Arama sonuçları: *

1. L

❌İndirim Bitti! Lenovo LOQ Intel Core i5 12450HX 24GB 512GB SSD RTX4050

Fc 25 hiç oynamadım. İşlemci wattını 55 e sabitleyip deneyebilirsiniz. İşlemci watt düşürme diye youtube yazınca çıkıyor belki ondan kaynaklıdır çünkü hx işlemci saçmalayabiliyor bazen. Bide bildiğim kadarıyla fc 25 sıkıntılı optimizasyon konusunda.
  2. L

❌İndirim Bitti! Lenovo LOQ Intel Core i5 12450HX 24GB 512GB SSD RTX4050

Ben kullanıyorum sözde black friday indirimi vardı 32 bin 250 tl ye almıştım :D satıcılara gerçekten güven olmuyor. Battery drain var ama öyle sıfıra inmiyor, bide boştayken çıt diye ses geliyor dan fan açılıyor 3 4 saniye sonra kapanıyor açılıyor 3 4 saniye sonra kapanıyor bende sessiz moda...
  3. L

Yardım Rtx 4060 ti mı rx 7700 xt mi

Bütçe var ise nvidia özellikle yazılım konusunda iyi olur ama 7700 net daha iyi. Amd hızını aldı özellikle işlemcide intel patlayınca baya öne çıktı umarım ileride yazılımlarıda nvidiaya yaklaşır, bütçeni zorlayacaksa hiç bulaşma 7700 al geç.
  4. L

🔥İndirim Amazon.com Lenovo Ideapad Gaming 3 23.999₺

Hocam pek dikkat etmedim ama rahatsız etmiyordu normal tv hoparlörü gibiydi(ses seviyesinden bahsetmiyorum) cızırtı falan yoktu temiz ses veriyordu. Onun harici pek denemedim. Evlendiğim için taşındım şuan aktif olarak kardeşim kullanıyor herhangi bir sorunla karşılaşmamış. Film dizi için her...
  5. L

🔥İndirim Amazon.com Lenovo Ideapad Gaming 3 23.999₺

Aynısının 1 tb 16 gb ramlisini temmuzda aynı fiyata kardeşime almıştım. Gayet güzel cihaz, ful ayarlar da far cry 5 oynuyordum sonra bitirdim 6 ya başladım kasma donma vs yok rahatsız edici fan sesi ve ısınma yoktu. Gerçekten temiz güzel bir cihaz, lenovo bence bu işi yapıyor. Bu fiyatta veya...
  6. L

🔥İndirim HP Victus Gaming 15 Intel Core i5 12500H 16GB 512GB SSD RTX4060 31.998 TL

Bende alacaktım yorumlardan sonra vazgeçtim. Normal bir kullanıcı için iyi olabilir ama oyun için uzun zamanlı kullanımda üzebilir diye düşünüyorum. Yoksa fiyat (bence) on numara.
  7. L

Hp victus laptop alınır mı?

Ne farkı var ki diğerleriyle benzer özellikte gibi?
  8. L

13 ve 14. Nesil İntel sıkıntılı diye biliyorum o yüzden pek bulaşmak istemiyorum. İndirim geliyor (black friday) o zaman 36 37 lere düşerse alabilirim.
  9. L

Buda iyiymiş de diğeri neden o kadar ucuz anlamadım
  10. L

Kimse bilmiyor mu ya :(
  11. L

Selam dostlar, https://app.hb.biz/dknkouLzrcUS bu laptopu sipariş edeceğim ama 4060'lı ona rağmen fiyatı 32 bin TL seviyelerinde çok ucuz geldi ki satıcı Hepsiburada. Acaba kasası mı kötü yoksa işlemci mi karar veremedim, normalde cuma gününü bekliyordum da şu an sipariş edesim geldi ekstra 1 TB...
  12. L

Kulaklığım dış sesleri alıyor

Selam arkadaşlar, bilgisayarıma dün Bluetooth adaptörü aldım ve Sony wh CH510 kulaklığımı sorunsuz bağladım fakat mikrofon kullanan oyunlara girdiğim zaman dış sesleri almaya başlıyor örneğin fare tıklaması ben konuşunca kendi sesimi duyuyorum yani mikrofon otomatik açılıyor ve kapatamıyorum...
Top Bottom