifi var mı?
  18. O

MESUT CEVIK-MC5 Sistemini Aldım Hayırlı Olsun Geçmiş Olsun?

son tarih ocak 2023 diye hatırlıyorum. yanlışsa kusura bakmayın.
  19. O

itopya i5, i7, i9 ile h600/h700 serilerini birlikte alırsan oyun kodu veriyor intel. itopyaya başvurunca kendi kodu veriyor, gamingene sor derim.
  20. O

fiyat skalasını bilmiyorm hocam alınmış alınmıştır ho bence. bu arada işlemci ve anakartınızdan dolayı call of duty mw2 oyun kodunuzu talep edin. oyun 1100tl, 700 lira civarı satarsınız.
Geri