Arama sonuçları: *

1. FETTAHD

3bintl bütçeye kulak üstü oyuncu kulaklık tavsiyesi

3 bin bütçem var. Oyunlarda ses kasmak için kulak üstü kulaklık arıyorum. Kablolu olması daha iyi. Teşekkürler.
  2. FETTAHD

Öneri Cüzdan önerebilir misiniz?

Öyle cüzdanlar kalitesiz oluyor benim bildiğim. Ve o tarz cüzdanlar dan hoşlanmıyorum ben. Almışken bütçeyi arttır kullan. Bu 1 yıl götürmez bence .
  3. FETTAHD

Öneri Cüzdan önerebilir misiniz?

https://www.hepsiburada.com/nike-sportive-basic-wallet-unisex-czdan-nia08068ns-p-SPORTNA08068NS?magaza=FIRLATSEPETE&isFashion=true&url_src=and-product-detail Bütçeyi biraz aşıyor ama 2 senedir kullanıyorum. Hala bir deforme yok. Efsane bir şey. Tavsiye ederim.
  4. FETTAHD

❌İndirim Bitti! Glorious Model O- Wireless - 999₺

Almaya değer mi? Bazı arkadaşlar plastiği kalitesiz falan diyor. Ve evde 3 tane mouse var 2 wireless bir kablolu olmak üzere. İhtiyacım yok açıkçası. Almalımiyim?
  5. FETTAHD

ASUS TUF Gaming A15 FPS sorunu

Aynen
  6. FETTAHD

Bu arada Asus almışken şöyle bir avantajı var. Aldıktan birkaç ay sonra falan cihaz ısınıyor diye servise yolla. Termal macun bakım vs. Beleşe geliyor. Normalde 400tl falandı galiba. Bunuda unutma 1686758325 Rahat ol
  7. FETTAHD

Sen bi rami arttır. Zaten başka yollarla ilgilenmene gerek kalmaz. İşlemcin iyi kartın iyi. Ramide yukseltcen oda iyi. Senin için FPS arttırmalik bir şey yok
  8. FETTAHD

Armoury crateden turboya alcan. Birde ana ekrandan sağ tık yapıp Nvidia denetim masasına gir. Orda ekran kartını otomatik seç yazar. Onu yüksek performanslı Nvidia kartı yap. Oyunlarda ekran kartını kullanir.
  9. FETTAHD

Rami tak yeter otomatik algılar. Ssd de kendin ayarlaman gerek aklında bulunsun. İçin rahat olsun yani . Çünkü bende böyle telaş yapmıştım. Anlıyorum
  10. FETTAHD

Yok FPSin az olması ram den dolayı değil. Yani tabii ki oda etken ama asıl neden tek kanal çalışması. Bir ram daha takınca çift kanal olacak. 8 bile taksan en az yüzde 50 artacak. 16 yap sen şuan bütçe yoksa. Pek sıkıntı yapmaz. Ama FPS artışı baya olacak yani endişen olmasın. 4 kez Asus aldım...
  11. FETTAHD

Aynen öyle daha iyi olacaktır. Ama normalde sıkıntı olmuyor
  12. FETTAHD

Yok başka bir kriter yok. Bu kadar. Hiç bir problem yaratmaz. Windows 10 indir gitsin. Ama dediğin şey bu modelde kronik bir şey olabilir. Onu bilemem. Normalde sıkıntı olmuyor Windows 10
  13. FETTAHD

24gb ram sıkıntı yapmaz. Sadece ram mhz ine dikkat et. Bu kadar. Birde CPU z indirip memory ye basıp Cl değerine bakarak alabilirsin. Cl değeride uyarsa sıkıntı yok. Ki normalde uyuyor zaten güncel ramler. Rica ederim 1686756737 Windows 10a geçince sifirlanacak cihaz. Ama 10dan 11e gecseysin...
  14. FETTAHD

10 kurabilirsin. Lisans dediğin Windows lisansıdir . 11le zorunlu diilsin. Chromedan Windowsun sitesine gir indir ordan
  15. FETTAHD

Bu arada laptopta Windows 11 hiç iyi olmuyor. Zaten laptop parçaları normalden düşük performanslı oluyor. Windows 11 kurulu iken ayarlarda dolaşırken bile takılıyor. Laptopta Windows 10 kurun
  16. FETTAHD

Hocam çok ciddi bir artış olacak. Merak etme. Tak ramleri tekrar dönüş sağlarsın burdan bir sıkıntı olursa.
  17. FETTAHD

3 4 kere yaşadım bunun aynısını. Ekran kartı ağırlıklı oyunlarda sıkıntı yok ama valorant lol pubg steam gibi oyunlarda FPS baya düşüktü. Tek ram ile çalışınca düşük FPS veriyor . 8 yada 16gb ram tak. En az bu oyunlarda yüzde 50 artış olacak. tavsiyem 16gb takman olacaktır. Toplam 24 olur. 8 + 8...
  18. FETTAHD

Hangi̇ Renk Mekani̇k Swi̇tch Alinmali? Farklari Nedi̇r?

Hocam foto fln varmı? Kaç adet? Ve kaç para
  19. FETTAHD

AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! TRY 117.79 43%OFF | Outemu anahtarı mekanik klavye anahtarı 3Pin Clicky lineer dokunsal sessiz anahtarları RGB LED SMD oyun MX anahtarı ile uyumlu https://a.aliexpress.com/_ExHuB7f Hocam bu daha uygun. Hemde 70 adet
  20. FETTAHD

Foto at hocam. Satiyonmu? Ve uyumlu mu? klavyenin bütün tuşlarına
Geri