Arama sonuçları: *

1. T

PlayStation 5 slim vs Fat kasa ps5

10 gün önce Slim CD'li Avrupa cihazı aldım. Isınma yada ses sorunu yok.
  2. T

3050'li alınır mı İTOPYA

Blender GPU destekli cycle render kullanılıyor. Cycle render'da nvidia destekli bir motor. Diğer yazılımların kullandığı Redshift, Octane gibi GPU destekli render motorlarının hepsi nvidia ile çalışır. Adobe yazılımları kullanıyorsanız eğer Nvidia dışında Başka bir seçeneği düşünmeyin bile. Amd...
  3. T

İkinci el RTX 3050 alınır mı

1080p de çok iyi performans verir. 4000tl'ye az kullanılmış iyi bir kart bulabilirseniz iyi bir çözüm. Bende AMD'den kaçıp rtx 3050'ye geçmiştim.
  4. T

render yapabilmek için işlemci - anakart - ekran kartı tavsiyesi

Render'dan kastınız nedir? 3D mi yoksa Video montaj programları ile Render almak mı?
  5. T

Magic Bullet Suite nedir?

Hayır
  6. T

Magic Bullet Suite nedir?

Adobe premier, After Effects ve Cinema 4d için kullanılan plug-in. Eğer cinema 4d yüklediyseniz otomatik olarak yüklenir. Adobe içinde otomatik yükleme yoktur. Dışarıdan Red Giant plug-in yüklediyseniz içinde gelmiştir.
  7. T

M2 ssd tavsiye 1tb arkadaşlar

WD_Black SN770 1TB NVMe dahili Gaming-SSD; PCIe Gen4 Teknolojisi, 5.150 MB/saniyeye kadar. Okuma hızı, M.2 https://www.amazon.com.tr/dp/B09QV692XY?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_4TT0GMGF76QP6DNGGMMT
  8. T

Core i5-12400F İşlemci İçin Anakart Tavsiyesi

Asus prime h670-plus d4 Anakartı aynı işlemci ile kullanıyorum. 3 tane M2 slotu artı 4.0 destekli olması sebebiyle seçmiştim bende. Çok güzel bir Anakart.
  9. T

Öneri Hangi 32GB Rami Almalıyım Corsair

1 Ay önce almıştım bunu kullanıyorum gayet güzel...
  10. T

Yeni sistem HO mu GO mu

Gayet iyi fiyatı, işlemciniz de pcı 4.0 destekli güzel bir işlemci. Güle güle kullanın.
  11. T

🔥🔥Marvel's Spider-Man Miles Morales Kırıldı!!

Teşekkürler
  12. T

🔥🔥Marvel's Spider-Man Miles Morales Kırıldı!!

Bende indirdim altyazı seçeneklerinde Türkçe yoktu.
  13. T

Video editi, render ve oyun için toplama pc öneriniz var mı ? Bütçe 20-25k

Anakart https://www.hepsiburada.com/asus-prime-b660m-a-d4-b660-5333-mhz-ddr4-lga1700-matx-anakart-p-HBCV000015YG6N?magaza=Blizzard&url_src=and-product-detail Ram...
  14. T

Video editi, render ve oyun için toplama pc öneriniz var mı ? Bütçe 20-25k

Oyun tarafını geçiyorum. Render ve montaj programları kullanacaksanız seçtiğiniz Anakart, Ram ve SSD disk çok önemli. İşlemci tarafında tercihiniz İntel 12. Nesil olacaksa kesinlikle H610 gibi giriş seviyesi bir Anakart tercih etmeyin. Ram 32Gb olmalı. En az 2 adet M2 ssd "gen4 olursa iyi olur"...
  15. T

Taşıt Kredisi Hakkında

Araba bulmak zaten zor iş, Üstüne kredi bulmak da zorlaştı. Kolay gelsin.
  16. T

Taşıt Kredisi Hakkında

1.64 biraz zor.
  17. T

Taşıt Kredisi Hakkında

Ben geçen sene 36 Ay 50bin TL kredi çektim. Devlet bankalarında faiz 1.27 civarıydı, 24 aydan fazla vermiyordu. Akbank'tan 36 Ay kullandım ama faiz oranı drek 1.64 oldu. Araçlara zam geliyor diye çekmek zorunda kaldım.
  18. T

Taşıt Kredisi Hakkında

Onunla pek alakalı olduğunu düşünmüyorum. Araç kredisi kullanarak almak "Rehinli" olması banka açısından daha avantajlı olur mu bilemiyorum. Özel bankaların bazıları belli şartlar koyuyor, diyelim ki kredi faiz oranı 1.95. Aracın kasko ve sigortasını bankadan yaparsanız 1.80 üzerinden kredi daha...
  19. T

Taşıt Kredisi Hakkında

Doğru, devlet bankaları faiz oranı daha düşük olduğu için kredi kolay kolay vermiyor. Bol şans.
  20. T

1660 super vs rtx 3050

Fiyatları aynı yada birbirine yakınsa RTX 3050 almak daha mantıklı. 1660 serisini bilmiyorum ama 3050 daha yeni ve artıları var. Bende RTX 3050 kullanıyorum benim için yeterli. Tercihiniz sıfır ve nvida olmasından yanaysa, Bütçeniz 5-6 Bin üstüne çıkarmıyorsa fazla seçenek yok.
Geri