Arama sonuçları: *

1. I

laptop şarj sorunu olmuyor

Beyler benim laptop ta thunderbolt type-c giriş var. Normalde şarj olması lazım 100w kadar destekliyor ama ben 20w bi adaptörle denediğimde olmuyor. Laptop bu şarj aletini desteklemiyor diğe bildirim çıkıyor. Bu konuda bilgisi olan varmı?
  2. I

Lenovo Loq RTX 4060 İndirimde Alınır Mı ?

ben daha bir şey almadım asus tuf a15 duşunuyorum aynı özellikli. hatta ala bilirsem asus tuf a16 alıcam ama türkiyede yok...
  3. I

Yurtdışından laptop almak istiyorum

Yurtdışından laptop alırsam kargo ücretinden başka ne kadar masraf çıkar tahminen bilen varsa yazarsa sevinirim.
  4. I

Lenovo Loq RTX 4060 İndirimde Alınır Mı ?

lenovo loq bu fiyat için çok iyi bi laptop . bende laptop bakıyorum sadece monitörünün görünüşü hoşuma gitmiyor yoksa bende bundan alıcaktım
  5. I

Asus TUF A16 almak istiyorum

Beyler ben Asus TUF A16 laptop almak istiyorum ama Türkiyede hiçbir yerde bulamıyorum nerden ala bilirim bilen varmı ? 1710669883 Yada başka laptop öneriniz varmı ?
  6. I

counter strike 2 konsol sorunu

cs 2 de konsola kodları yazıyorum unknown command diyo mesela cl_updaterate 128 cl_interp_ratio 1 calışmıyor
  7. I

ekran kartı ısı degeri

yok onla alakalı olcagını sanmıyorum cunku benım oturdugum yerde oyle cok bi sıcaklık artışı olmadı. olsa bile ekran kartının sıcaklıgınında aniden 15 derece atlamaz
  8. I

ekran kartı ısı degeri

evet
  9. I

ekran kartı ısı degeri

merhaba. benim ekran kartım zotac 2060 1-2 aydır kullanıyorum. sımdıye kadar oyunlarda 60 derecenin üstüne çıkmıyodu. 1 haftadır aynı oyunlarda 75 derece oluyor. neden bilmiyorum. bi fikri olan varmı ?
  10. I

glorıous model o bozuk scroll

merhaba bende glorious model o mouse var ama gecen gun scroll u bozuldu sadece scrollu alabilecegım bır yer varmı bılen varsa yazarsa sevınırım
  11. I

Samsun ve yakinlarinda DA-V6 sistemini saticak olan varsa bana ulasa bilirmi ?

Samsun ve yakinlarinda DA-V6 sistemi i
Geri