Arama sonuçları: *

1. Sgdeep43

Game Garaj Elite S11 Amd Ryzen 7 7800X3D 32GB RAM 1TB SSD RTX5070Ti alınır mı

Çok emin olmayarak Elite S21 daha iyi olabilir hocam; https://www.hepsiburada.com/game-garaj-elite-s21-amd-ryzen-7-7800x3d-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070ti-360mm-sivi-sogutma-freedos-oyuncu-oem-paket-p-HBCV0000B5HIXU?magaza=GarajOnline İşlemci: AMD Ryzen 7 7800X3DAnakart: MSI PRO B650M-EBellek: 2...
  2. Sgdeep43

Arkadaşlar hof 5080 alınır mı?

Selamlar bende white bir sistem diziyorum 5080 alacağım aklımda https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-msi-rtx-5080-16g-gaming-trio-oc-white-g5080-16gtcw-256-bit-gddr7-16-gb-fiyati,903187301.html bu vardı. Almışken üst düzey bir şey almak istiyorum performans olarak önerisi olan var mı bu...
  3. Sgdeep43

Çözüldü✓ Pc/sistem topladım ve bazı sorularım var

Hocam selamlar konudan bağımsız olacak belki ama ekran kartını desteklediğin bir kısım var mı? Kasada parçası çıkıyor sanırım ama tam göremedim eğer desteklediysen fotoğrafını atabilir misin?
  4. Sgdeep43

İleriye yönelik(5080 Super) tavsiye sistem için yardımınıza ihtiyacım var

Aldığın ve beklediğin parçalar konusunda iletişimde kalalım hocam o zaman :)
  5. Sgdeep43

Sen ne düşünüyorsun hocam değer mi :)
  6. Sgdeep43

Ufak bir hesapla ekran kartsız 7 parça donanım 83kya geliyor :)
  7. Sgdeep43

@Asulgard hocam listeyi tamamladım sayılır sadece ram kaldı attığın markalar ve değerlere göre bir şey çıkardım ama white bazında senin de önerdiklerinin linklerini paylaşabilirsen direkt ekleyeyim kalite sıralamasına göre.
  8. Sgdeep43

gen 4 olarak var geçiyor o zaman, bu attığım 5 olarak geçiyor. bu gen muhabbeti ssd için ne kadar önemli bir de buradan bakmak gerekir belki de
  9. Sgdeep43

@Asulgard hocam peki verdiğin ssd tavsiyelerini ekledim doğru mu bu bilemiyorum ama link şu şekilde; https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-samsung-990-evo-plus-mz-v9s2t0bw-pci-express-2-tb-m-2-fiyati,836325138.html Dram bunda yok sanırım @RevuL hocamın verdiği için sen dramli demiştin tam...
  10. Sgdeep43

Hocam güzel duruyor alternatif PZ olarak çokta bir şey yok anladığım kadarıyla başka bir fp varsa yine değerlendirilebilir tabi. Hocam PSU için baktığımda verdiğin iki seçenekte 2 kat fiyat oynuyor sanırım değil mi? Harici olarak biraz önce arkadaşın bahsettiği sleeved kablolar psudan...
  11. Sgdeep43

Öyle gözüküyor taksit seçeneği oldukça şimdilik problem yok sanırım
  12. Sgdeep43

Kısa vadade işlemci ssd ve ram çekmek lazım diye düşünüyorum daha da yükselmeden 1762461039 Kasa için akvaryum düşünüyorum orada psunun rengini belli eden etmeyen kasalar var sanırım ama ikisi içinde psu var kasa önerisi alabilirim
  13. Sgdeep43

Teşekkürler hocam Hocam senin önerilerine de açığım :) 1762459520 Ayrıca ben sanallaştırma da yapıyorum wmvare vs bunların desteği olur mu acaba?
  14. Sgdeep43

Evet güzel gözüküyor hocam lakin bu wifi konusu da beni bir hayli düşündüren şeylerden şuan wifi 6 kullanıyorum tt klasik modeminde sırf iyi çekebileyim diye msi ethernet kartı aldım harici sonra problemler çıktı vs derken tekrar lan'a döndüm ama bu şekilde kalmayabilir bu yüzden yine bu...
  15. Sgdeep43

Selamlar @RevuL hocam çok sevinirim. Yani oled samsung monitörüm vs var sadece kasa özelinde anakart soğutucu ramler bir de 1 yada 2tb m2 ssd harici olarak kablolama kısmı var. Ram özelinde min 32 zaten ama fiyata göre 64 yapılabilir tabii ki. Genel hazır sistemlerden 5080 fiyatını düşünce 40-60k...
  16. Sgdeep43

Arkadaşlar selamlar, Uzun zamandır sağlam bir bilgisayar dizmek istiyordum. En son DA-V6 almıştım, artık kenara ayırma zamanı geldi. 5080 super henüz piyasa girmemişken ve black friday indirimlerini kaçırmamak adına taksitli güzel bir WHITE sistem dizmek istiyorum ama parçalar hakkında bir...
Geri