Arama sonuçları: *

1. V

🔴 AMD Software: Adrenalin Edition 24.1.1 ( WHQL ) Sürücüsü Yayınlandı 🔴

Tüm sürücülere gelmiş herhalde eski ekran kartlarına da gelmiş.
  2. V

Windows masaüstü fotoğraflarınızı atın (2023)

Hocam duvar kağıdı linkini atar mısınız güzel duruyor baya 1700416665 Wallpaper Engine mi hocam değilse link atabilir misiniz
  3. V

Windows 11 Geliştirici (Dev) Kanalında Dosya Gezgini'nin Yeni hali Yayınlandı!

Hocam fotoğraflar bana ait değil videodan altıntı.
  4. V

Windows 11 Geliştirici (Dev) Kanalında Dosya Gezgini'nin Yeni hali Yayınlandı!

Windows 11 Geliştirici Kanalında (Build 23466) Dosya Gezgini'nin Yeni hali yayınlandı ve çok hoş gözüküyor özellikle Arama kısmına tıklayınca Windows rengine bürünmesi çok hoş olmuş (Ayarlar kısmında ki arama gibi) ayrıca Detaylar panelininde yenilenmesi çok güzel olmuş. Fotoğraflar Bu Videodan...
  5. V

Windows 11 Moment 3 Güncellemesi Yayınlandı (KB5026446)

Resmi olarak 28 inde gelir diye düşünüyorum Önizleme sürümlerine gelen özellikler minimum kontrol edilmiş test edilmiş güncellemeler oluyor yani bir sorun olacağını düşünmüyorum bende olmadı yani çünkü önceki sürümlerde test edilip onaylanmış sürümler oluyor o yüzden Windows Update de bu seçenek...
  6. V

Windows Update bölümünde "En son güncelleştirmeleri kullanıma hazır olur olmaz alın" seçeneğini aktif edip güncelleştirmeleri denetlerseniz güncelleme gelecektir. 1684959444 Biraz küçülmüş ve akıcı hale gelmiş fotoğrafta da gördüğünüz gibi yani fark var
  7. V

Moment 3 olarakta geçen 22H2'nin son güncellemesi geldi. Bu güncelleme ile gelen yenilikler: Print screen tuşuna bastığınızda Ekran Alıntısı Aracı ile SS alma özelliği eklendi isterseniz kapatılabiliyor. (Güncelleme sonrası açık şekilde geliyor ben kapattım) Görev Çubuğunda ki Saatin yanında...
  8. V

RDR2 crack kaç gbtir?

Hocam diskinizde az miktarda yer kalacağı için sisteminiz yavaşlayabilir önerim HDD almanız.
  9. V

Görev Çubuğu Saydamlaştırma (WIN11)

Evet hocam Vivetool ile çalışıyor ama sanki eski sürüm Windows muş gibi çalışıyor Gizli simgeler bölümü eski sürüme dönüyor Tekrardan cmd ile devre dışı bıraktım ve kaldırdım Maalesef sıkıntılı.
  10. V

RYZEN 3 2200U Windows 11 destekliyor mu ?

Windows 11 için destekleyip desteklemediğini öğrenmek için Windows tarafından yayınlanan uygulama vardı bakmanı öneririm onun dışında benim işlemci Ryzen 3 2200g ve uygulamadan ve sitelerden baktığımda desteklemiyor yazıyordu ama şuan Windows 11 kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım...
  11. V

Windows Update sürekli aynı güncellemeyi yapıyor

Boşa güncelleme yapıyor bazen olmuyor bazen oluyor bende de takma
  12. V

Windows 10 ve Windows 11

Allah allah görev çubuğuna ekleme sorunsuz bende ve evet Windows 11 de ses ikonunun üzerine gelince tekerleği oynatınca düşürüyor bende Tıklayıp açılan menüden ses menüsüne gelip tekerleği oynatınca da azalıp yükseliyor ses görev çubuğu sağ tık olayıda sorunsuz bende bazı sistemlerde hala sorun...
  13. V

Windows 10 ve Windows 11

Olabilir ama hep aynı programları yüklüyorum ama zamanla ram kullanımı artabilir zaten fazla bir fark yok bana göre ramin yüksekse pekte etkileyeceğini sanmam 1680262485 Nasıl memnunmusunuz hala
  14. V

Windows 11 Masaüstü Bazı Yerlere Tıklamıyor

Hayır, olmuyor ekran kartı sürümünle alakalı olabilir ayrıca dün yeni bir güncelleme geldi belki düzelmiştir. 😊
  15. V

Windows 10 ve Windows 11

Sistemden sisteme değişiyor hocam Hizmet ayarları vs yapılmadı onları da yapsam daha da düşer ama gereksiz gayet hızlı sistem Bios süresi 7.6 sn ve Logo geldiği gibi gidiyor Hoş geldiniz ekranı ve açılıyor (Benim bilgisayar Apu sistem) 1678829260 Evet sistemsel farklılıklar olabiliyor 10 da bir...
  16. V

Windows 10 ve Windows 11

Evet bencede şuanda öyle
  17. V

Windows 10 ve Windows 11

Ram kullanımları bu şekilde 1. fotoğrafta Wallpaper Engine ve Telegram açık 2. Görselde Sadece Telegram açık Hiçbir program açık olmadığında %15 seviyesinde ram kullanımı (Windows 10 da 18 20 de takılıyordu boştayken)
  18. V

Windows 10 ve Windows 11

Benim işlemci desteklemiyor R3 2200g 16 gb Dual channel ram kullanıyorum ve dediğim gibi ilk zamanlar sıkıntılıydı şuan sorunsuz Arayüz görüntüsü çok hoş olmuş arama çubuğu özellikle çok hoş olmuş Akıcılıkta güzel Fps ler düzgün karar sizin hocam ama formatsız geçmeniz hantal hissetmenize neden...
  19. V

Windows 10 ve Windows 11

Windows 11 deneyimim şuanla sınırlı değil önceki deneyimlerimde var Betasında da vardım betası pek stabil değildi ama fps olarak düşüş vs yaşamamıştım ama sistem stabil değildi arada kasmalar giriyordu Eylül Ayında tekrar geçmiştim ve Stabilite biraz düzelmişti ama fps olarak bir kayıp yaşamadım...
Geri